O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Duhet të njoh veten që të gjykoj të tjerët

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 15 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Mais de Mimoza Thaqi (20)

Anúncio

Duhet të njoh veten që të gjykoj të tjerët

 1. 1. Ju Nuk Jeni Një Pikë Në Oqean Ju Jeni i Gjithë Oqeani Në Një Pikë. Rumi
 2. 2. Kompenzimi Më i Mirë I Kësaj Jete Është Se Asnjë Njeri Nuk Mund Ti Ndihmoj Tjetrit Pa i Ndihmuar Vetes. Emerson
 3. 3. Çdo Njeri duhet të falenderoj Gabimet e tij. Emerson
 4. 4. Një Njeri i Madh Gjithnjë është i gatshëm të jetë i vogël. Emerson
 5. 5. Një Njeri i Madh Gjithnjë është i gatshëm të jetë i vogël. Emerson
 6. 6. Çdo të keqe që nuk e bëjmë, Quhet Bëmirësi. Emerson
 7. 7. Të gjithë Tradhtitë në dashuri,të gjithë Shkeljet në dinjitet Dënohen në shpejtësi të madhe nga Frika… Ji i Sinqert me njerëz dhe ske pse të frikësohesh.Mundohu të Mashtrosh, dhe marëdhëniet përkeqësohen. Emerson
 8. 8. Frika është një instruktor i Madh. Emerson
 9. 9. Shpirti refuzon limitimet dhe gjithnjë afirmon Optimizëm asnjëherë Pesimizëm Emerson
 10. 10. Duhet të njoh Natën që ta shoh Ditën.
 11. 11. Duhet të njoh Gënjeshtën që ta shoh të Vërtetën.
 12. 12. Të dua ty, Aq lehtë tingëllon, Ndani dashuri...... Dashuria do ta ndryshoj botën. Mimoza Thaqi
 13. 13. Duhet ta njoh Pronën time, që ta kuptoj Se lakmia nuk më bën të posedoj diçka që s’është imja. Mimoza Thaqi
 14. 14. Duhet ta njoh Veten, para se të gjykoj Të Tjerët. Mimoza Thaqi
 15. 15. Sepse kullosa Gjithnjë Është më e gjelbër Pas gardhit. Napoleon Hill

×