O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Incasso persoonlijk, powerpoint

1.566 visualizações

Publicada em

Publicada em: Educação
 • Entre para ver os comentários

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Incasso persoonlijk, powerpoint

 1. 2. Incasso Persoonlijk, betrokken en servicegericht. Door goed te luisteren naar de wensen in de markt heeft Incasso Persoonlijk een nieuwe methode ontwikkeld om uw openstaande vorderingen te innen. Namelijk: uw methode !!! U bepaald welke methode wij hanteren voor uw klanten. Het zijn tenslotte uw klanten !!!
 2. 3. Geen Angst ! Met Incasso Persoonlijk hoeft u niet langer bang te zijn uw debiteur te verliezen als u hem doorverwijst naar een incassobureau. Wij staan voor sociaal incassomethode zodat de relatie met uw debiteur in stand blijft.
 3. 4. Incasso Basis Incasso Basis bestaat uit het schriftelijk sommeren van uw relaties waarbij een huisbezoek tot de mogelijkheden behoort. Uitgangspunt hierbij is dat onze kosten verhaalt gaan worden op uw debiteur.
 4. 5. Incasso Op Maat ! Incasso op maat is de methode waarin wij in een persoonlijk gesprek met uw relatie tot een oplossing proberen te komen voor de betalingsproblemen. Behalve overgaan tot betaling ligt de nadruk in dit onderhoud vooral op klantbehoud. U kunt met deze methode uw klanten laten zien hoe waardevol ze voor u zijn !!!
 5. 6. Stickerservice: Als waarschuwing op uw laatste herinnering kunt u een sticker plakken waarin u duidelijk maakt de incasso uit handen te geven mocht betaling wederom uitblijven. Omdat wij geen abonnementsgelden in rekening brengen zijn deze los te bestellen via onze website: www.incassopersoonlijk.nl
 6. 7. Laatste sommatiebrief U kunt er ook voor kiezen om de laatste aanmaning door Incasso Persoonlijk te laten versturen. Wij sommeren uw relatie dan tot betaling en zullen hem daarvoor in plaats van incassokosten slechts administratiekosten in rekening brengen. In de praktijk blijkt dit een zeer effectieve methode te zijn.
 7. 8. Debiteuren beheer Het is bij Incasso Persoonlijk mogelijk om uw volledige debiteuren beheer uit handen te geven. Dit is mogelijk vanaf elke gewenst moment. Wij zullen uw debiteuren beheer uitvoeren conform afspraken die gelden binnen uw bedrijf. In eerste instantie werken wij in uw naam met uw briefpapier. Uw voordeel is dat wij indien nodig direct kunnen starten met een eventuele incassomethode. Zo kunt u zich richten op uw eigen activiteiten waar u als ondernemer goed in bent. Betalingsgedrag positief beïnvloeden is de kunst van debiteur beheer
 8. 9. Juridische diensten Omdat Incasso Persoonlijk dagelijks het belang inziet van een goed juridisch advies, zijn wij na een grondige onderzoek een nauwe samenwerking aangegaan met SBZ Juristen en bedrijfsadviseurs. Zij staan net als Incasso Persoonlijk voor duidelijke taal, no nonsens, een hoge services en de juiste kwaliteit met betaalbare prijzen die vooraf bekend worden gemaakt zodat u net als bij ons altijd weet waar u aan toe bent.
 9. 10. INCASSO PERSOONLIJK <ul><li>Het incassobureau dat het anders doet. </li></ul><ul><li>Geen jaarlijkse bijdrage, </li></ul><ul><li>Afspraak is afspraak, </li></ul><ul><li>Hoge service, </li></ul><ul><li>U bepaald hoe wij met uw klanten omgaan, </li></ul><ul><li>U betaald alleen voor wat we doen en zelfs de mogelijkheid om </li></ul><ul><li>helemaal niet te betalen. </li></ul>
 10. 11. Postbus 5036 5800 GA VENRAY 06 – 449 323 71 www.incassopersoonlijk.nl

×