4 al 6 de Maig del 2015
Colònies de tres dies per acabar el curs amb bon gust de boca,
conèixer un entorn diferent i gaudir de la companyia!
	
  
Calafell és un municipi de la comarca del Baix Penedès,
format per tres nuclis principals (Calafell poble,
Calafell platja...
La casa de colònies Artur Martorell amb un
disseny nou i funcional, fou la primera casa
de colònies construïda de nova pla...
266 places
3 menjadors
3 sales d’estar
2 sales de taller
1 sala d’actes
Piscina
Pista poliesportiva
Area recreativa
Esplan...
 
	
  
“La Lola Barrabum capitaneja un grup de pirates dels d’abans,
d’aquells amb mocador al cap i pantalons per sota del genoll...
“Al llarg de tres dies la tripulació de la Lola Barrabum farà que
els nens i les nenes demostrin les seves habilitats pira...
1r dia 2n dia 3r dia
Matí
Arribada i instal·lació
+
Ens trobem amb la Lola
Barrabum
ROTACIONS PIRATES
Construccions, circu...
TROBEM A LA LOLA BARRABUM
Cada grup de 10/12 grumets anirà tot passejant
amb el seu pirata de la tripulació i faran jocs d...
GIMCANA PIRATA
Ens desplaçarem a la platja, on cada
grup amb els seu monitor/a pirata haurà
de superar una sèrie de 12 pro...
JOCS D’AMAGAR
En funció de com veiem el grup d’infants
farem uns jocs o uns altres, augmentant
o reduint el grau de dificu...
APAREIX LA LOLA I ENS EXPLICA QUE VOL FER
UNA FESTA
Mentre ens fem l’amulet
apareix la Lola i ens diu
que està molt conten...
PREPAREM LA FESTA DELS PIRATES
Amb diversos materials preparem
ambientació per la festa de celebració i
pensem disfresses ...
FEM LA CERIMÒNIA D’INVESTIDURA
Com que tots els nens i nenes ho han fet tan bé
en el seu entrenament com a pirates la Lola...
Grups de 12 nens i nenes
que tindràn un monitor/a de
referència, amb qui faran
totes les activitats.
Això afavoreix que el...
•	 Un parell de sabatilles esportives
•	 Bossa de roba bruta
•		 Crema solar
•		 Roba per canviar-se
***Recomanem que tot ...
En cas que els nens o nenes prenguin medicació durant l’estada, hauran de portar
una autorització dels pares o tutors el p...
L’any 2010 ens conce-
deixen la primera Q de
Qualitat otorgada a una
empresa de turisme actiu
a Catalunya.
Des de 1992, a ...
Són professionals del món del lleure, de l’educació
i de l’esport.
Són molt conscients que treballen amb persones,
plenes ...
1
Pots proposar-nos qualsevol
altre centre o indret on
fer l’activitat que tinguis
pensada.
Treballem també amb
albergs ad...
Tallers d’educació en valors a l’escola
Sortides d’un dia
Activitats lúdiques a l’escola
Colònies per a educació infantil ...
Vols conèixer més de Ribals? Visita:
www.ribals.com
www.ribals.com/blog/
O segueix-nos a
Vols conèixer més de Ribals? Visita:
www.ribals.com
www.ribals.com/blog/
Colònies 2n 2015
Colònies 2n 2015
Colònies 2n 2015
Colònies 2n 2015
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

Colònies 2n 2015

2.136 visualizações

Publicada em

ppt colònies 2n 2015

Publicada em: Educação
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Colònies 2n 2015

 1. 1. 4 al 6 de Maig del 2015
 2. 2. Colònies de tres dies per acabar el curs amb bon gust de boca, conèixer un entorn diferent i gaudir de la companyia!  
 3. 3. Calafell és un municipi de la comarca del Baix Penedès, format per tres nuclis principals (Calafell poble, Calafell platja i Segur de Calafell) i 28 urbanitzacions. El principal motor econòmic de Calafell és el turisme, la temporada estival s’allarga des de Setmana Santa fins a principis d’octubre. En aquesta població hi podem trobar el castell de Calafell, situat al cim d’un turó, a pocs quilòmetres del mar. La seva ubicació, allunyada de posicions encimbellades demostra que va esdevenir un pas endavant en la progressiva conquesta de les terres tarragonines en poder dels sarraïns.  
 4. 4. La casa de colònies Artur Martorell amb un disseny nou i funcional, fou la primera casa de colònies construïda de nova planta per a aquesta funcionalitat. Recentment renovada i millorada gaudeix d’unes noves i immillorables instal·lacions. La seva situació és privilegiada, a la costa Daurada i molt propera a la platja. En un entorn a la part alta del poble, i la proximitat amb el nucli antic de Calafell dóna peu a conèixer i a jugar entorn del castell medieval o visitar la ciutadella ibèrica.
 5. 5. 266 places 3 menjadors 3 sales d’estar 2 sales de taller 1 sala d’actes Piscina Pista poliesportiva Area recreativa Esplanada de jocs i taules de picnic TV i Internet Terrassa Accés per a minusvàlids    
 6. 6.    
 7. 7. “La Lola Barrabum capitaneja un grup de pirates dels d’abans, d’aquells amb mocador al cap i pantalons per sota del genoll. Tenen el vaixell amagat darrere d’unes roques de la costa de Sant Salvador, perquè ja se sap que els vaixells pirates no li agraden a tothom... La Lola está capficada a aconseguir nous grumets sigui con sigui, i ha baixat a terra amb tota la seva tripulació per entrenar el primer grup de nens que trobi. ”
 8. 8. “Al llarg de tres dies la tripulació de la Lola Barrabum farà que els nens i les nenes demostrin les seves habilitats pirates, i quan els hagi observat a tots fent de pirates decidirà quins d’ells estan preparats per viure com a corsaris. Si superen l’entrenament, la tripulació i la Lola en persona investiran els nens i les nenes com la primera promoció de pirates del segle XXI. ”
 9. 9. 1r dia 2n dia 3r dia Matí Arribada i instal·lació + Ens trobem amb la Lola Barrabum ROTACIONS PIRATES Construccions, circuits d’agilitat, jocs tradicionals pirates, busquem la petxina màgica, ens fem una disfressa pirata CERIMÒNIA D’INVESTIDURA pirata amb danses per celebrar-ho Tarda GIMCANA A LA PLATJA Anem a la platja a fer una gimcana amb la que aprendrem totes les habilitats dels pirates. La Lola vol fer una festa: Ens fem l’amulet i preparem la festa. Nit Jocs d’amagar per a ser bons pirates i perdre la por a la foscor Celebrem la festa pirata
 10. 10. TROBEM A LA LOLA BARRABUM Cada grup de 10/12 grumets anirà tot passejant amb el seu pirata de la tripulació i faran jocs de coneixença per tal que els pirates experimentats puguin conèixer als aspirants de pirata. Aniran a conèixer la Lola Barrabum que els explicarà que espera d’ells de cara a convertir- se en pirates.
 11. 11. GIMCANA PIRATA Ens desplaçarem a la platja, on cada grup amb els seu monitor/a pirata haurà de superar una sèrie de 12 proves que posaran en joc diverses habilitats com la punteria, la capacitat d’escoltar, la capacitat d’observar, el treball en grup, la rapidesa, etc. ROTACIONS PIRATES - Construccions amb sorra - Circuit d’agilitat - Jocs tradicionals pirates - Busquem la petxina màgica pel nostre amulet - Ens fem una disfressa pirata
 12. 12. JOCS D’AMAGAR En funció de com veiem el grup d’infants farem uns jocs o uns altres, augmentant o reduint el grau de dificultat. Tots els jocs possibles consisteixen en diferents versions d’amagar-se o haver de trobar algu que s’ha amagat. FEM UN AMULET PIRATA Amb els regals del mar que hem recolectat i una mena d’argila bastant especial (Jumping Clay) ens farem un amulet que ens protegeixi dels perills del mar.  
 13. 13. APAREIX LA LOLA I ENS EXPLICA QUE VOL FER UNA FESTA Mentre ens fem l’amulet apareix la Lola i ens diu que està molt contenta amb tot l’entrenament dels nens i les nenes, i que vol celebrar-ho amb una festa! Festes de disfresses dels pirates a qui agrada disfressar-se d’éssers que fan més por que ells!
 14. 14. PREPAREM LA FESTA DELS PIRATES Amb diversos materials preparem ambientació per la festa de celebració i pensem disfresses per a la nit. Després de la dutxa pengem la decoració per tenir-ho tot preparat per després de sopar. FESTA DE PIRATES Primer jugarem a diversos jocs curts i quan pari la música intentar posar-se damunt la figura que digui el monitor/a, etc..
 15. 15. FEM LA CERIMÒNIA D’INVESTIDURA Com que tots els nens i nenes ho han fet tan bé en el seu entrenament com a pirates la Lola està molt contenta i els vol converir a tots en grumets, amb l’ajuda de la seva tripulació els hi posarà l’amulet al coll, els hi farà un ritual pirata i un cop estiguin tots investit ballaran les danses de celebració
 16. 16. Grups de 12 nens i nenes que tindràn un monitor/a de referència, amb qui faran totes les activitats. Això afavoreix que el monitor/a pugui conèixer el seu grup de nens/es i que els infants tinguin una referència clara en tot moment, augmentant la seguretat i la sensació d’estar ben atesos. Pel que fa a les tasques, a Ribals ens organitzem de manera que rebeu suport al llarg de tot el dia. Ràtio de cada activitat canvia en funció de les necessitats dels nens i les activitats.
 17. 17. • Un parell de sabatilles esportives • Bossa de roba bruta • Crema solar • Roba per canviar-se ***Recomanem que tot vagi amb el nom del nen o nena etiquetat • Sac de dormir. • Llençol de sota i coixinera. • Necesser personal. • Tovallola petita (dents i cara). • Tovallola gran (dutxes) • Xancletes • Cantimplora. • Llanterna i piles. • 2 Pijames. • Motxilla (petita, per ús diari). • Gorra. (per protecció del sol). • Forro Polar (a les nits pot fer fred). • Capelina o impermeable. • Xandall.
 18. 18. En cas que els nens o nenes prenguin medicació durant l’estada, hauran de portar una autorització dels pares o tutors el primer dia de la sortida. El primer dia, els nens i nenes hauran d’anar vestits amb el xandall de l’escola i amb la seva tarja identificativa. *****L’empresa disposa d’una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents però és necessari portar: LA TARJA DE LA SEGURETAT SOCIAL O FOTOCÒPIA. Coneixement de les vacunacions (si faltés alguna en referència a les pròpies per l’edat de l’alumne).
 19. 19. L’any 2010 ens conce- deixen la primera Q de Qualitat otorgada a una empresa de turisme actiu a Catalunya. Des de 1992, a Ribals ens dediquem a l’educació, l’esport, al lleure i sobretot, als valors. A Ribals entenem el lleure com una eina educativa de gran valor. A través d’activitats que aporten diversió, acció, esport, contacte amb la natura i amb altres persones, aconseguim una participació activa dels alumnes que els nodreix d’experiències i vivències aportant-lis un aprenentatge significatiu, tan didàctic com humà. Des de sempre ens hem caracteritzat per adaptar-nos a les necessitats de les escoles i acollir les vostres idees, dissenyant activitats noves si cal.
 20. 20. Són professionals del món del lleure, de l’educació i de l’esport. Són molt conscients que treballen amb persones, plenes d’il·lusions, somnis, somriures, pors, alegries, tristors, límits, etc., igual que els adults. És per això que entenem que la seguretat, física i emocional, és el valor principal a tenir en compte.
 21. 21. 1 Pots proposar-nos qualsevol altre centre o indret on fer l’activitat que tinguis pensada. Treballem també amb albergs adaptats a necessitats educatives especials.
 22. 22. Tallers d’educació en valors a l’escola Sortides d’un dia Activitats lúdiques a l’escola Colònies per a educació infantil i primària Sortides de 2-5 dies per a ESO, batxillerat, cicles i universitats Treballs de síntesi Viatges de fi de curs Activitats extraescolars d’estiu Altres activitats : Educació en el lleure Ribals en societat Vols formar part del projecte?
 23. 23. Vols conèixer més de Ribals? Visita: www.ribals.com www.ribals.com/blog/ O segueix-nos a
 24. 24. Vols conèixer més de Ribals? Visita: www.ribals.com www.ribals.com/blog/

×