O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Julen Malebøger - www.farvelaeg.com

3.482 visualizações

Publicada em

En samling til at downloade , udskrive og give til børn. En samling af billeder af tegninger i sort og hvid , med typiske jule billeder til farvelægning . Tipical scener, der er forbundet med denne ferie , der kan udskrives på printer derhjemme for børnene og maling farver. Tegningerne er klar til at sende til print og farve. Nyttigt for mødre til deres børn eller lærere for børn i skolen.

Publicada em: Diversão e humor
 • ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐ I love this site. It always finds me the best tutors in accordance with my needs. I have been using it since last year. The prices are not expensive compared to other sites. I am glad I discored this site:)
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui
 • Sex in your area is here: ❤❤❤ http://bit.ly/2Q98JRS ❤❤❤
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui
 • Dating for everyone is here: ❶❶❶ http://bit.ly/2Q98JRS ❶❶❶
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui

Julen Malebøger - www.farvelaeg.com

 1. 1. Julen Malebøger En samling af tegninger i sort og hvid til farve med billeder af julen. Scener relateret til denne ferie, der kan udskrives på printeren for børnene at farve. Tegningerne er klar til at sende direkte til print og farvelægning i hånden. Vi foreslår, at du en aktivitet for dine børn at have det sjovt og underholde med disse tegninger. En aktivitet, der bidrager til at udvikle børns motorik og koordination. Det er noget, der er pædagogisk og morsom på samme tid. Alle billederne kan udskrives i sort-hvid printer til farvning på papir. Website af billederne: http://www.farvelaeg.com/Farvelaeg-julen/ Jul børnetegninger er en tilpasning af den klassiske Malebøger, der er blevet digitaliseret i sort og hvid og får tilbudt at male i farver på internettet internettet eller at udskrive derhjemme og farve i hånden. Den gode nyhed er, at du kan udskrive så mange gange som du vil. Jeg håber, at disse farvestoffer sider af jul vil hjælpe dine børn til at have en sjov tid. Du kan derefter bruge de farvede sider og bruge dem som vægdekoration på dit børneværelse leg at give en ny stil hvert år. For lærere og pædagoger disse billeder kan være nyttige for parter til at gøre deres øvelser. Dokumentet er klar til at udskrive direkte. Slet denne første side, og du kan give tegningerne til dine børn. Jeg har prøvet at have en af hver af de mest typiske jule temaer som Santa Claus, juletræer, dekorationer og lignende ting. I reference- hjemmesider vil du finde mere indhold.
 2. 2. snemand
 3. 3. engle
 4. 4. gave sok og slik til at hænge på pejsen
 5. 5. Christmas ball
 6. 6. jul klokke
 7. 7. juletræ
 8. 8. Candy cane
 9. 9. rensdyr
 10. 10. Mickey Mouse
 11. 11. Snemand siger hej
 12. 12. Julemanden
 13. 13. jul krans
 14. 14. gavepakke Julestjernen
 15. 15. juletræ
 16. 16. Julemanden
 17. 17. Julemanden
 18. 18. engle

×