O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Power point de l’imperialisme. Laura Moreno, Elisa Turrión, Maria Talaya i Tomás Codoñer 4C

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 13 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Diapositivos para si (19)

Quem viu também gostou (20)

Anúncio

Semelhante a Power point de l’imperialisme. Laura Moreno, Elisa Turrión, Maria Talaya i Tomás Codoñer 4C (20)

Anúncio

Mais recentes (20)

Power point de l’imperialisme. Laura Moreno, Elisa Turrión, Maria Talaya i Tomás Codoñer 4C

 1. 1. Nom: Laura Moreno García, Elisa Turrión Martínez, Tomàs Codoñer de Arriba i Maria Talaya García. Curs: 4esoC.
 2. 2. L’imperialisme   L’imperialisme es l’expansió d’un propi territori per la conquesta d’altres territoris per part d’aquest propi.
 3. 3. Tipus d’imperialisme hagut diferents tipus  Al llarg de la historia han d’imperialisme:  L’imperialisme a l’antiguitat: Finalitat esclavista civilitzacions antigues.  L’imperialisme a l’edat mitjana: Unificar els diferents regnes europeus.
 4. 4.  L’imperialisme a l’edat moderna: Finalitat va ser mercantilista practicada pels europeus a altres continents.  L’imperialisme a l’època contemporània: Practicaven als països industrialitzats europeus.
 5. 5. Causes de l’imperialisme  Les causes principals de l’imperialisme varen ser:  Les econòmiques: Necessitat de l’intercanvi comercial.  Les Demogràfiques: Necessitat de nous territoris.  Les polítiques: El país arribe a ser una gran potencia mundial.  Les culturals: Necessitat de civilitzar i cristianitzar la cultura.
 6. 6. Expansions colonials d’administracions colonials. Hi va haver diferents tipus  Les colònies d’explotació: Principal objectiu era l’explotació econòmica.  Els protectorats: Eren zones d’indígenes com Índia o Vietnam.  Les colònies de poblament o dominis: Eren territoris d’emigrants europeus.
 7. 7. Característiques de l'expansió colonial  Les principals característiques de l’explotació colonial eren:  La creació d’estructures per a  La importància dels l’intercanvi comercial. productes manufacturats.  L’extracció de matèries primeres.
 8. 8. Grans imperis colonials   L’imperi britànic era el més gran i tenia una gran producció de matèries primeres i moviments nacionalistes.  L’imperi francès que era el segon més gran, on els seus habitants no constaven com a ciutadans i no tenien participació política.
 9. 9. Conflictes entre potencies imperialistes  Uns dels conflictes més importants que va haver entre el potencies imperials van ser:  La cursa colonial que va ser el punt d’esplendor de l’imperialisme, on les potencies es llançaven a conquerir nous territoris, que va provocar conflictes entre ells.
 10. 10.  Pau armada on les potencies imperialistes intensifiquen les tensions i desemboquen la Primera Guerra Mundial.  La conferència de Berlín que va començar la guerra colonial i s’accelerà la colonització de nous territoris.
 11. 11. Conseqüències de l’imperialisme  DESAVANTATGES DE L’IMPERIALISME.  La Primera Guerra Mundial.  La introducció d’una economia desavantatjosa.  L’augment de la població i epidèmies de fam.  Pèrdua d’identitats dels pobles nadius.
 12. 12. AVANTATGES DE L’IMPERIALISME:  Matèries primeres a molt baix cost.  Productes industrials als mercats colonials.  Inversió en la construcció d’infraestructures de transport.

×