Anúncio
Anúncio

Mais conteúdo relacionado

Anúncio

Poesia de l’aigua

  1. Poesia de l’aigua Laia Vela Garcia Michell Hernandez Yaling He Daniela Lertora
  2. El Riu del Mar Les vores del riu Són totes el flor, En l’aigua hi somriu Un sol d’or L’aigua s’esmuny I el son l’acompanya, I el mas allà lluny L’espera amorés Perquè ella li porta Cançons de muntanya I aromes de flors.
  3. Voldria, ni molt ni poc: i aquesta mica de vent, ésser lliure com una ala, i el teu amor, transparent i no mudar- me del lloc com una aigua-marina. platejat d’aquesta cala; i encendre el foc del pensament que vibra, i llegir només un llibre antic, sense dubte, ni enveja, ni enemic. I no saber on anirem, quan la mort ens cridi al tàlem creure en la fusta del rem, i en la fusta de l’escàlem. I fer tot el que fem, oberts de cor i de parpelles, i amb tots els cinc sentits; sense la por de jeure avergonyits Aigua-marina quan surtin les estrelles. Aigua Marina Comprendre indistintament rosa i espina;
  4. http://www.youtube.com/watch?v= CPxzs06mmNQ • Va néixer a Barcelona el 5 de març 1894. • És un escriptor espanyol. • Va morir el 27 de setembre del 1961.
  5. Aigua Aigua Aigua matinera, rosada de prat Dius bon dia a l'herba, dius bona hora als camps. Aigua riallera de dintre els bassals Quan el sol et crida, hi vas amb un salt.
  6. Núria Albó http://www.youtube.com/watch?v=UXj xXn9TE30 • Va néixer a Barcelona en 1930 • Es una poeta de llengua catalana • El seu últim premi va ser en el 2012.
  7. Totes les bruixes d'aquest món perdut Plou són en el cel bretó, que en desvaria; l'aigua bruny, delerosa, el punxegut capell dels cloquerets de Normandia. París regala deplorablement; es nega Niça d'aiguarells en doina. Milers d'esgarrifances d'un moment punyen Sena, Garona, Rin i Roine. L'aigua podreix els carrerons malalts; gargolen per cent becs les catedrals. La pluja a tot arreu, esbiaixant-se, veu solament alguna mà que es mou fregant un vidre de finestra. Plou a totes les estacions de França. Plou
  8. Josep Carner http://www.youtube.com/watch?v =CPxzs06mmNQ • Va néixer a Barcelona el 9 de Febrer • Va ser un poeta, periodista, autor de teatre i traductor català. • Va morir el 4 de Juny de 1970.
  9. Esperem que us agi agradat! FI
Anúncio