O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

10 råd om bloggersamarbejde

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Próximos SlideShares
Synlig på sociale medier
Synlig på sociale medier
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 10 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Diapositivos para si (16)

Semelhante a 10 råd om bloggersamarbejde (20)

Anúncio

Mais de Mannov (20)

10 råd om bloggersamarbejde

  1. 1. DET GODE KONCEPT Et godt koncept fortæller brandets gode historie og skaber et miljø omkring det. Lad dit koncept matche både brand, blog og læsere og få et godt udgangspunkt for dit sam- arbejde.
  2. 2. KUNSTEN AT SÆLGE DEN GODE IDÉ Ved bloggersamarbejder er det vigtigt at præsentere bloggeren for konceptet og give forslag til mulige vinkler, der forener koncept og blog. Bloggerne skal have historien serveret, så de kan se sig selv og deres læsere i opgaven.
  3. 3. UNDLAD AT DIKTERE Dit brand har en historie, der skal fortælles, men det er vigtigt ikke at sætte for faste rammer for samarbejdet. Et samarbejde skal ligne et typisk indlæg, og derfor er det vigtigt, at bloggeren har plads til at forme indlægget efter egen stil og tone. På den måde øges omtalens troværdighed.
  4. 4. KEND DIN BLOGGER For at opnå det bedste resultat og omtale er det vigtigt at sætte sig ind i den valgte blog og blogger. Det skaber de optimale rammer for et godt samarbejde, og giver mulighed for at du bedre kan servere gode forslag til vinkler, som øger chancen for, at bloggeren kan identificere sig med dit brand.
  5. 5. 5 FÅ INSTAGRAM MED Instagram er det nyhedsmedie, der informerer læserne om nyt på bloggen. Derfor er Instagram også meget vigtig at have med i bloggersamarbejder – det kan hjælpe med at skabe ekstra opmærksomhed om dit brand.
  6. 6. 6STRØMLIN BRAND OG BLOGGER Tilpas valget af blogger ud fra dit brands behov. Er detvigtigtatfåsatbrandetindietmiljøviaskarpe billeder og beskrivende tekst? Er det essentielt at få lavet en test og anmeldelse? Vælg bloggere der er gode til lige netop det, dit brand behøver.
  7. 7. TILPAS ANTAL BLOGGERE For at sikre omtalens troværdighed, kvalitet samt unikkeplacering,erdetessentieltattilpasseantallet af bloggere. For mange lignende omtaler risikerer at mindske værdien og troværdigheden i omtalen.
  8. 8. DU SKAL TRO PÅ DIT BRAND Bloggere giver deres uforbeholdne mening, når de skriverderesindlæg.Dettesikrerentroværdigomtale, mendetbetyderogså,atduskalværeklartilatopgive en del af kontrollen over det endelige budskab.
  9. 9. 9FREMHÆV SAMARBEJDET Det er vigtigt at følge forbrugerombudsmandens anvisninger. Det skal tydeligt fremgå, at indlægget er skabtietsamarbejdemedditbrand.Deterditansvar, at det fremgår tydeligt – ikke bloggerens.
  10. 10. BETAL FOR DEN UNIKKE PLACERING På en blog får dit brand en unik placering og en helt særligomtale,somikkefåsandresteder.Denunikke omtale er derfor heller ikke gratis, så husk at tænke økonomi ind i bloggersamarbejder.

×