O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Како да организирате настан заедно со заедницата

1.055 visualizações

Publicada em

Презентација која Дарко Булдиоски ја зборуваше премиерно на Engage, конференција за социјални медиуми и активизам во Скопје, Македонија

Publicada em: Aperfeiçoamento pessoal
 • Login to see the comments

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Како да организирате настан заедно со заедницата

 1. 1. Како даорганизиратенастан заедносо заедницатаДарко Булдиоски@darko156@NewMediaMK
 2. 2. запознајте ја заедницата
 3. 3. бидете дел од неа
 4. 4. поттикнувајте ги другите да гисподелат своите идеи
 5. 5. Не ги наметнувајте вашитеорганизациски иликомпаниски цели
 6. 6. дајте им причина налудето да зборуваат
 7. 7. не мерете јауспешноста само со ретвитови и лајкови
 8. 8. #ТвитерАјварFoursquare Super Swarm Фестивал MobileMonday Macedonia 140.mk награди Face2Face MKblogConference
 9. 9. Благодарам !!!Дарко Булдиоски@darko156@NewMediaMK

×