O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
Formátumok a fájlok betűtípusok
Betűtípusok és betűtípusok olyan fájlok, amelyek egy sor karakterek (betűk). Ezek a fájlok...
PostScript (Type 1)
PostScript az első fájlformátum betűtípusokat. Készítette Adobe
elsősorban a nyomtatók. Ez egy ” oldal...
OpenType (OTF)
OpenType hozta létre a Microsoft és az Adobe, hogy a következő lépés az
Apple TrueType és PostScript formát...
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

Formátumok a fájlok betűtípusok: TrueType (TTF), PostScript és OpenType (OTF)

1.017 visualizações

Publicada em

Jellemzői, a történelem és meghatározása a különböző formátumok a különböző betűtípusok fájltípusok operációs rendszerek, mint a Windows, Mac OS és a Linux. TrueType betűtípusokat (TTF), OpenType és PostScript (OTF), amely megtalálható a honlapján Ingyenes betűtípus letöltés mint http://www.betutipusok.com/ és sajátos jellegzetességei és sajátosságok tudni, hogy a fájl formátumot használják minden egyes dolgot tudunk szolgálni.

Publicada em: Software
  • My personal experience with research paper writing services was highly positive. I sent a request to ⇒ www.HelpWriting.net ⇐ and found a writer within a few minutes. Because I had to move house and I literally didn’t have any time to sit on a computer for many hours every evening. Thankfully, the writer I chose followed my instructions to the letter. I know we can all write essays ourselves. For those in the same situation I was in, I recommend ⇒ www.HelpWriting.net ⇐.
       Responder 
    Tem certeza que deseja  Sim  Não
    Insira sua mensagem aqui

Formátumok a fájlok betűtípusok: TrueType (TTF), PostScript és OpenType (OTF)

  1. 1. Formátumok a fájlok betűtípusok Betűtípusok és betűtípusok olyan fájlok, amelyek egy sor karakterek (betűk). Ezek a fájlok megtalálhatók az interneten, és könnyen telepíthető minden operációs rendszeren. A források lehetővé teszik programok használata valamilyen szövegszerkesztővel lehet különböző módon írja szöveggel leveleket. A kiadók, mint a Microsft Word, Notepad.cc, Writebox, író, Simplenote, Google Docs, Evernote Web, LyX vagy Calligra Irodában. Más programok kell dolgozni a szövegeket is használható betűtípusokat betölteni az operációs rendszert. Power Point, Outlook, Photoshop és egyéb szerkesztők is szükség van a font fájlokat. Amikor dolgozik valamilyen rich text, betűtípusokat használnak. Sima program a Windows Jegyzettömb nem használja ezeket a formátumokat, de a legalapvetőbb formája a leveleket. Vannak különböző típusú fájlok találhatók a hálózaton letölthető és a telepítés, akkor töltse le a különböző formátumokat, hasonló tartalmú, mi magyarázza: TrueType (TTF) TrueType a leggyakoribb formátum és a font szabvány által kifejlesztett Apple Computer a nyolcvanas években, miután az ötlet a fájlformátum ”Type 1” az Adobe-tól. Az eredeti formátum alapult nyelvet ismert PostScript. Az egyik nagy előnye, a TrueType az 1. típusú kínál fejlesztői forrásokat nagyobb ellenőrzést a képernyő vagy a nyomtató kisebb méretű, betűk, amelyeket olvas sokkal jobb. Ezeket fel lehet használni bármilyen nyomtatóra vagy más kimeneti eszközre a Windows rendszerrel kompatibilis. Ez a szabványos formátum a letöltési web betűtípusokat http://www.betutipusok.com/.Ez a szabvány a számítógépekben a Windows operációs rendszerek. Nagyon gyakori használata a hazai és a professzionális környezetben igénylő kivételes nyomtatási minőséget. A fájl formátum kiterjesztése .ttf
  2. 2. PostScript (Type 1) PostScript az első fájlformátum betűtípusokat. Készítette Adobe elsősorban a nyomtatók. Ez egy ” oldalleíró nyelv ” (PDL Page Description Language) használják számos régebbi nyomtatókkal. Úgy kezdődött a fejlődő 1976-ban, majd költözött Xerox PARC. A fejlesztő John Warnock amely korábban, hogy a fejlődő, hogy megtalálta az Adobe 1982-ben. Ez az eredeti formátuma ezeket a fájlokat, és ma is használják. PostScript különbözött más alapvető formátumú nyomtatók használt teljes programozási nyelv segítségével írja le a nyomtatási képet. A fájl lehet küldeni egy lézernyomtató, vagy más, kiváló minőségű kimeneti eszközre. A font fájlokat is 300 DPI, képpont per hüvelyk. Ez a formátum nem általában megtalálható letöltési helyek, ez egy professzionális formában, de még mindig használják. PostScript betűkészlet simább, részletes, magas minőségű leveleket, de nehezebb fájlokat. Ez használata korlátozódik a formátumot nyomtatáshoz, különösen a professzionális minőségű nyomtatást könyvek, plakátok és magazinok. A Windows operációs rendszer támogatja ezt a formátumot gond nélkül, de súlyuk teszi őket tanácsos használni. A fájl formátum kiterjesztése .ps Ez a példa venni a Wikipedia arról, hogy a kód mutatja be ezen a nyelven. http://hu.wikipedia.org/wiki/PostScript
  3. 3. OpenType (OTF) OpenType hozta létre a Microsoft és az Adobe, hogy a következő lépés az Apple TrueType és PostScript formátumú Adobe. Microsoft szerette volna, hogy a saját formátumát, és megpróbálta a betűtípusok a fejlett technológia, ”GX Tipográfia”, de ez nem működik, és fejlődött TrueType nyílt 1994-ben. Csatlakozott Adobe technológia fejlődését elősegítő, a Type 1 formátumban. Kötődése mindkét eredményezte, hogy OpenType. Az Adobe és a Microsoft folyamatos fejlesztése és támogatása az OpenType formátumú lesz egy univerzális nyílt szabványú formátum minden számítógépen. A Hivatal a nemzetközi szabványok (International Organization for Standardization, ISO) fogadott el, mint egy szabványos formátumot, de még nem fejezte be az egyetemessé vált, ez a második leggyakrabban használt formátumot a jelenlegi operációs rendszerek. A fájl formátum kiterjesztése .otf Formátumát a betűkészlet operációs rendszerek Minden formátum kompatibilis, a jelenlegi programok és a Microsoft Windows operációs rendszer támogatja mindhárom formátumot. Számítógépek Mac operációs rendszerek, mint a Mac OS X is támogatja a három formátumban. Ez az operációs rendszer telepítése alapértelmezés szerint Font Book program kezelni ezeket a fájlokat. A Linux-alapú operációs rendszer is támogatja formátumokat betűtípusok, bár a fájlkezelő rendszer különbözik.

×