O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Žig Zveri

3.633 visualizações

Publicada em

Kontrola ljudi pomoću bio čipa

Publicada em: Turismo
 • Dating for everyone is here: ♥♥♥ http://bit.ly/2Qu6Caa ♥♥♥
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui
 • Sex in your area is here: ❤❤❤ http://bit.ly/2Qu6Caa ❤❤❤
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui
 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Žig Zveri

 1. 1. OVO STO CETE UPRAVO VIDJETI... <ul><li>JE NAJNOVIJA VIJEST </li></ul><ul><li>U SVIJETU... </li></ul>
 2. 2. VELIČINE JE ZRNA RIŽE …
 3. 3. Novi napredak koji eliminira potrebu za koristenjem novca ili kreditnih kartica!
 4. 4. Koristit cete ga zbog njegovih prednosti i za sprecavanje prijevare i krade indentiteta... Vec ga koriste bogati kao orude za sprecavanja otmica.
 5. 5. BJEZITE OD TOGA!!! SAZNAJTE ZASTO...
 6. 6. MOTOROLA je tvrtka koja proizvodi mikrocip za MONDEX SMARTCARD. Oni su razvili nekoliko implanata za ljude koristeci &quot;Bio-cip&quot;. &quot;Bio-cip&quot; je 7mm dug i 0.075mm sirok, velik kao zrno rize. U njemu se nalazi transponder i punjiva Litijska baterija. Bateriju puni strujni krug od termoelemenata koji proizvodi elektricnu struju kako se temperatura tijela mjenja. TRANSPONDER JE SISTEM POHRANJIVANJA ZA CITANJE INFORMACIJA U MIKROCIPOVIMA. CITANJE SE IZVRSAVA U VALOVIMA KAO DALJINSKO UPRAVLJANJE.
 7. 7. U PAMTITE IME I LOGO OVE TVRTKE!
 8. 8. Vise od 250 kompanija i 20 zemalja su ukljucene u distribuciju MONDEXa u svijetu i mnoge drzave su &quot;privilegirane&quot; da koriste ovaj sistem, medu njima: Velika Britanija, Kanada, SAD, Australija, Novi Zeland, Izrael, Hong Kong, Kina, Indonezija , Macau, Malezija, Filipini, Singapur, Tajland, Indija, Taivan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nikaragua, Panama, Honduras, El Salvador i Brazil.
 9. 9. Postoje drugi SMARTCARD sistemi koji se koriste preko MONDEXa, pogotovo od kad je MasterCard kupio 51% kompanije.
 10. 10. na kraju, kakve to ima veze samnom? Onda se pitajte...
 11. 11. Potrosili su vise od 1.5 milijuna dolara za istrazivanje samo da bi otkrili koje je najbolje mjesto za umetanje &quot;bio-cipa&quot; u ljudsko tijelo. Nasli su samo dva zadovoljavajuca i efikasna mjesta - GLAVA , ispod skalpa i straznja strana ruke, tocnije... DESNA RUKA .
 12. 12. Ona postiže da se svima - malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima - udari žig na desnicu ili na čelo, i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina. Otkrivenje 13:16, 17
 13. 13. t NIJE NEKA SLUCAJNOST?
 14. 14. MONDEX proizvodi jednu milijardu &quot;bio-cipova&quot; godisnje. Vec je u produkciji najmanje jednu godinu. Otkrili su ako cip bude u kartici, da ce imati ozbiljnih problema. Cip bi se mogao izvadit i informacije promjenjene ili krivotvorene. Vrijednost bi se mogla manipulirat, ukrasti ili izgubiti. Kada dobijete karticu, isteci ce u jednoj do dvije godine. Na kraju, stvarni novac bi bio nesiguran na trzistu.
 15. 15. Postoji samo jedno rijesenje ovog problema, prihvaceno od MOTOROLE... implatacija &quot;bio-cipa&quot; u desnu ruku ili u glavu , od kud se ne bi mogao ukloniti. Kada bi se kirurski uklonio, mala kapsula bi puknula i osoba bi bila kontaminirana Litijumom i kemikalijom u mikrobakteriji, i Globalno Pozicijski Sistem (GPS) bi detektirao uklanjanje, i obavijestio bi policiju. Primjetite da MONDEX znaci &quot;Novac u vasoj ruci&quot;. MON = MON etary = Novcani DEX = DEX ter = Desna strana
 16. 16. Dali cete ozbiljno shvatiti?
 17. 17. Ako vam je ova poruka interesantna, PROSIRITE RIJEC! Zamislite da vasi roditelji, prijatelji, braca i sestre , svi koje poznajete... moraju biti &quot;oznaceni&quot;.
 18. 18. Sada kad ste informirani, ali i dalje sumnjate u ovu informaciju, napravite sljedece. Odite na www.google.com Trazite rijec &quot; VERICHIP &quot; i procitajte neke od stranica. Napravite isto sa rijecima &quot; MONDEX SMARTCARD &quot;. Vise se ne mozete povlaciti na ne znanje. Sada ste odgovorni. Neka Vas Bog blagoslovi!

×