O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Week 3 kannebrij

261 visualizações

Publicada em

 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Week 3 kannebrij

 1. 1. BaCC Circle City Green Forest 4 familie Kannebrij *Stilte* Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Het is logisch dat we nu naar Britt gaan en het is nog logischer dat ze met Rick gaat trouwen... waarom staat er anders familie Kannebrij. Ik wist niet of je de wensveranderaar mocht gebruiken, maar ik heb het wel gedaan, is dat erg? Want ik vond Ricks levenswens niet echt... uhm. Oké, ik vind het best leuk, maar niet als hij gelukkig oud moet worden met Britt xD Rick wilde namelijk O jaa met 20 verschillende simmies. Op zich vind ik die wens niet zo verschrikkelijk, maar niet voor Rick. Oké. Nu heb ik toch al veel gezegd. Ga maar gewoon verder, daar heb je meer aan... Enjoy!
 2. 2. Gezellig, Britt en Rick gaan samenwonen. Rick draagt 1.000 aan bij het familiekapitaal. Dat is niet veel... Maar... in zijn inventaris zit de halve inhoud van de winkel van Thomas Hunter. Dus heeft het samenwonende stel tóch genoeg money.
 3. 3. Er is zelfs geld voor een kas. Nu moet Britt nog leren tuinieren.
 4. 4. Jup(a)‏ Meer woorden nodig? Nope.
 5. 5. Ghehe. Rick is nu een rijkdomssim met als levenswens magnaat worden, de top van commercie. Jup. Dat gaat 'em wel worden. Als Thomas, Kristianne, Claire en Boris nog even flink doorwerken in de winkel.
 6. 6. Britt mag werk gaan zoeken. Gelukkig, er is een vacature in de carrière luiwammes. Jippie. Mijn eerste simmetje dat aan het werk kan:D
 7. 7. Maar eerst... verloving! Jup. Britt wilde het graag. Maar toch waren ze er niet superblij mee...
 8. 8. Jup. Leuk hè, Britt? En dan mag je nu gaan werken.
 9. 9. Britt gaat werken en krijgt promotie:D De volgende keren maak ik geen foto's, alleen als ze een levenswens hebben vervuld, denk ik. Maar dit was wel bijzonder, de allereerste promotie.
 10. 10. Jup. Natuurlijk is Britt zwanger. Waarom zou ze anders moeten overgeven? Na ja, buikgriep heerst volgens mij wel... Maar goed, Britt is dus zwanger. Leuk.
 11. 11. Jup. Rick thinks it's quiet nice to get a baby.
 12. 12. So they get married... En dat vonden ze wel leuk xD
 13. 13. Huwelijksnacht mag niet ontbreken...
 14. 14. Rick heeft een make-over gekregen.
 15. 15. Schattig toch, Britt en Rick? Ik denk dat ze best goede ouders zullen zijn...
 16. 16. Gezellig een potje schaken.
 17. 17. Het duurt niet lang meer voordat Britt zal bevallen... Ik ben benieuwd hoe het kindje eruit zal zien.
 18. 18. Bevalling. Britt is al net als haar zus. Gaat ook vlak voor de muur staan. Misschien denken ze dat het makkelijker wordt dan.
 19. 19. Een meisje. Het zevende meisje in de buurt. Ze heet Fieke.
 20. 20. Dit is wel een foto waard. Rick Kannebrij die de luier van zijn dochtertje verschoont.
 21. 21. Anna en Olaf komen op kraamvisite, gaat Britt net naar d'r werk xD
 22. 22. Fieke heeft, als tweede kleinkind van de founder, ook een bungelboog gekregen.
 23. 23. En toen werd Fieke alweer een peutertje. Jup. Time flies! Rick mag haar helpen, want Britt was nog aan het werk. Maar Britt kwam precies op tijd binnenrennen...
 24. 24. Aaah... Fieke is lief! Vooral haar vlechtjes... Ik houd van vlechtjes. En dat jurkje staat haar best lief. Ik had nog een andere outfit, maar vind het niet nodig.
 25. 25. Breinmelk rules the world.
 26. 26. Dat vind ik nou leuk. Nog een wenslamp. Alleen, zo worden ze wel veel te rijk xD
 27. 27. Natuurlijk wenst Rick alleen maar geld. Rijkdomssim hè, dan krijg je dat xD
 28. 28. Ricky koopt een kavel. Daarop zullen hij en Anna een elektronicazaakje beginnen.
 29. 29. Gezellig aan het werk. Al zaakniveau 1.
 30. 30. Nog even een foto'tje van mijn lieve Fieke. Jup. Ik vind Fieke lief.
 31. 31. Dag Fieke, lekker slapen xD En dat is dus weer het einde van deze up. Ik weet niet of ik Britt en Rick nog meer kindjes laat krijgen. Eigenlijk vind ik ze er helemaal geen type voor. Dan hebben we maar iets later 50.000 inwoners hoor xD
 32. 32. Hmm. En wat is dit? Huisvesting van de plaatselijke tuinvereniging? Nope. C'est la musée. Oid. Dus het museum. I know, ik overdrijf een beetje met die plantjes. Ik weet niet precies wat het museum waard is, maar ik denk ongeveer 250.000, nog even kijken. Het is een soort kunstmuseum met schilderijen en beelden. Maar er is ook een bovenverdieping, met een speciale tentoonstelling. Er hangen allemaal maskers en er staan vazen etc.
 33. 33. Stats Households: 5 Playable sims: 22 CAS-sims available: 5 Community lots: 8 Total lots: 13 Business districts: 0 Universities: 0 Downtown: no SM: 3 Population: 66 Fires: 0 Burglars: 0
 34. 34. *Stilte* Ik weet weer niets te zeggen. Wat een saaie boel zeg. Maar goed, dit was het dus weer. Hopelijk lees je de volgende keer weer. Dan gaan we naar de familie Greenlake. Hopelijk blijft Monique leven... Xx Mirjam

×