O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Animals de la granja

1.019 visualizações

Publicada em

 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Animals de la granja

 1. 1.  Animals dajuda en les tasques i feines; són bèsties de tir i càrrega, serveixen per treballar la terra i llaurar els camps. Animals de producció i consum; és el bestiar que es cria i sengreixa pel profit que donen com la carn, els ous, la llet, la pell, la llana, les plomes... Animals de companyia i protecció: són aquell que sovint corren lliures per la casa;, ajuden en la cacera, vigilar el ramat...
 2. 2. FOTOGRAFIA MASCLE FEMELLA Cavall Euga Ruc Somera Bou Vaca
 3. 3. FOTOGRAFIA MASCLE FEMELLA Porc Truja Marrà Ovella Boc Cabra
 4. 4. FOTOGRAFIA MASCLE FEMELLA Gall Gallina Ànec Ànega Oca Mascle Oca
 5. 5. FOTOGRAFIA MASCLE FEMELLA Paó Paona Conill Conilla Gos Gossa
 6. 6. FOTOGRAFIA MASCLE FEMELLA Gat Gata
 7. 7. Herbívors: són aquell animals que nomésmengen vegetalsCarnívors: són aquells que només mengencarnOmnívors: el que mengen de tot; tanaliments dorigen animal com vegetal.
 8. 8. Un cavall necessita olorar i ensumarabans de confiar-se en una persona. Es pot adormir dret en petits sons. Una vaca produeix uns 200 litres de salivadiaris per portar a terme els seu procésdigestiu. Cal munyir la vaca dos cops al dia i dónaal dia de 25 a 30 litres.
 9. 9.  Els porcs tenen un gran sentit de lolfacte. Amb la llet que dóna una cabra a lany, es pot fabricar més de 20 quilos de formatge . Les gallines poden pondre com a màxim un ou al dia.
 10. 10. Faig ki-ki-ri-kí!Faig ki-ki-ri-kí! EL GALL porto barretina,ii canto cara al vent canto cara al vent per despertar el dia. Porto la camisa blanca Porto la camisa blanca ii el meu cor és tot groc, el meu cor és tot groc, no massemblo gens al pare no massemblo gens al pare ii ni a la mare tampoc. ni a la mare tampoc. L’OU
 11. 11. EL CAVALL TORT. TENS PROU PORC?.A la porta del porxo - Tens prou porc?de la cort del porc, - Sí, perquè amb poc porctrota, trota, trota, ja nhi ha prou.però trota poc.Trota poc, peròtrota, trota, trota,a la porta del porxode la cort del porc,trota, trota, trota,el cavall tort.
 12. 12. UNA GALLINA.Una gallinaxica, tica, mica,cama-curta i ballarica;va tenir sis fillsxics, tics, mics,cama-curts i ballarics.Si la gallina no hagués estatxica, tica, mica,cama-curta i ballarica;els seus fills no haurien estatxics, tics, mics,cama-curts i ballarics.

×