O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Facebookin KäYttöOpas

10.502 visualizações

Publicada em

  • Login to see the comments

Facebookin KäYttöOpas

  1. 1. Facebookin käyttöopas Mari Kinnari Merp07sbe
  2. 2. Tämä on Facebookin etusivu. Tässä kohtaa voit luoda tunnuksen kohdassa rekisteröidy tai jos sinulla on jo tunnus niin voit kirjautua suoraan sisään kohdassa jossa lukee sähköposti  salasana –> kirjaudu sisään. Etusivulta voi myös katsoa työpaikkoja, tietoa, kehittäjät, blogi, ohje jne. Tässä voit tehdä tunnukset Facebookiin. Tässä voit kirjautua sisään jos sinulla on jo tunnukset Jos haluat tietoa, ohjeista jne. niin tuossa on kohtia joissa voi lukea niistä.
  3. 3. Tällainen näkymä on jos olet ekaa kertaa käyttämässä Facebookkia ja sinulla ei vielä ole kavereita lisättynä. Tällä sivulla voit etsiä kavereitasi, katsoa ja muokata profiilisia ja hallita tietoja joita jaat. Etsi tuttuja Katso ja muokkaa profiiliasi Hallitse tietojasi joita jaat
  4. 4. Kun taas, tällainen näkymä on jos olet jo rekisteröitynyt ja jos lisännyt kavereita/tuttuja. Seinällä näkyy mitä muut ovat kirjoittaneet ja voit itse kirjoittaa mitä mietit. Etusivulla näkyy myös jos sinulle on kaveri- tai ryhmäkutsuja. Näkyy myös jos jollain kaverillasi on syntymäpäivä ja sitten oikealla alareunassa näkyy jos sinulle on viestejä ja siellä näkyy myös kohta keskustelu josta näet jotka ovat nyt kirjautuneet sisään ja voit myös puhua heille klikkaamalla keskustelu kohdan listalta nimeä. Näkyy ketkä ovat paikalla ja siellä myös voi puhua ystävän kanssa. Näkyy jos sinulle on viestejä Tähän voit kirjoittaa mitä mietit. Kaveri- ja ryhmäkutsut
  5. 5. Tässä kuvaa siitä miten lisätä ystävä. Tässä kohdassa voit kirjoittaa ystäväsi nimen ja etsiä hänet Facebookista. Tähän kohtaan tulee kaikki nimeä täsmäävät henkilöt Kohdassa lukee Lisää kaveriksi ja siitä kun painaa niin se lähettää henkilölle kaveripyynnön tai voi myös halutessasi lähettää hänelle viestin alemmassa kohdassa.
  6. 6. Tämä kohta näkyy aina, kun olet Facebookissa. Etusivu kohdasta pääset alkusivulle missä voit kirjoittaa mitä mietit ja siellä on myös muiden mietteet. Profiili kohdassa pääset omalle sivullesi jossa on kuvasi ja jossa voit katso tietojasi ja muokata niitä ja siellä on oma seinäsi jos joku on halunnut kirjoittaa vain sinulle. Kaverit kohdassa näet omat kaverisi ja myös jos joku on ehdottanut sinulle kavereita. Postilaatikko kohdassa voit lähettää kavereillesi yksityisviestejä joita et halua muiden antaa nähdä. Oikeasta yläkohdasta vois myös kirjautua ulos ja voit myös hakea ystäviäsi. Tästä kohdasta voit hakea ystäviäsi. Pääset kohtaan jossa voit kirjoittaa mietteesi. Pääset omalle sivullesi ja katsomaan oman seinäsi. Näät kaverisi ja ehdotukset kavereiksi. Yksityisviestit ja voit myös lähettää muille viestejä.
  7. 7. Tarkempi kuva kohdasta postilaatikko Jos sinulle on viestejä ne näkyy yleensä tässä Tästä kohdasta voit kirjoittaa uuden viestin Lähettämäsi viestit
  8. 8. Kuva kohdasta asetukset Tästä voit poistaa Facebook käyttäjäsi Tässä kohdassa voit hallita nimeäsi,käyttäjänimeä,salasanaa,sähköpostia,yksityisyyttä jne.

×