O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Corner to corner technika negyszog

A corner to corner technikával készülő téglalap és négyzet horgolásának leírása képekben.

  • Seja o primeiro a comentar

Corner to corner technika negyszog

  1. 1. A tutorialt készítette: Gyalus Katalin Mi ez a technika? Saroktól sarokig horgolunk, vagyis az egyik sarokban kezdjük, majd egyre hosszabb sorokat készítünk. Ha háromszög alakú kendőt készítünk, akkor elegendő a szaporítós rész horgolását megtanulni. A technika alkalmas arra is, hogy négyszöget horgoljunk, tehát takarót, sálat, kendőt lehet készíteni ezzel a módszerrel. Miért jó ez? Egy biztos, a munka sokkal szórakoztatóbb, mint ha hosszú sorokat kellene horgolni. A képek alapján könnyen el tudod készíteni te is! Röviden összefoglalva:  A minta úgy néz ki, hogy 6 láncszem, a tűtől számított 4. Láncszembe 1 egyráhajtásos pálca, majd a maradék két láncszembe is 1-1 pálca. Ez egy kis négyzet.  A folytatásban az előbb leírt módon készítjük a kis négyzeteket a sorok elején.  Az összekapcsolás mindig a láncszemívbe történik, utána 3 láncszem, és 3 egyráhajtásos pálca ugyanebbe a láncszemívbe. Az első részt itt találod: http://www.slideshare.net/katalingyalus/corner-to-corner-technika Ha nem háromszöget akarsz horgolni, hanem sálat, takarót, vagy mást, lényeg, hogy négyszöget, akkor meg kell tanulnod a fogyasztást is. A lényege az, hogy amikor a tervezett szélességet elérted, a munka egyik oldalán nem horgolsz 6 láncszemet, egy újabb kis négyszög számára, hanem fordulás után, a már elkészült kis négyszögre hamispálcák kerülnek, így alakítod egyenesre ezt az oldalt.
  2. 2. Jó horgolást! Gyalus Katalin www.fonalbolt.com https://www.facebook.com/Horgolasok https://www.pinterest.com/fonalbolt/ http://www.ravelry.com/designers/katalin-gyalus

×