Anúncio

Tots els prínceps blaus, microconte per treballar

Departament d'Educació
29 de Apr de 2015
Anúncio

Mais conteúdo relacionado

Último(20)

Anúncio

Tots els prínceps blaus, microconte per treballar

  1. Tots els prínceps blausJordi Masó Rahola, Microrelat inclòs al recull “Catàleg de monstres” (Marcòlic, 2012), p. 83. Tot just acaba de trobar la propietària de la sabata de cristall extraviada, A quin conte es refereix? De qui és la sabata? Per què és de cristall?
  2. Tots els prínceps blausJordi Masó Rahola, Microrelat inclòs al recull “Catàleg de monstres” (Marcòlic, 2012), p. 83. quan el reclamen a la casa del bosc on, dins d'una urna de cristall descansa una jove de pell blanca com la neu, a qui desperta amb un petó, És el mateix conte? Qui viu a la casa del bosc? Què ha passat a la protagonista?
  3. Tots els prínceps blausJordi Masó Rahola, Microrelat inclòs al recull “Catàleg de monstres” (Marcòlic, 2012), p. 83. el mateix petó que trunca, poc després, el son de cent anys de la bella adormida en aquell castell A quin conte es refereix? Què passa a la protagonista?
  4. Tots els prínceps blausJordi Masó Rahola, Microrelat inclòs al recull “Catàleg de monstres” (Marcòlic, 2012), p. 83. proper a la torre on viu presonera una noia de llargs cabells rossos, a la qual ell no pot apropar- se perquè la bruixa el converteix en gripau, un malefici que desfan els llavis d'una princesa amb qui ara s'hauria de casar, A quin conte es refereix? Tots els maleficis es desfan amb petons? Com ha desfet els maleficis dels altres contes?
  5. Tots els prínceps blausJordi Masó Rahola, Microrelat inclòs al recull “Catàleg de monstres” (Marcòlic, 2012), p. 83. però, ostres, què farà amb totes les altres donzelles amb les quals, de passada, s'ha hagut d'anar comprometent? Uf. A quines donzelles es refereix? Què passarà amb elles? Podria acabar d'una altra manera aquest conte?
  6. Tots els prínceps blausJordi Masó Rahola, Microrelat inclòs al recull “Catàleg de monstres” (Marcòlic, 2012), p. 83. però, ostres, què farà amb totes les altres donzelles amb les quals, de passada, s'ha hagut d'anar comprometent? Uf. A quines donzelles es refereix? Què passarà amb elles? Podria acabar d'una altra manera aquest conte?
Anúncio