O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
El pare delegat d’aula
Juny 2010
Objectius
Col·laborar amb el professor-tutor en els aspectes
generals per a aconseguir un millor aprofitament
educatiu de ...
Funcions
Realitzar, conjuntament amb el tutor un
seguiment del rendiment acadèmic i la
convivència i formular propostes o
...
Canals de comunicació
MARE O PARE
Contacta amb la Delegada o
Delegat:Personalment o per telèfon
Delegat o Delegada
Depenen...
Actuació
Intervenir sobre els problemes que no
siguen estrictament individuals.
Reunir a les famílies de la seua aula per ...
Perfil del delegat d’aula
Disponibilitat horària
Disposició per al diàleg
Fer propostes en positiu
Esperit conciliador
Rec...
Per on començar
Elevar proposta a Equip Directiu i/o
Consell Escolar.
Creació d’una comissió de treball en
l’AMPA. Full de...
Contacte
Per telèfon: 639965118 (Gema)
Per correu electrònic: ampa@ampaenricvalor.tk
Per correu postal: Carrer Leonardo Jo...
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

El pare delegat

465 visualizações

Publicada em

Publicada em: Educação, Tecnologia
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

El pare delegat

  1. 1. El pare delegat d’aula Juny 2010
  2. 2. Objectius Col·laborar amb el professor-tutor en els aspectes generals per a aconseguir un millor aprofitament educatiu de l’aula, traslladant-li suggeriments i inquietuds de les famílies i a estes les del tutor. Facilitar un bon clima de convivència entre ambdues parts. El desenvolupament de la seua funció no haurà de suposar en cap cas una interferència en l’activitat del Centre.
  3. 3. Funcions Realitzar, conjuntament amb el tutor un seguiment del rendiment acadèmic i la convivència i formular propostes o solucions davant possibles problemes. Reunir a les famílies de la seua aula per a rebre i transmetre informació. Posibilitar una relació viva i flexible entre els diferents òrgans del Centre. Col·laborar en l’organització de les tutories grupals.
  4. 4. Canals de comunicació MARE O PARE Contacta amb la Delegada o Delegat:Personalment o per telèfon Delegat o Delegada Depenent de l’assumpte, informa a les famílies o transmet la informació. TUTOR O TUTORA PROFESSOR AFECTAT, COMISIÓ TUTORIA, COMISSIÓ MEDIACIÓ, CAP D’ESTUDIS, ETC EQUIP DIRECTIUCONSELL ESCOLAR O LES SEUES COMISSIONS AMPA Delegat o Delegada Depenent de l’assumpte, informa a les famílies o transmet la informació. Junta de Delegats Composta per tots els delegats d’aula
  5. 5. Actuació Intervenir sobre els problemes que no siguen estrictament individuals. Reunir a les famílies de la seua aula per a rebre i transmetre informació. Donar a les famílies orientacions per a millorar el rendiment acadèmic i la convivència. Participar en les activitats formatives que es proposen.
  6. 6. Perfil del delegat d’aula Disponibilitat horària Disposició per al diàleg Fer propostes en positiu Esperit conciliador Receptivitat per aprendre Treballador d’equip
  7. 7. Per on començar Elevar proposta a Equip Directiu i/o Consell Escolar. Creació d’una comissió de treball en l’AMPA. Full de voluntaris. Treball en col·laboració amb els professors del centre.
  8. 8. Contacte Per telèfon: 639965118 (Gema) Per correu electrònic: ampa@ampaenricvalor.tk Per correu postal: Carrer Leonardo Jover, 53 Online: http://www.ampaenricvalor.tk “Tots els problemes són problemes d’educació” Domingo F. Sarmiento, 1811-1888

×