Auto skola - online vozacki testovi

8.608 visualizações

Publicada em

Rešavajte testove za polaganje vozačkog ispita u auto školi na web sajtu Ltablice.com – online. Nije potrebno da „skidate“ program i da ga instalirate, samo ukucajte ime sajta Ltablice.com u vrhu vašeg web pretraživača i odmah imate pristup testovima B i AM(PSP) kategorije.

Na sajtu Ltablice.com nalazi se 20 testova B kategorije sa po 37 pitanja i 4 testa AM(PSP) kategorije.

Pored testova, na sajtu Ltablice.com postoji i sekcija o Saobraćajnim znacima kao i sekcija o Pravilima saobraćaja sa dosta ilustracija.

Sajt : http://ltablice.com
Facebook strana : http://www.facebook.com/TestoviZaVoznju

 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Auto skola - online vozacki testovi

 1. 1.  Predstojeće polaganje testova za vozački ispit? Gde da nađete odgovarajuće testove, koji su pravi? Odakle i kako da ih “skinete”? Kako da ih instalirate na Vašem kompjuteru?Sve ovo gore navedeno ne moraviše da Vam predstavlja problem.
 2. 2. Sa Testovima na sajtu Ltablice.com :  Ne plaćate ništa, BESPLATNI su.  Ne morate da gubite vreme, da daunlodujete i instalirate program na svom kompjuteru, pa nema ni rizika da pokupite neki virus.  Rešavajte ih online, na samom web sajtu, sa bilo kog mesta i kompjutera.  Ne treba Vam obuka, jednostavno kliknete na neki od ponuđenih odgovora ili unesete broj ili tekst u odgovarajuća polja.
 3. 3.  Odmah dobijate potvrdu da li ste tačno odgovorili na pitanje i podatak koliko trenutno imate osvojenih poena. Dok rešavate test Vi i učite, jer ako pogrešite u odgovoru, dobićete informaciju koji odgovor je tačan.
 4. 4.  Imate na raspolaganju 20 testova za B i 4 testa za AM(PSP) kategoriju. Pored Testova, na sajtu su i sekcije o Pravilima saobraćaja i Saobraćajnim znakovima.
 5. 5.  U vašem omiljenom brozeru ukucajte naziv sajta: LTABLICE.COM u polju za adresu u vrhu brozera i pritisnite taster Enter ili dugme GO u brozeru.
 6. 6.  Kad dođete na početnu stranu sajta, ako želite odmah da počnete sa rešavanjem testova, izaberite link Testovi u vrhu sajta ili Testovi za vozački ispit u meniju sa leve strane.
 7. 7.  Zatim izaberite kategoriju, recimo B, klikom na link u meniju levo ili na veliku sliku.
 8. 8.  Videćete 20 pravougaonika sa sličicama koji predstavljaju testove od 1 do 20. Kliknite na prvi test.
 9. 9.  Rešavanje testa započnite klikom na neki od ponuđenih odgovora prvog pitanja. Kad kliknete na prvo pitanje započeli ste rešavanje testa i od tad teče vreme za rešavanje.
 10. 10.  Pitanja se moraju rešavati po redu, ne mogu se preskakati i posle odogovora na pitanje, odgovor se ne može izmeniti.
 11. 11.  Posle svakog odgovorenog pitanja odmah dobijate potvrdu da li ste odgovorili tačno ili ne. Plava štiklica, gore desno, znači da ste odgovorili tačno, a crveni krstić da ste pogrešili. Levo, pored svakog odgovora imate oznaku da li je taj odgovor tačan ili ne. Ispod svakog odgovorenog pitanja imate ukupan broj osvojenih poena. Svako pitanje ima i informaciju koliko poena nosi, iznad teksta odgovora.
 12. 12.  Na dnu svake strane, na kojoj se nalaze po tri pitanja, imate i malu statistiku, gde možete videti : koliko poena ste osvojili, koliko vremena već rešavate test, na koliko pitanja ste tačno ili pogrešno odgovorili. Kad završite sa jednom stranom testa, na sledeću stranu prelazite klikom na odgovarajući broj strane ili klikom na dugme Sledeća, u dnu strane sa pitanjima.
 13. 13.  Kad se test završi, dobićete informaciju o tome : da li ste položili, koliko poena ste osvojili i imate mogućnost da se vratite na stranu sa svim testovima izabrane kategorije, da izaberete sledeći test za rešavanje.
 14. 14.  Pitanja sa slikom, na koja se odgovara klikom na tačan odgovor.
 15. 15.  Pitanja sa slikom gde se u kvadratiće unose brojevi a zatim se klikne na dugme potvrdi odgovor. To su raskrsnice, gde se u kvadratiće unose redni brojevi kojima su označeni automobili u raskrsnici i to onim redom, kojim po vama, treba da prođu kroz raskrsnicu. Druga vrsta ovih pitanja su pitanja sa znakovima, gde se u kvadratiće unose brojevi kojima su obeleženi znakovi na slici. U svaki kvadratić se unosi broj znaka koji odgovara tekstu ispisanom pored kvadratića, a koji predstavlja značenje saobraćajnog znaka.
 16. 16.  Pitanja koja zahtevaju tekstualni unos slova ili brojeva u odgovarajuća polja, u sklopu rečenice. Unesite odgovor i pritisnite dugme potvrdi odgovor.
 17. 17.  Testovi su Vam pre svega dobra vežba da proverite ili utvrdite stečeno znanje i ne mogu zameniti živo predavanje u auto školama ili udžbenik za obuku vozača. Ne rešavajte testove samo da biste nekako otaljali pismeni ispit već se potrudite da što više naučite na predavanjima, iz udžbenika ili sa edukativnih sajtova ovog tipa, kao što je Ltablice.com, koji imaju i deo posvećen pravilima saobraćaja i saobraćajnim znakovima, jer Vam to može spasiti život u nekim situacijama i to ne samo Vaš već i nečiji drugi. Auto je opasno oružje, ne igrajte se sa njim.
 18. 18. Hvala na pažnji. Ukoliko Vam se dopala ova prezentacija i testovi za vožnju na sajtu Ltablice.com - Lajkujte nas na samom sajtu Ltablice.com ili na Facebook strani http://www.facebook.com/TestoviZaVoznju Pogledajte i video Auto Skola – Testovi za voznju koji prikazuje kako da započnete rešavanje testova B kategorije na sajtu LTABLICE.COM Email: ltablice.com@gmail.com

×