Mesimi Bashkekohor

fakete duraku
fakete durakuteacher IT em prishtina, kosova
Mësimi bashkëkohor,[object Object],Edukatë dhe arsimim » Mësimi bashkëkohor,[object Object],Mësimi bashëkohor, me qëllim të zgjidhjes së shumë problemeve nga hamendjet ekzistuese, shfrytëzon strategji të ndryshme dhe çdoherë kërkon lloje të ndryshme të mësimit . Në pajtueshmëri më zhvillimin e hovshëm dhe të shpejtë tekniko-teknologjike dhe zhvillimin shkencor të shoqërisë, gjithnjë më intenziv po gjurmon për strategji te reja , modele dhe forma te reja etj., të cilat do tu kundërshtohen meodelit arsimor tradicional dhe do kontriboj për mësimin më bashëkohor.Mësimi bashëkohor për të cilën shpesh thuhet se është kreative , është mësim e cila si përcaktime të saja të rëndësishme i ka marrë afirmimet e kreativitetve të nxënësit dhe të arsimtarit në procesin edukativo-arsimor . Mësimi bashkëkohor nuk toleron shablonizime , por kërkon hapuri ndaj risive, interesanteve, ndaj metodave të reja , formave dhe mjeteve që inkurajojnë kah zhvillimi i shkathtësive krijuese te nxënësit dhe kah roli më kreativ në komunikimin me nxënësit. Në mësimin bashkëkohor ka elemente të caktuara të mësimit aktiv. Shkolla bashëkohore përpiqet të mbajë baraspeshë mes metodologjisë analitike dhe sintetike, mes detyrave materile dhe funksionale në mësim, mes ndryshimeve dhe integrimeve, mes individualizimit dhe socializimit, mes konkretizimit dhe apstraksionit etj.. Didaktika bashkohore përpiqettë gjejë zgjidhje dalëse në teorinë kognitive për mësimin nga të cilat nxënësi pranon dituri të gatshme të cilat duhet ti memoroj dhe t’i përsëris, por dituritë të ndërtojë në bazë të mësimit aktiv të kuptueshëm.Qëllimet e procesit arsimor shikohen si forma të komunikimit pedagogjik mes arsimtarit dhe nxënësit. Nga shkaqe të tilla dhe aktualizohet pyetja deri në çmasë dhe me cilat dhe çfarë kriteriumesh mundet të hyhet në proçeset e mësimit si veprimtari bazë e shkollës, apo a mundet që të caktohen treguesit objektiv nga ndihme e të cilave do të vlerësoj efektet nga aktivitetet mësimore: vallë dhe sa nxënësit i kuptojnë qëllimet e proçeseve mësimore , vallë dhe sa gjenden kuptime në aktivitetet të cilat i dizajnon dhe kuptimson arsimtari, në çnivel të vetëkritikës tregohen në rrjedhë të realizimit të aktiviteteve, a kanë aftësi dhe a dijnë që të vlerësojnë suksesshmërinë e punës së tyre, vallë përpiqen që të lënë shenja personale, kreativitet dhe krijimtari personale në punimet e tyre, sa ato janë të njohura dhe janë pasqyrë e individualitetit të tyre, sa nxënësit zotohen aktivitetet e tyre t’i vlerësojnë mbi krahasimet dhe përcjelljet a aktiviteteve të të tjerëve dhe të ngjajshme . Pyetjet e përmendura paraqesin vetëm një aspekt proçesit të zgjeruar dhe të komplikuar të mësimit si karakteristik bartëse e veprimtarisë së arsimtarit. Roli i tij duhet kuptohet mbi treguesit në vijim të cilët janë pjesë e veprimtarisë profesionale në shkollë: si arsimtari e kupton dhe mendon misionin dhe bartësit didaktiko-metodike dhe format përmbajtësore dhe dizajnin e programës mësimore, sa ka aftësi dhe me sukses din që t’i definoj qëllimet operative të mësimit në rrjedhë të një dite pune, vallë qëllimet të cilat vendosen janë konkrete, të kuptueshme dhe sqarues për secilin nxënës, vallë lloji, masa dhe mënyra e realizimit të aktiviteteve përkon me nevojat, interesat dhe mundësitë e secilit nxënës, me çfarë përmbajtjesh teknologjike arsimtari kushtëzon realizimin e qëllimeve të parashtruara , vallë dhe sa i respekton kornizat psikologjike të mësimit (dizajnin e materialeve për mësim përshtatur për nevojat e nxënësve ) , vendosja e mehanizmave për diferencime dhe përcjelleve të vazhdueshme për përparimin e çdo nxënësi, vallë dhe sa arsimtari ofron informata të dendura kthyese e cila stimulon dhe inkurajon për mësim, vallë i aftëson nxënësit për vetëvlersim dhe vlerësim të ndërsjelltë .,[object Object]
Mesimi Bashkekohor

Recomendados

Menaxhimi i klases ne nje ore mesimore por
Menaxhimi i klases ne nje ore mesimoreMenaxhimi i klases ne nje ore mesimore
Menaxhimi i klases ne nje ore mesimoreRiza Haxhiu
56.1K visualizações5 slides
METODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHORE por
METODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHOREMETODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHORE
METODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHORE#MesueseAurela Elezaj
92.8K visualizações31 slides
Projekt kurrikular por
Projekt kurrikularProjekt kurrikular
Projekt kurrikularValbona Imeraj
39.9K visualizações9 slides
SHKRIM AKADEMIK - Dr. Teuta Kafexholli (Të gjitha ligjëratat) por
SHKRIM AKADEMIK - Dr. Teuta Kafexholli (Të gjitha ligjëratat)SHKRIM AKADEMIK - Dr. Teuta Kafexholli (Të gjitha ligjëratat)
SHKRIM AKADEMIK - Dr. Teuta Kafexholli (Të gjitha ligjëratat)fatonbajrami1
30.7K visualizações370 slides
LEKSIONE ....SHKRIM AKADEMIK por
 LEKSIONE ....SHKRIM AKADEMIK  LEKSIONE ....SHKRIM AKADEMIK
LEKSIONE ....SHKRIM AKADEMIK #MesueseAurela Elezaj
74.3K visualizações24 slides
Shkrimi Akademik Dhe Prezantimi[1][1] por
Shkrimi Akademik Dhe Prezantimi[1][1]Shkrimi Akademik Dhe Prezantimi[1][1]
Shkrimi Akademik Dhe Prezantimi[1][1]Luljeta
46.3K visualizações28 slides

Mais conteúdo relacionado

Mais procurados

Procesi i te shkruarit por
Procesi i te shkruaritProcesi i te shkruarit
Procesi i te shkruaritMenaxherat
13.9K visualizações25 slides
Kuvendi i lezhes por
Kuvendi i lezhesKuvendi i lezhes
Kuvendi i lezhesXhesika Merko
3.9K visualizações5 slides
Projekt Fizik Parashikimi Motit dhe Shtypja Atmosferike por
Projekt Fizik Parashikimi Motit dhe Shtypja AtmosferikeProjekt Fizik Parashikimi Motit dhe Shtypja Atmosferike
Projekt Fizik Parashikimi Motit dhe Shtypja AtmosferikePatrik Liçi
37K visualizações13 slides
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelli por
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelliPLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelli
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelliirena kotobelli
9.7K visualizações45 slides
Menaxhimi i Klases por
Menaxhimi i KlasesMenaxhimi i Klases
Menaxhimi i KlasesAnida Ago
95.3K visualizações43 slides
Ditari ne vite by irenakotobelli por
Ditari ne vite by irenakotobelliDitari ne vite by irenakotobelli
Ditari ne vite by irenakotobelliirena kotobelli
5K visualizações32 slides

Mais procurados(20)

Procesi i te shkruarit por Menaxherat
Procesi i te shkruaritProcesi i te shkruarit
Procesi i te shkruarit
Menaxherat13.9K visualizações
Kuvendi i lezhes por Xhesika Merko
Kuvendi i lezhesKuvendi i lezhes
Kuvendi i lezhes
Xhesika Merko3.9K visualizações
Projekt Fizik Parashikimi Motit dhe Shtypja Atmosferike por Patrik Liçi
Projekt Fizik Parashikimi Motit dhe Shtypja AtmosferikeProjekt Fizik Parashikimi Motit dhe Shtypja Atmosferike
Projekt Fizik Parashikimi Motit dhe Shtypja Atmosferike
Patrik Liçi37K visualizações
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelli por irena kotobelli
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelliPLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelli
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelli
irena kotobelli9.7K visualizações
Menaxhimi i Klases por Anida Ago
Menaxhimi i KlasesMenaxhimi i Klases
Menaxhimi i Klases
Anida Ago95.3K visualizações
Ditari ne vite by irenakotobelli por irena kotobelli
Ditari ne vite by irenakotobelliDitari ne vite by irenakotobelli
Ditari ne vite by irenakotobelli
irena kotobelli5K visualizações
Okb – organizata e kombeve të bashkuara. por dearista
Okb – organizata e kombeve të bashkuara.Okb – organizata e kombeve të bashkuara.
Okb – organizata e kombeve të bashkuara.
dearista12.2K visualizações
PROJEKT: GJERGJ FISHTA DHE ” LAHUTA E MALCIS” por #MesueseAurela Elezaj
PROJEKT: GJERGJ FISHTA DHE ” LAHUTA E MALCIS” PROJEKT: GJERGJ FISHTA DHE ” LAHUTA E MALCIS”
PROJEKT: GJERGJ FISHTA DHE ” LAHUTA E MALCIS”
#MesueseAurela Elezaj50.3K visualizações
Taksonomia e rishikuar e Blumit por Valbona Imeraj
Taksonomia e rishikuar e BlumitTaksonomia e rishikuar e Blumit
Taksonomia e rishikuar e Blumit
Valbona Imeraj37.5K visualizações
Teoritë e të nxënit studim rasti por Valbona Imeraj
Teoritë e të nxënit studim rastiTeoritë e të nxënit studim rasti
Teoritë e të nxënit studim rasti
Valbona Imeraj15.8K visualizações
Plani vjetor i shkollës por Esi-Esi
Plani vjetor i shkollësPlani vjetor i shkollës
Plani vjetor i shkollës
Esi-Esi40.4K visualizações
Lojrat popullore por Kristina Doko
Lojrat populloreLojrat popullore
Lojrat popullore
Kristina Doko92K visualizações
Projekt edukimi fizik por Anesti çobani
Projekt edukimi fizikProjekt edukimi fizik
Projekt edukimi fizik
Anesti çobani 42.1K visualizações
Llojet e teksteve por sindi21
Llojet e teksteveLlojet e teksteve
Llojet e teksteve
sindi21113.9K visualizações
Bazat e Te Dhenave - ACCESS por Ajla Hasani
Bazat e Te Dhenave - ACCESSBazat e Te Dhenave - ACCESS
Bazat e Te Dhenave - ACCESS
Ajla Hasani87.8K visualizações
Planifikimi ditor bazuar ne kompetenca por Valbona Imeraj
Planifikimi ditor bazuar ne kompetencaPlanifikimi ditor bazuar ne kompetenca
Planifikimi ditor bazuar ne kompetenca
Valbona Imeraj30.4K visualizações
Evolucioni i komunikimit por Er! Haxhiaj
Evolucioni i komunikimitEvolucioni i komunikimit
Evolucioni i komunikimit
Er! Haxhiaj18.2K visualizações
Projekt Kruja por proudtobealbanian1
Projekt KrujaProjekt Kruja
Projekt Kruja
proudtobealbanian114.4K visualizações
Te Shkruash Referencat (Guide) por KetiGjipali
Te Shkruash Referencat (Guide)Te Shkruash Referencat (Guide)
Te Shkruash Referencat (Guide)
KetiGjipali11.1K visualizações

Destaque

Modeli i një planifikimi ditor por
Modeli i një planifikimi ditor Modeli i një planifikimi ditor
Modeli i një planifikimi ditor Valbona Imeraj
87.1K visualizações29 slides
Modelo pedagogico tradicional por
Modelo pedagogico tradicionalModelo pedagogico tradicional
Modelo pedagogico tradicionalJessica Alejandra Garcia Zuluaga
565 visualizações23 slides
Ese Pedagogjie por
Ese PedagogjieEse Pedagogjie
Ese PedagogjieAndi Kullolli
8K visualizações5 slides
Contemporary Marketing por
Contemporary MarketingContemporary Marketing
Contemporary Marketingbokernz
42.1K visualizações25 slides
EVIDENCË PËR VLERËSIMIN E VAZHDUESHËM PËRMES VËZHGIMEVE por
EVIDENCË PËR VLERËSIMIN E VAZHDUESHËM PËRMES VËZHGIMEVEEVIDENCË PËR VLERËSIMIN E VAZHDUESHËM PËRMES VËZHGIMEVE
EVIDENCË PËR VLERËSIMIN E VAZHDUESHËM PËRMES VËZHGIMEVE#MesueseAurela Elezaj
22.8K visualizações6 slides
Kimi 10 por
Kimi 10Kimi 10
Kimi 10kajtazi
61K visualizações103 slides

Destaque(20)

Modeli i një planifikimi ditor por Valbona Imeraj
Modeli i një planifikimi ditor Modeli i një planifikimi ditor
Modeli i një planifikimi ditor
Valbona Imeraj87.1K visualizações
Ese Pedagogjie por Andi Kullolli
Ese PedagogjieEse Pedagogjie
Ese Pedagogjie
Andi Kullolli8K visualizações
Contemporary Marketing por bokernz
Contemporary MarketingContemporary Marketing
Contemporary Marketing
bokernz42.1K visualizações
EVIDENCË PËR VLERËSIMIN E VAZHDUESHËM PËRMES VËZHGIMEVE por #MesueseAurela Elezaj
EVIDENCË PËR VLERËSIMIN E VAZHDUESHËM PËRMES VËZHGIMEVEEVIDENCË PËR VLERËSIMIN E VAZHDUESHËM PËRMES VËZHGIMEVE
EVIDENCË PËR VLERËSIMIN E VAZHDUESHËM PËRMES VËZHGIMEVE
#MesueseAurela Elezaj22.8K visualizações
Kimi 10 por kajtazi
Kimi 10Kimi 10
Kimi 10
kajtazi61K visualizações
Promocioni nail reshidi por Menaxherat
Promocioni nail reshidiPromocioni nail reshidi
Promocioni nail reshidi
Menaxherat6.3K visualizações
Islami brenga por blerimpaci
Islami brengaIslami brenga
Islami brenga
blerimpaci547 visualizações
marketing mars 2015 por Kastriot Gashi
marketing mars 2015marketing mars 2015
marketing mars 2015
Kastriot Gashi2.7K visualizações
Teoria e strukturave sociale por Jana511
Teoria e strukturave socialeTeoria e strukturave sociale
Teoria e strukturave sociale
Jana5111.5K visualizações
ORË MODEL DITURI NATYRE KL 2 bymimozamethoxha por irena kotobelli
ORË MODEL DITURI NATYRE KL 2 bymimozamethoxhaORË MODEL DITURI NATYRE KL 2 bymimozamethoxha
ORË MODEL DITURI NATYRE KL 2 bymimozamethoxha
irena kotobelli2.7K visualizações
Plan individual mesimor por Valbona Imeraj
Plan individual mesimorPlan individual mesimor
Plan individual mesimor
Valbona Imeraj21.4K visualizações
Marketing por Veton Sopjani
MarketingMarketing
Marketing
Veton Sopjani2.6K visualizações
ZHVILLIMI TEKNOLOGJIK BASHKËKOHOR-NOCIONE THEMELORE, KARAKTERISTIKAT DHE KLAS... por Rrahim Maksuti
ZHVILLIMI TEKNOLOGJIK BASHKËKOHOR-NOCIONE THEMELORE, KARAKTERISTIKAT DHE KLAS...ZHVILLIMI TEKNOLOGJIK BASHKËKOHOR-NOCIONE THEMELORE, KARAKTERISTIKAT DHE KLAS...
ZHVILLIMI TEKNOLOGJIK BASHKËKOHOR-NOCIONE THEMELORE, KARAKTERISTIKAT DHE KLAS...
Rrahim Maksuti10K visualizações
Arti i të komunikuarit me nxënës gjatë orës mësimore por Alush Kryeziu
Arti i të komunikuarit me nxënës gjatë orës mësimoreArti i të komunikuarit me nxënës gjatë orës mësimore
Arti i të komunikuarit me nxënës gjatë orës mësimore
Alush Kryeziu32.6K visualizações
Vleresimi ne fund te tremujorit por Valbona Imeraj
Vleresimi ne fund te tremujoritVleresimi ne fund te tremujorit
Vleresimi ne fund te tremujorit
Valbona Imeraj14.2K visualizações
NDERTIMI I ATOMIT. R.H F.P por Rei El Hajdari
NDERTIMI I ATOMIT. R.H  F.PNDERTIMI I ATOMIT. R.H  F.P
NDERTIMI I ATOMIT. R.H F.P
Rei El Hajdari41.9K visualizações
Struktura e atomit dhe bërthama e tij por Fleurati
Struktura e atomit dhe bërthama e tijStruktura e atomit dhe bërthama e tij
Struktura e atomit dhe bërthama e tij
Fleurati35K visualizações
Coca cola por Sara Carli
Coca colaCoca cola
Coca cola
Sara Carli51.8K visualizações
Marketingu hulumtimi i tregut por bujar30
Marketingu hulumtimi i tregutMarketingu hulumtimi i tregut
Marketingu hulumtimi i tregut
bujar3034.8K visualizações

Similar a Mesimi Bashkekohor

Metodologjia dhe puna_praktike_nga_teknologjia por
Metodologjia dhe puna_praktike_nga_teknologjiaMetodologjia dhe puna_praktike_nga_teknologjia
Metodologjia dhe puna_praktike_nga_teknologjiaanele892
728 visualizações30 slides
10_standardet_bazë_për_një_mësimdhënie_efektive[1].pptx por
10_standardet_bazë_për_një_mësimdhënie_efektive[1].pptx10_standardet_bazë_për_një_mësimdhënie_efektive[1].pptx
10_standardet_bazë_për_një_mësimdhënie_efektive[1].pptxcomputerpc6
7 visualizações11 slides
Ese por
EseEse
Eseqweryu
469 visualizações2 slides
Prezentimi i punimit për kompetencat t per drejtor por
Prezentimi i punimit për kompetencat t per drejtorPrezentimi i punimit për kompetencat t per drejtor
Prezentimi i punimit për kompetencat t per drejtorZekë Muqkurtaj
1.1K visualizações13 slides
Met ndervepruese mesimin_mat por
Met ndervepruese mesimin_matMet ndervepruese mesimin_mat
Met ndervepruese mesimin_matSeadin Xhaferi
852 visualizações9 slides
ESE por
ESEESE
ESEAlgita Mesiti
5.1K visualizações5 slides

Similar a Mesimi Bashkekohor(20)

Metodologjia dhe puna_praktike_nga_teknologjia por anele892
Metodologjia dhe puna_praktike_nga_teknologjiaMetodologjia dhe puna_praktike_nga_teknologjia
Metodologjia dhe puna_praktike_nga_teknologjia
anele892728 visualizações
10_standardet_bazë_për_një_mësimdhënie_efektive[1].pptx por computerpc6
10_standardet_bazë_për_një_mësimdhënie_efektive[1].pptx10_standardet_bazë_për_një_mësimdhënie_efektive[1].pptx
10_standardet_bazë_për_një_mësimdhënie_efektive[1].pptx
computerpc67 visualizações
Ese por qweryu
EseEse
Ese
qweryu469 visualizações
Prezentimi i punimit për kompetencat t per drejtor por Zekë Muqkurtaj
Prezentimi i punimit për kompetencat t per drejtorPrezentimi i punimit për kompetencat t per drejtor
Prezentimi i punimit për kompetencat t per drejtor
Zekë Muqkurtaj1.1K visualizações
Met ndervepruese mesimin_mat por Seadin Xhaferi
Met ndervepruese mesimin_matMet ndervepruese mesimin_mat
Met ndervepruese mesimin_mat
Seadin Xhaferi852 visualizações
ESE por Algita Mesiti
ESEESE
ESE
Algita Mesiti5.1K visualizações
Drejtori si lider pedagogjik por Edlira Ekmekciu
Drejtori si lider pedagogjikDrejtori si lider pedagogjik
Drejtori si lider pedagogjik
Edlira Ekmekciu1.9K visualizações
Prezantim mendimi kritik por Anida Rroshi
Prezantim mendimi kritikPrezantim mendimi kritik
Prezantim mendimi kritik
Anida Rroshi14.7K visualizações
Presentation vetvleresimi por Anida Rroshi
Presentation vetvleresimiPresentation vetvleresimi
Presentation vetvleresimi
Anida Rroshi8.1K visualizações
LIBËR-MËSUESI-QYTETARIA-7.doc por cvffees
LIBËR-MËSUESI-QYTETARIA-7.docLIBËR-MËSUESI-QYTETARIA-7.doc
LIBËR-MËSUESI-QYTETARIA-7.doc
cvffees4 visualizações
Drejtori si lider pedagogjik por Edlira Ekmekciu
Drejtori si lider pedagogjikDrejtori si lider pedagogjik
Drejtori si lider pedagogjik
Edlira Ekmekciu312 visualizações
Shkolla smajl hajdaraj detyra 2 por Zekë Muqkurtaj
Shkolla smajl hajdaraj detyra 2Shkolla smajl hajdaraj detyra 2
Shkolla smajl hajdaraj detyra 2
Zekë Muqkurtaj1K visualizações
Shkolla smajl hajdaraj detyra 2 por Zekë Muqkurtaj
Shkolla smajl hajdaraj detyra 2Shkolla smajl hajdaraj detyra 2
Shkolla smajl hajdaraj detyra 2
Zekë Muqkurtaj614 visualizações
Suksesi në rritje por Anida Rroshi
Suksesi në rritjeSuksesi në rritje
Suksesi në rritje
Anida Rroshi1.3K visualizações
Kimia 10 - Plani mesimor2022-2023.doc por StefKot
Kimia 10 - Plani mesimor2022-2023.docKimia 10 - Plani mesimor2022-2023.doc
Kimia 10 - Plani mesimor2022-2023.doc
StefKot61 visualizações
Komunikimi ne mardheniet e studenteve por Self employed
Komunikimi ne mardheniet e studenteveKomunikimi ne mardheniet e studenteve
Komunikimi ne mardheniet e studenteve
Self employed757 visualizações
Komunikimi ne mardheniet e studenteve por Self employed
Komunikimi ne mardheniet e studenteveKomunikimi ne mardheniet e studenteve
Komunikimi ne mardheniet e studenteve
Self employed414 visualizações
liber_per_karrier_per_klasa_te_6_dhe_te_7 (1).pdf por cvffees
liber_per_karrier_per_klasa_te_6_dhe_te_7 (1).pdfliber_per_karrier_per_klasa_te_6_dhe_te_7 (1).pdf
liber_per_karrier_per_klasa_te_6_dhe_te_7 (1).pdf
cvffees6 visualizações
Sherbimi psikologjik ne shkolle por Anida Ago
Sherbimi psikologjik ne shkolleSherbimi psikologjik ne shkolle
Sherbimi psikologjik ne shkolle
Anida Ago18.5K visualizações
Tik 3 por Verina Çuka
Tik 3Tik 3
Tik 3
Verina Çuka493 visualizações

Mais de fakete duraku

Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo ... por
Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo  ...Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo  ...
Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo ...fakete duraku
1.4K visualizações73 slides
ShoqëRia.Pps por
ShoqëRia.PpsShoqëRia.Pps
ShoqëRia.Ppsfakete duraku
1.4K visualizações12 slides
Zgjimi Islam Ne Andaluzine E Sotme por
Zgjimi Islam Ne Andaluzine E SotmeZgjimi Islam Ne Andaluzine E Sotme
Zgjimi Islam Ne Andaluzine E Sotmefakete duraku
2.2K visualizações200 slides
E Mira Dhe E Keqja por
E Mira Dhe E KeqjaE Mira Dhe E Keqja
E Mira Dhe E Keqjafakete duraku
3.9K visualizações72 slides
2001 Fundi I Botes por
2001 Fundi I Botes2001 Fundi I Botes
2001 Fundi I Botesfakete duraku
3.1K visualizações59 slides
16 por
1616
16fakete duraku
1.6K visualizações10 slides

Mais de fakete duraku(20)

Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo ... por fakete duraku
Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo  ...Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo  ...
Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo ...
fakete duraku1.4K visualizações
ShoqëRia.Pps por fakete duraku
ShoqëRia.PpsShoqëRia.Pps
ShoqëRia.Pps
fakete duraku1.4K visualizações
Zgjimi Islam Ne Andaluzine E Sotme por fakete duraku
Zgjimi Islam Ne Andaluzine E SotmeZgjimi Islam Ne Andaluzine E Sotme
Zgjimi Islam Ne Andaluzine E Sotme
fakete duraku2.2K visualizações
E Mira Dhe E Keqja por fakete duraku
E Mira Dhe E KeqjaE Mira Dhe E Keqja
E Mira Dhe E Keqja
fakete duraku3.9K visualizações
2001 Fundi I Botes por fakete duraku
2001 Fundi I Botes2001 Fundi I Botes
2001 Fundi I Botes
fakete duraku3.1K visualizações
16 por fakete duraku
1616
16
fakete duraku1.6K visualizações
fjalori i kriminalistikes por fakete duraku
fjalori i kriminalistikesfjalori i kriminalistikes
fjalori i kriminalistikes
fakete duraku5.6K visualizações
Lidhur Me Menaxhmentin Në NdëRmarrje (NdëRmarrëSia, E Drejta Tregtare, In... por fakete duraku
Lidhur Me Menaxhmentin   Në NdëRmarrje (NdëRmarrëSia, E Drejta Tregtare, In...Lidhur Me Menaxhmentin   Në NdëRmarrje (NdëRmarrëSia, E Drejta Tregtare, In...
Lidhur Me Menaxhmentin Në NdëRmarrje (NdëRmarrëSia, E Drejta Tregtare, In...
fakete duraku10.1K visualizações
51 secrets of life por fakete duraku
51 secrets of life51 secrets of life
51 secrets of life
fakete duraku787 visualizações
Kompjuteri PëRsonal Si Duket Ai (Nx Power Lite) por fakete duraku
Kompjuteri PëRsonal  Si Duket Ai (Nx Power Lite)Kompjuteri PëRsonal  Si Duket Ai (Nx Power Lite)
Kompjuteri PëRsonal Si Duket Ai (Nx Power Lite)
fakete duraku1.9K visualizações
Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo ... por fakete duraku
Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo  ...Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo  ...
Kushtetuta E RepublikëS Së KosovëS (Constitution Of The Republic Of Kosovo ...
fakete duraku2K visualizações
Hyrje Në Manaxhimin E Operacioneve por fakete duraku
Hyrje Në Manaxhimin E OperacioneveHyrje Në Manaxhimin E Operacioneve
Hyrje Në Manaxhimin E Operacioneve
fakete duraku14.3K visualizações
Chapter 13 Planifikimi Dhe Kontrolimi I Rezerves por fakete duraku
Chapter 13  Planifikimi Dhe Kontrolimi I RezervesChapter 13  Planifikimi Dhe Kontrolimi I Rezerves
Chapter 13 Planifikimi Dhe Kontrolimi I Rezerves
fakete duraku1.2K visualizações
çMimi por fakete duraku
çMimiçMimi
çMimi
fakete duraku2.2K visualizações
Cilesia por fakete duraku
CilesiaCilesia
Cilesia
fakete duraku7.1K visualizações
Hyrje Në Mikroekonomia por fakete duraku
Hyrje Në MikroekonomiaHyrje Në Mikroekonomia
Hyrje Në Mikroekonomia
fakete duraku18.9K visualizações
51 secret of life por fakete duraku
51 secret of life51 secret of life
51 secret of life
fakete duraku664 visualizações
Historia E Popullit Shqiptar por fakete duraku
Historia E Popullit ShqiptarHistoria E Popullit Shqiptar
Historia E Popullit Shqiptar
fakete duraku3.5K visualizações
Kanuni I Lekë Dukagjinit por fakete duraku
Kanuni I Lekë DukagjinitKanuni I Lekë Dukagjinit
Kanuni I Lekë Dukagjinit
fakete duraku21.5K visualizações
2. Bazat por fakete duraku
2. Bazat2. Bazat
2. Bazat
fakete duraku1.8K visualizações

Mesimi Bashkekohor

 • 1.