Anúncio
Anúncio

Mais conteúdo relacionado

Similar a Projecte el submarí(20)

Anúncio

Projecte el submarí

  1. mans a les mans Projecte FOC 100
  2. Fundació Mans a les mans i El Submarí La Fundació Mans a les mans i EL Submarí, atenen 207 infants i joves que provenen de famílies amb pocs recursos econòmics del barri de La Marina (antic Can Tunis), per compensar les seves mancances educatives, afectives i sanitàries. 7 professionals i 25 voluntaris, cada tarda, ajuden a fer els deures a infants i adolescents per combatre els alarmants indicadors de fracàs escolar que presenten, juguen amb ells, fan tallers, sortides, els hi donen suport i els integren en les activitats de lleure, colònies i casals. Amb els joves de 16 a 20 anys, fomenten la integració laboral a través de diversos programes, entre els que destaquen, Vols un cop de mà? Amb les seves famílies, organitzen tallers amb l’objectiu d’establir vincles afectius i pautes educatives positives. Treballen de forma coordinada amb els centres escolars i serveis socials del barri per potenciar els recursos i donar resposta a les necessitats socials que se’n deriven.
  3. El Submarí, guardonat amb el reconeixement d'entitat de l'any 2012 de la 21a edició dels Premis del districte Sants Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona. Reconeixements, premis
  4. Impacte social El Punt Avui Barcelona 19/11/2012 El Periódico de Catalunya Barcelona 30/01/2013
  5. Noves necessitats, nous reptes La major part dels infants i joves atesos són derivats per Serveis Socials i pateixen la cruesa i duració de la crisi econòmica. Per a moltes famílies, el suport que reben esdevé una necessitat perquè els seus fills i filles no estiguin sols a casa o al carrer i tinguin una oportunitat, evitant que en el futur es converteixin en el que els mitjans de comunicació denominen la generació nini “ni estudien, ni treballen, ni busquen feina”. Els projecte són possibles gràcies a la implicació d’entitats, empreses, administracions i voluntaris, que col·laboren per fer possible el seu dia a dia. I per continuar donant resposta a la creixent demanda de necessitats vinculades a l’atenció dels infants i joves que estan en llista d’espera, s’està impulsant el projecte “FOC 100”, amb l’objectiu d’aconseguir el finançament i suport necessari per fer possible la rehabilitació i adequació d’una part on actualment es desenvolupen les activitats.
  6. Espai pendentd’adequació Baixos pendents de rehabilitar de l’antiga escola Port, al Carrer del Foc nº 100, on està ubicat El Submarí.
  7. Què els pot aportar Moltes gràcies! Fundació Privada Mans a les mans i projecte El Submarí Barcelona 08038 projecteelsubmari@gmail.com
Anúncio