O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Web 2.0 i xarxes socials

168 visualizações

Publicada em

Power amb una breu explicació sobre la web 2.0 i les xarxes socials.

Publicada em: Internet
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Web 2.0 i xarxes socials

 1. 1. Que es? -Gratuïta. -Ens permet enviar i rebre informació. -Dinàmica. -El usuari pot compartir i crear. -No es necessiten grans coneixements.
 2. 2. FLICKR  Permet buscar, guardar, compartir i vendre fotos i vídeos en línia.
 3. 3. AMAZON  Venta i compra de productes en línia. Ven des de un llibre a una moto, aparells elèctrics o fins i tot material esportiu.
 4. 4. FACEBOOK  Xarxa social que permet que puguis conversar amb els amics o amb qualsevol persona del món i permet compartir imatges i vídeos.
 5. 5. BLOGGER  Servei que permet crear i publicar un bloc. Es poden afegir imatges o videos si es prefereix.
 6. 6. MYSPACE  És un lloc web d'interacció social, inclou xarxes d'amics, grups, blogs, fotos, vídeos i música, a més d'una xarxa interna de missatgeria que permet comunicar uns usuaris amb uns altres .
 7. 7. PICASA  És un programa per visualitzar, organitzar i editar fotografies digitals. A més, Picasa té un lloc web integrat per compartir fotos.
 8. 8. DELICIOUS  Servei de gestió d'adreces d'interès socials a través del web. Permet guardar i recuperar a la xarxa les adreces d'interès, que s'emmagatzemaven des del navegador localment a l'ordinador, de manera que són consultables en línia.
 9. 9. YOUTUBE  Un lloc web en el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos. També disposa de un servei que permet comentar-los.
 10. 10. GOOGLE  Servei que ofereix un cercador i altres complements com el traductor, gmail...
 11. 11. SCRIBD  Un lloc web per compartir documents que permet als usuaris publicar documents de diversos formats i enganar-los a una pàgina web utilitzant el seu format iPaper.
 12. 12. ISSUU  Servei en línia que permet la visualització de material digitalitzat electrònicament, com llibres, portafolis, números de revistes, diaris, i altres mitjans impresos de forma realista i personalitzable.
 13. 13. SLIDESHAREE  Lloc web 2.0 d’allotjament de diapositives que ofereix als usuaris la possibilitat de pujar i compartir en públic o en privat presentacions de diapositives, presentacions i infografies PDF; documents en Adobe PDF, Microsoft Word i OpenOffice i la majoria de documents de text sense format, fins i tot alguns formats de àudio i vídeo .
 14. 14. WIKI  És una enciclopèdia digital que es troba disponible a través d' Internet . Es tracta d'una publicació d'accés lliure i gratuït, amb més de 15 milions d'articles redactats per voluntaris en més de 200 idiomes.
 15. 15. TWITER  Xarxa de microblogging que permet escriure i llegir missatges en Internet que no superin els 140 caràcters . Aquestes entrades són conegudes com tweets.

×