O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

MICRON ASSOCIATES :2012 TRENDS

346 visualizações

Publicada em

Kvidre blames globale udfald på ‘overlappende fejl’, Micron Associates udsat

Publicada em: Notícias e política
 • I think this is among the most important information for me. And i am glad reading your article
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui

MICRON ASSOCIATES :2012 TRENDS

 1. 1. MICRON ASSOCIATES:2012 TRENDSSee the world beyond your imagination
 2. 2. Kvidre blames globale udfald på ‘overlappende fejl’, Micron Associates udsato EFTER næsten et år uden nogen betydelig perioder med nedetid var ved hjælp af kvidre næsten intet som de tidlige dage af bliver på tjenesten. Så når kvidre gik ned torsdag i en periode på mere end en time, det var noget af et chok for sine regelmæssige brugere. Efter næsten seks måneder efter websted pålidelighed ovenfor 99 procent var kvidre ikke tilgængelig på tværs af World Wide web og mobile enheder flere gange i løbet af dagen, med intermitterende perioder af oppetid og nedetid.
 3. 3. Kvidre repræsentanter tilbudt lidtindledende forklaring på udfald indtilomkring kontakte. kl pm PDT (6,00 „m AU),og kun kort sagt 140 tegn lyseksplosioneraf oplysninger via virksomhedens officiellekvidre konto. Det var ikke før om 4: 30 pmPDT (9,30 „m AU), kvidre tilbudt enlængere forklaring på dagensbegivenheder. «Det er bydendenødvendigt, at vi forbliver tilgængeligerundt omkring i verden, og i dag [torsdag]vi snuble,» skrev kvidre Vice President afEngineering Mazen Rawashdeh i enblogmeddelelse torsdag forklarer udfald.
 4. 4. “Ikke hvordan vi ønskede i dag at gå.” Problemet, Rawashdeh forklarede, havde at gøre med det, der kaldes en “overlappende fejl” – et begreb, der hurtigt affødte sine egne parodierer kvidre konto – i en af virksomhedens infrastruktur bestanddele. Denne fejl var ikke begrænset til et enkelt element af selskabet softwaren, så det oprettes en overlappende effekt, spreder sig til andre dele af softwaren og påvirke Kvidres 150 millioner brugere. Kvidres forklaring skete efter en dag for spekulation, der kørte for farveskalaen, spænder fra påståede DDoS-angreb, at potentielle problemer i Kvidres seneste fysiske hovedkvarter udflytning, og endog den søgte afleveringsdatoen, en tendens til
 5. 5. Verdslige som årsagen kan haveværet, det var et uvelkommentpåmindelse om webstedetsupålidelige historie. Der var “failwhale” af de tidlige dage, en cutesytegneserie, der langsomt voksede såirriterende som “Blue Screen of Death”de mere allestedsnærværende, detblev. Dengang, var hele webstedetudfald næppe nyhedsinteressehændelser, fælles nok at tidligeoptagere voksede vant til dem overtid.

×