O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

01. LA CRISI DE L'ANTIC RÈGIM

Aquest és el guió de treball del tema 01 sobre la crisi de l'Antic Règim: economia, societat, política...

  • Entre para ver os comentários

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

01. LA CRISI DE L'ANTIC RÈGIM

  1. 1. 1. LA CRISI DE L’ANTIC RÈGIM 0. INTRODUCCIÓ 0.1. LA SOCIETAT DE L’ANTIC RÈGIM 0.2. L’ECONOMIA DE L’ANTIC RÈGIM 0.3. LA MONARQUIA ABSOLUTA: EL REI SOL 1. LA MONARQUIA ABSOLUTA: ELS ÀUSTRIES A LA MONARQUIA HISPÀNICA DELS ÀUSTRIES (S. XVII) I ELS BORBONS (S. XVIII) 1.0. BREU INTRODUCCIÓ SS.XVII-XVIII 1.1. CATALUNYA EN AQUESTA ÈPOCA 1.2. LA SUCCESSIÓ DE CARLES II 1.3. LA GUERRA DE SUCCESSIÓ 2. ELS FACTORS DEL CANVI (O CRISI) 2.1. CREIXEMENT DEMOGRÀFIC I CREIXEMENT ECONÒMIC 2.2. BURGESIA I ECONOMIA 2.3. LES IDEES IL·LUSTRADES 2.4. ORÍGENS DEL CAPITALISME. COMERÇ TRIANGULAR 3. LA MONARQUIA PARLAMENTÀRIA ANGLESA. 4. LA INDEPENDÈNCIA AMERICANA (USA) 5. INVESTIGACIÓ 5.1. LA IL·LUSTRACIÓ A ESPANYOLA 5.2. LA QÜESTIÓ AGRÀRIA
  2. 2. 5.3. JOVELLANOS I CARLES III 5.4. ANTONI DE CAPMANY, JAUME CARESMAR, FRANCESC ARMANYÀ, FÈLIX AMAT, LLUCIÀ FRANCESC COMELLA, ANTONI SOLER, FRANCESC SALVÀ I CAMPILLO 6. QUÈ ÉS EL DESPOSTISME IL·LUSTRAT? ÉS COMPATIBLE AMB LA IL·LUSTRACIÓ? 7. EL S. XVIII: CANVI O CRISI? PER QUÈ?

×