O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
INNOVATIE
 BROEDPLAATS
   2011
        Het gaat er niet om hoeveel ideeën we hebben
         Het gaat er...
Bevestiging Tot ziens in de Broedplaats
                                    ‘t Huis va...
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

Cocreatie Ouderenzorg

1.395 visualizações

Publicada em

't Huis van de Toekomst is een markt en klantgedreven kleinschalige woonvoorziening voor dementerende ouderen die een vernieuwende mix van wonen, zorg en dienstverlening biedt.

Dit concept wordt in de InnovatieBroedplaats - de plaats waar Nederland cocreëert - ontwikkeld.

Publicada em: Saúde e medicina
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Cocreatie Ouderenzorg

 1. 1. INNOVATIE BROEDPLAATS 2011 Het gaat er niet om hoeveel ideeën we hebben Het gaat erom hoeveel we ervan realiseren! ‘t Huis van de Toekomst Stimulerende woon-zorg omgeving voor dementerende ouderen 13 januari 2011 - Belevingscentrum Wolter & Dros - Amersfoort
 2. 2. Bevestiging Tot ziens in de Broedplaats ‘t Huis van de Toekomst’ Aanleiding Resultaat van de Broedplaats van 13 januari 2011 Onder invloed van de maatschappelijke ontwikkelingen zal de De Broedplaats van 13 januari 2011 is een pressure cooker en het begin van toekomstige klant zich meer en meer gaan gedragen als een kritische een co-creatie traject waar een multi-disciplinair team met elkaar het concept consument die andere eisen stelt aan huisvesting en dienstverlening en bedrijfsmodel ontwikkelt met concrete vervolgstappen voor ‘t Huis van de ten gunste van kwaliteit van leven. Het gevolg is een verzadigde Toekomst. traditionele markt die gelijktijdig kansen biedt voor een opkomende markt waarin niet de systeem logica van de aanbieder maar de belevingswereld Locatie en tijdstip van de klant de leidraad wordt. De Broedplaats vindt plaats in het Belevingscentrum Wolter & Dros, Amsterdamseweg 51d, Amersfoort. We starten om 13.30 uur en eindigen om De uitdaging is te komen tot woon, zorg en dienstverleningsconcepten die 18.00 uur met een hapje en een drankje. door de klant in termen van kwaliteitswinst wordt beoordeeld op aantrekkelijkheid. Doordat alle dagelijkse werkzaamheden zijn De sessie is een interactieve en creatieve werksessie waarbij informele georganiseerd rondom drie belangrijke levensdomeinen. Het mentaal kleding past. Han Oei en Marieke Schoenmaker zijn de co-creatie regisseurs welbevinden (zingeving), het lichamelijk welbevinden (gezondheid) en het van deze Broedplaats. sociaal welbevingen (participatie). De Challenge Programma in 3 modules 1 2 Broeden: Concept ‘Huis van Broeden: Bedrijfs model “Als wij deze kansen laten schieten voor bedreigingen vallen wij buiten het de Toekomst Visie en doelgroep, Janny Dons Co-creëren hoe ‘t Huis van de succes omdat onze prestaties te kort schieten” - Janny Dons Toekomst waarde creëert, levert Co-creëren van concepten in en behoudt voor haar gasten Zorgondernemer Janny Dons ontwikkelt een markt en klantgedreven teams, pitch en vakjury kleinschalige woonvoorziening voor dementerende ouderen die een vernieuwende mix van wonen, zorg en dienstverlening biedt. Die aansluit op 3 de sterk groeiende nieuwe generatie ouderen. Door een dienstverlening die midden in de samenleving en dicht en direct rondom de klant is Pre-formeren: Co-creatie team . georganiseerd. Waarin overheadkosten tot een minimum zijn beperkt. Door Wat is er voor nodig om de budgetten zo optimaal mogelijk aan te wenden in het primaire proces, in een volgende stappen te zetten professionele omgeving en structuur waarin medewerkers niet verzuipen in overregulering. Maar juist de noodzakelijke vrije (regel) ruimte krijgen om zelf als medeverantwoordelijke de ambassadeur c.q. gastheer of vrouw van hun zorgbedrijf te kunnen en mogen zijn. In samenwerking met: ‘t Huis van de Toekomst is een initiatief van Stichting de InnovatieBroedplaats E info@innovatiebroedplaats.com | M 06-81430058 (Marieke Schoenmaker)

×