Http

L
http://prezi.com/evfiz8_ukcb8/rusia/

Enxhi Nikolli

http://prezi.com/5d4p6vnt3p5n/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0shar
e Flori Xhaferri

http://prezi.com/levpyh3cwypl/copy-of-stemat-dhe-flamuri-shqiptar/

Aleksia Guranjaku

http://prezi.com/kthdmc_8g8xt/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Brajan Kuca
http://prezi.com/9oynhkn5egqn/mesopotamia-do-te-thote-vendes-dy-lumenjve/

Klevis Kadriu

http://prezi.com/pn8jawxxzh2_/untitled-prezi/ Gledi Goduni
http://prezi.com/xloi2jbkdi6_/copy-of-untitled-prezi/#

Kamela Guce

http://prezi.com/3e1e9xkagttc/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Genti Haveri

http://prezi.com/snvldugi6agh/kriza-boterore/ Punoi: Kimberli Kadriu

http://prezi.com/ox6jtqpmeiu4/lenini-dhe-revolucioni-i-tetorit/ Ersul Shameti

http://prezi.com/ek_9pozlrqk0/historia-e-shqiperise-nepermjet-monedhave-dhe-kartemonedhave/

Rea salko .

http://prezi.com/pvjkoiteiryq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share Igli Madani

Linku: http://prezi.com/snt7pcdoxe09/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

http://prezi.com/giavibd4uiil/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Uljad Berdica

Xhoi Bega

http://prezi.com/1wftkhsvz00e/perhapja-e-protestantizmit/ adriana koxhaj

http://prezi.com/jy4glge0vipu/?utm_campaign=share&utm_medium=copy
http://prezi.com/luo5qrxogtwa/levizja-feministe/

Jona

Jehona Ponari

http://prezi.com/qi5qwsg2vguq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share

Devit Luka

http://prezi.com/rmurcgdo7jvq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Omar Kuca
http://prezi.com/k3rrtx82iws-/provincat-romake/ Punoi:Kreshnik Ponari
Http

Recomendados

Rivera ginna final_ppp por
Rivera ginna final_pppRivera ginna final_ppp
Rivera ginna final_pppGinna Rivera
221 visualizações28 slides
Activity 4.4 final ppp slide show por
Activity 4.4 final ppp slide showActivity 4.4 final ppp slide show
Activity 4.4 final ppp slide showMonalisa Mc
139 visualizações24 slides
Estadistica para administracion y economia anderson - solucionario por
Estadistica para administracion y economia  anderson - solucionarioEstadistica para administracion y economia  anderson - solucionario
Estadistica para administracion y economia anderson - solucionarioOscar Barba Sanchez
63.2K visualizações24 slides
Alamat buku peminatan smk por
Alamat buku peminatan smkAlamat buku peminatan smk
Alamat buku peminatan smkMaulana Toni
76 visualizações1 slide
Inndia Khajuraho(New) por
Inndia Khajuraho(New)Inndia Khajuraho(New)
Inndia Khajuraho(New)adam eva
318 visualizações29 slides
How to backup blu ray movies with subtitles por
How to backup blu ray movies with subtitlesHow to backup blu ray movies with subtitles
How to backup blu ray movies with subtitlesLeawo Soft
248 visualizações16 slides

Mais conteúdo relacionado

Destaque

Kei Xhixhabesi por
Kei XhixhabesiKei Xhixhabesi
Kei Xhixhabesilira kuca
384 visualizações8 slides
Elena Bita Politika antisemite ne Europe por
Elena Bita Politika antisemite ne EuropeElena Bita Politika antisemite ne Europe
Elena Bita Politika antisemite ne Europelira kuca
603 visualizações12 slides
Leonardo da vinci Aron Mane por
 Leonardo da vinci Aron Mane Leonardo da vinci Aron Mane
Leonardo da vinci Aron Manelira kuca
895 visualizações12 slides
Fjona Hysi klasa VI por
Fjona Hysi klasa VIFjona Hysi klasa VI
Fjona Hysi klasa VIlira kuca
1.5K visualizações9 slides
Arkelino Hila por
 Arkelino Hila Arkelino Hila
Arkelino Hila lira kuca
667 visualizações15 slides
Favio Vreka Athina dhe Sparta por
Favio Vreka Athina dhe Sparta Favio Vreka Athina dhe Sparta
Favio Vreka Athina dhe Sparta lira kuca
6.3K visualizações10 slides

Destaque(19)

Kei Xhixhabesi por lira kuca
Kei XhixhabesiKei Xhixhabesi
Kei Xhixhabesi
lira kuca384 visualizações
Elena Bita Politika antisemite ne Europe por lira kuca
Elena Bita Politika antisemite ne EuropeElena Bita Politika antisemite ne Europe
Elena Bita Politika antisemite ne Europe
lira kuca603 visualizações
Leonardo da vinci Aron Mane por lira kuca
 Leonardo da vinci Aron Mane Leonardo da vinci Aron Mane
Leonardo da vinci Aron Mane
lira kuca895 visualizações
Fjona Hysi klasa VI por lira kuca
Fjona Hysi klasa VIFjona Hysi klasa VI
Fjona Hysi klasa VI
lira kuca1.5K visualizações
Arkelino Hila por lira kuca
 Arkelino Hila Arkelino Hila
Arkelino Hila
lira kuca667 visualizações
Favio Vreka Athina dhe Sparta por lira kuca
Favio Vreka Athina dhe Sparta Favio Vreka Athina dhe Sparta
Favio Vreka Athina dhe Sparta
lira kuca6.3K visualizações
Roma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VI por lira kuca
Roma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VIRoma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VI
Roma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VI
lira kuca1.5K visualizações
Krijimi i SHBA Erlisa Kulla por lira kuca
Krijimi i SHBA Erlisa KullaKrijimi i SHBA Erlisa Kulla
Krijimi i SHBA Erlisa Kulla
lira kuca1.5K visualizações
Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930 por lira kuca
Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930
Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930
lira kuca8.2K visualizações
Genti Haveri test semestral histori por lira kuca
Genti Haveri test semestral historiGenti Haveri test semestral histori
Genti Haveri test semestral histori
lira kuca842 visualizações
Arjola Mullai Napoleon Bonaparti por lira kuca
Arjola Mullai Napoleon BonapartiArjola Mullai Napoleon Bonaparti
Arjola Mullai Napoleon Bonaparti
lira kuca2.7K visualizações
Nadia Dalla Qyteterimi i hershem ne Mesopotami por lira kuca
Nadia Dalla Qyteterimi i hershem ne MesopotamiNadia Dalla Qyteterimi i hershem ne Mesopotami
Nadia Dalla Qyteterimi i hershem ne Mesopotami
lira kuca7K visualizações
Pamela Tanku Diktatura komuniste ne Rusi por lira kuca
Pamela Tanku Diktatura komuniste ne RusiPamela Tanku Diktatura komuniste ne Rusi
Pamela Tanku Diktatura komuniste ne Rusi
lira kuca4.2K visualizações
Maggie Vasha Shkolla e pare shqipe histori por lira kuca
Maggie Vasha Shkolla e pare shqipe historiMaggie Vasha Shkolla e pare shqipe histori
Maggie Vasha Shkolla e pare shqipe histori
lira kuca2.8K visualizações
Kei Ushe por lira kuca
Kei Ushe Kei Ushe
Kei Ushe
lira kuca3.6K visualizações
Krijimi i SHBA Erlisa Kulla por lira kuca
Krijimi i SHBA Erlisa KullaKrijimi i SHBA Erlisa Kulla
Krijimi i SHBA Erlisa Kulla
lira kuca5.2K visualizações
Zemra dhe enët e gjakut (Biologji) por Fleurati
Zemra dhe enët e gjakut (Biologji)Zemra dhe enët e gjakut (Biologji)
Zemra dhe enët e gjakut (Biologji)
Fleurati49.4K visualizações
Projekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakut por Shkelzen Tarja
Projekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakutProjekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakut
Projekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakut
Shkelzen Tarja28.2K visualizações
Projekt biologji por xhesiona pera
Projekt biologjiProjekt biologji
Projekt biologji
xhesiona pera16.3K visualizações

Mais de lira kuca

Sami Frasheri Serena Mane por
Sami Frasheri Serena ManeSami Frasheri Serena Mane
Sami Frasheri Serena Manelira kuca
2.3K visualizações11 slides
Egi Eacani Lidhja e Prizrenit por
Egi Eacani Lidhja e PrizrenitEgi Eacani Lidhja e Prizrenit
Egi Eacani Lidhja e Prizrenitlira kuca
5.5K visualizações10 slides
Kris Ushe Pashalleku i Janines por
Kris Ushe Pashalleku i JaninesKris Ushe Pashalleku i Janines
Kris Ushe Pashalleku i Janineslira kuca
6.6K visualizações11 slides
Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri... por
 Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri... Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri...
Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri...lira kuca
2.9K visualizações11 slides
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VI por
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VIBiomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VI
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VIlira kuca
2.7K visualizações10 slides
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A... por
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...lira kuca
1.1K visualizações8 slides

Mais de lira kuca(14)

Sami Frasheri Serena Mane por lira kuca
Sami Frasheri Serena ManeSami Frasheri Serena Mane
Sami Frasheri Serena Mane
lira kuca2.3K visualizações
Egi Eacani Lidhja e Prizrenit por lira kuca
Egi Eacani Lidhja e PrizrenitEgi Eacani Lidhja e Prizrenit
Egi Eacani Lidhja e Prizrenit
lira kuca5.5K visualizações
Kris Ushe Pashalleku i Janines por lira kuca
Kris Ushe Pashalleku i JaninesKris Ushe Pashalleku i Janines
Kris Ushe Pashalleku i Janines
lira kuca6.6K visualizações
Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri... por lira kuca
 Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri... Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri...
Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri...
lira kuca2.9K visualizações
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VI por lira kuca
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VIBiomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VI
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VI
lira kuca2.7K visualizações
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A... por lira kuca
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...
lira kuca1.1K visualizações
Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VI por lira kuca
 Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VI Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VI
Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VI
lira kuca4.2K visualizações
C’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VI por lira kuca
C’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VIC’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VI
C’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VI
lira kuca903 visualizações
Karakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VI por lira kuca
Karakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VIKarakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VI
Karakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VI
lira kuca1.1K visualizações
Reisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VII por lira kuca
Reisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VIIReisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VII
Reisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VII
lira kuca5.6K visualizações
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa... por lira kuca
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
lira kuca20.8K visualizações
Ndertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VII por lira kuca
Ndertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VIINdertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VII
Ndertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VII
lira kuca574 visualizações
Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VII por lira kuca
 Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VII Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VII
Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VII
lira kuca710 visualizações
Frymëkëmbimi te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VII por lira kuca
Frymëkëmbimi  te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VIIFrymëkëmbimi  te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VII
Frymëkëmbimi te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VII
lira kuca6K visualizações

Http

 • 1. http://prezi.com/evfiz8_ukcb8/rusia/ Enxhi Nikolli http://prezi.com/5d4p6vnt3p5n/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0shar e Flori Xhaferri http://prezi.com/levpyh3cwypl/copy-of-stemat-dhe-flamuri-shqiptar/ Aleksia Guranjaku http://prezi.com/kthdmc_8g8xt/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Brajan Kuca http://prezi.com/9oynhkn5egqn/mesopotamia-do-te-thote-vendes-dy-lumenjve/ Klevis Kadriu http://prezi.com/pn8jawxxzh2_/untitled-prezi/ Gledi Goduni http://prezi.com/xloi2jbkdi6_/copy-of-untitled-prezi/# Kamela Guce http://prezi.com/3e1e9xkagttc/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Genti Haveri http://prezi.com/snvldugi6agh/kriza-boterore/ Punoi: Kimberli Kadriu http://prezi.com/ox6jtqpmeiu4/lenini-dhe-revolucioni-i-tetorit/ Ersul Shameti http://prezi.com/ek_9pozlrqk0/historia-e-shqiperise-nepermjet-monedhave-dhe-kartemonedhave/ Rea salko . http://prezi.com/pvjkoiteiryq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share Igli Madani Linku: http://prezi.com/snt7pcdoxe09/?utm_campaign=share&utm_medium=copy http://prezi.com/giavibd4uiil/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Uljad Berdica Xhoi Bega http://prezi.com/1wftkhsvz00e/perhapja-e-protestantizmit/ adriana koxhaj http://prezi.com/jy4glge0vipu/?utm_campaign=share&utm_medium=copy http://prezi.com/luo5qrxogtwa/levizja-feministe/ Jona Jehona Ponari http://prezi.com/qi5qwsg2vguq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share Devit Luka http://prezi.com/rmurcgdo7jvq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Omar Kuca http://prezi.com/k3rrtx82iws-/provincat-romake/ Punoi:Kreshnik Ponari