O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Tilda

 • Entre para ver os comentários

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Tilda

 1. 1. Min mus musa.Musa gilar att dricka. Hon gilar okså att ta in maten in tillhuset hon äter i.
 2. 2. Min mus berättelseMin mus var inte född när Singo och Zima kom.De kom på julafton. De fick fyr ungar men endog. Två lämnade vi bort men musa har vi kvar.Sen fick Zima ungar igen. Det blev 9 ungar. Enliten fick jag ta hand om. Den hade nys fåt pälssen så gav jag den vatten på mitt finger sen dagenefter så var den död men nu har jag min musmusa.
 3. 3. Så här tar man hand om möss.Jag måste städa en gång i veckan men inte påen spesiel dag.
 4. 4. Musa!Musa är tam och klättrar ur buren till mig. Honkålar på mig när hon blir rädd. Hon gilar att varaute ur buren hon älskar VATTENJag älskar min MUS!
 5. 5. Tildas mus!Möss kan få 10 ungar de bliralltid så små som ett halvtlillfinger på typ en 9 åringeller ett helt finger.
 6. 6. FaktaRåttor och möss är släkt det som skiljer är attråttor är större.Den ena musen bor i skogen.Den andra bor i husvid meniskor.Möss kan bli 10 cm.Svansen är naken och lika långDvärgmus är den minsta.
 7. 7. DiktDu min lila mus är lika fin som när våren slårknop. Man kan inte titta på dig utan att le och dutröstar mig när jag är ledsen du finns alltid där
 8. 8. Hur tar man hand om en musMan måste städa buren en gång i veckan.Man måste ta nytt vatten och mat.Man måste ha två flickmös för de blir ensammaoch mår inte bra.De måste ha hus som de kan vara i och såva i. Demåste ha fluf i huset.
 9. 9. MusMin mus äter musmat det är det som hon skaäta.

×