O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Animacions

  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Animacions

  1. 1. • Animació 1: Una animació és l'efecte visual creat pel moviment de diverses capes superposades d'aquesta imatge a la velocitat suficient per enganyar a l'ull humà. El procés de creació d'animacions és senzill: Per exemple per fer un rètol amb el teu nom que vaga apareixent lletra a lletra. Procediment: 1. Creem una nova imatge. Arxiu> Nou> Nova imatge. 400 x 150 píxels. Fons transparent. 2. Triem l'eina Text en la caixa d'eines i escrivim a la finestra L Tipografia Serif Bold Italic. Mida 80Si és necessari, amb l'eina Moure posem la lletra “A” al seu lloc. 3. -Dupliquem la capa. 4.- Seleccionem de nou l'eina Text i prement sobre la lletra “A” afegim ara la “I”, o millor espai + i. 5.- Dupliquem de nou la capa 6. Repetim els passos per les lletres R i E.
  2. 2. A la barra de menús Filtres> Animació> Optimitzar (per GIF). Ara podem ajustar el temps que durarà cada lletra en pantalla (1000ms = 1 segon). 7.- Ja només queda desa ... En format. Gif i en la següent finestra Exporta arxiu> Desa com animació. Pots veure com ha quedat a Filtres => Animació => Reproducció => Reproduir, obrint en un navegador web com Firefox o inserint-la en un processador de textos com Libreoffice Writer Per aconseguir el centelleig final alterna capes en blanc amb duplicats de la capa superior que conté les lletres AIRE. Una vegada que has acabat de fer la teua primera animació, el que has de fer és publicar una entrada dient què és el que has fet i posar el gif animat del teu nom.
  3. 3. La pregunta del milió és, Com fer-lo? Doncs el primer que has de fer és pujar el teu gif al teu compte de Picasa web. Una vegada que estiga penjat a Picasa: 1.- Selecciona la imatge 2.- BDR (Botó Dreta Ratolí) còpia la ubicació de la imatge 3.- Inserir imatge 4.- Enganxem l'URL de la imatge en la nostra entrada 5.- Només ens queda publicar la nostra entrada. • Animació 2: De manera semblant si creem dibuixos amb lleugeres diferències a animar donaran la sensació de moviment. Sobre una una imatge de Tux, la mascota de LINUX.
  4. 4. Procediment: 1.-Duplica la capa Fons. 2.- Sobre aquesta capa, amb l'eina pinzell o Llapis dibuixa la part superior de l'ull. 3 .-Duplica la capa Còpia de fons amb l'ull parcialment dibuixat. 4.- Torna a dibuixar fins als ¾ de l'ull de Tux. 5.- Duplica la capa i pinta totalment l'ull. 6.- Duplica 3 vegades la 1 ª capa (Fons) i puja dues còpies al cim de manera que queden 2 còpies de fons baix i altres 2 a dalt. 7.- Menú Filtres> Animació> Fondre.

×