O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Teknik Rahsia Mendapatkan RM500 Seminggu Dengan Bitcoin

Dalam e-book "Teknik Rahsia Mendapatkan RM500 Seminggu Dengan Bitcoin" ini, saya akan menunjukkan kaedah yang terbaik untuk mendapatkan sejumlah wang yang besar tanpa sebarang pelaburan atau keperluan.

Kaedah ini membayar sekitar $ 1 setiap satu klik iklan. (Anda boleh klik 1 iklan sekali setiap 30 saat).

Audiolivros relacionados

Gratuito durante 30 dias do Scribd

Ver tudo
 • Seja o primeiro a comentar

Teknik Rahsia Mendapatkan RM500 Seminggu Dengan Bitcoin

 1. 1. Teknik Rahsia Mendapatkan RM500 Seminggu Dengan Bitcoin oleh Ir. MD Nursyazwi Bin Haji Mohammad Hak cipta terpelihara. Tidak ada bahagian daripada penerbitan ini yang boleh diterbitkan semula dalam apa jua bentuk atau dengan cara apa pun, termasuk pengimbasan, fotokopi, atau sebaliknya tanpa kebenaran bertulis daripada pemegang hak cipta terlebih dahulu. Hak cipta � 2020
 2. 2. Isi Kandungan 1. Kata-kata Pengarang 2. Bukti Pembayaran 3. Langkah 1 4. Langkah 2 5. Langkah 3
 3. 3. 1. Kata-kata Pengarang Dalam e-book ini, saya akan menunjukkan kaedah yang terbaik untuk mendapatkan sejumlah wang yang besar tanpa sebarang pelaburan atau keperluan. Kaedah ini membayar sekitar $ 1 setiap satu klik iklan. (Anda boleh klik 1 iklan sekali setiap 30 saat). Sudah tentu mengklik satu butang untuk sepanjang hari adalah suatu keja yang amat membosankan, jadi saya menulis skrip mudah yang akan klik secara automatik pada iklan ini setiap 30 saat. Sekiranya anda meninggalkan PC anda dan skrip berjalan, anda boleh mendapatkan sekitar 0.04 BTC semalaman! Ini benar-benar gila. 0.04 BTC = RM 1,500.00. Pada mulanya, saya sendiri ragu-ragu tentang kaedah ini, tetapi memutuskan untuk meninggalkan komputer saya selama beberapa jam, hasilnya sangat memberangsangkan. Ir. MD Nursyazwi Bin Haji Mohammad BEng (Hons.) Mech Eng BEM,IEM,UTM Teknik Rahsia Menjana Wang Dengan Bitcoin
 4. 4. 2. Bukti Pembayaran 0.07751755 = RM 2,943.58 Tangkapan skrin dari blokchain:
 5. 5. Dan inilah baki Bitcoin saya selepas beberapa jam menggunakan kaedah ini. Ingatlah bahawa kaedah ini tidak memerlukan sebarang PELABURAN! Apa yang anda perlukan adalah akaun Telegram dan skrip yang mengklik iklan untuk anda. 0.07751755 = RM 2,943.58 / USD674.85
 6. 6. 3. Langkah 1 Anda mestilah memuat turun browser @ pelayar yang dinamakan, Crypto Browser - Download disini. Muat turun Telegram dari laman web ini: http://gestyy.com/w7DEZb Pasang App, daftar akaun baru dengan menggunakan nombor telefon anda. Sekarang buka URL ini: https://t.me/BitcoinAds_Bot?start=1050332599
 7. 7. Dan klik "Buka Desktop Telegram"
 8. 8. 4. Langkah 2 Sekarang anda boleh mula mendapatkan wang. Hanya tekan "View Ads" untuk menerima $ 1 di Bitcoin. Seperti yang saya katakan sebelum ini, mengklik iklan secara manual benar- benar membosankan, oleh itu saya akan memberikan skrip peribadi saya untuk mengautomasikan keseluruhan proses.
 9. 9. Untuk membuat skrip berfungsi, anda perlu log masuk ke akaun anda dalam versi "Web" Telegram. Cukup pergi ke pautan ini: https://web.telegram.org/#/login dan log masuk ke akaun anda dengan menyediakan nombor telefon dan kod yang anda terima dalam aplikasi atau sms: Kini anda harus melihat versi aplikasi Web, yang kelihatan seperti ini:
 10. 10. 5. Langkah 3 Sekarang klik kanan dengan tetikus anda di mana saja di laman web ini, dan pilih "Inspect". Sekarang pergi ke "Console". Penting: Jika anda tidak dapat melihat butang "Console" atau "Inspect", pastikan anda menggunakan Crypto Browser (seperti yang saya lakukan), kerana pada pelayar lain boleh terlihat sedikit berbeza.
 11. 11. Sekarang tampal skrip ini dalam "Console" dan klik "Enter". Skrip akan bermula selepas 30 saat. Kini semua yang perlu anda lakukan ialah meninggalkan Tab terbuka, dan anda akan mendapat $ 1 setiap 30 saat tanpa melakukan apa-apa! Skrip boleh didapati dalam pautan ini: http://fileml.com/l/063D8 Menggunakan skrip adalah pilihan. Anda tentu boleh melakukannya secara manual, tetapi dengan skrip, anda boleh mendapatkan seperti lebih RM800 sepanjang malam! Anda tidak akan menemui apa-apa kaedah yang membayar anda lebih baik daripada yang ini. Nikmatinya!

  Seja o primeiro a comentar

 • mdnursyazwi

  Jan. 31, 2020
 • ameramerudin

  Aug. 2, 2020

Dalam e-book "Teknik Rahsia Mendapatkan RM500 Seminggu Dengan Bitcoin" ini, saya akan menunjukkan kaedah yang terbaik untuk mendapatkan sejumlah wang yang besar tanpa sebarang pelaburan atau keperluan. Kaedah ini membayar sekitar $ 1 setiap satu klik iklan. (Anda boleh klik 1 iklan sekali setiap 30 saat).

Vistos

Vistos totais

312

No Slideshare

0

De incorporações

0

Número de incorporações

174

Ações

Baixados

2

Compartilhados

0

Comentários

0

Curtir

2

×