Mais conteúdo relacionado

Mais de gencat .(20)

Último(20)

28a CoP de xarxes socials de la Generalitat de Catalunya

 1. 28a CoP de xarxes #copGencat Barcelona 18 de juliol 2019 Direcció General d’Atenció Ciutadana
 2. 2 28a CoP xarxes. DGAC: Barcelona, 18 de Juliol de 2019 Índex 1. Presentació 2. Novetats gencat 3. Novetats digital 4. Cas pràctic: Instagram stories gencat
 3. 3 28a CoP xarxes. DGAC: Barcelona, 18 de Juliol de 2019 I Trobada Administracions en Xarxa
 4. 4 28a CoP xarxes. DGAC: Barcelona, 18 de Juliol de 2019 Guia d'atenció ciutadana https://gen.cat/guiaAC
 5. 5 28a CoP xarxes. DGAC: Barcelona, 18 de Juliol de 2019 Administracions en Xarxa https://bit.ly/altagrupAX
 6. 6 28a CoP xarxes. DGAC: Barcelona, 18 de Juliol de 2019 Transformació CMS social
 7. 7 28a CoP xarxes. DGAC: Barcelona, 18 de Juliol de 2019 Transformació CMS social
 8. 8 28a CoP xarxes. DGAC: Barcelona, 18 de Juliol de 2019 Wordpress actualització
 9. 9 28a CoP xarxes. DGAC: Barcelona, 18 de Juliol de 2019 Novetats digital
 10. 10 28a CoP xarxes. DGAC: Barcelona, 18 de Juliol de 2019 Cas pràctic Instagram stories gencat
 11. Gràcies 28a CoP xarxes

Notas do Editor

 1. 26 de març metacomunitat
 2. Estem amb negociacions amb Hootsuite per utilitzar la seva eina com a gestor de xarxes socials. Si tot surt com ens agradaria esperem passar a producció el gener de 2020. Degut al cost de les llicències no podem executar el canvi de forma immediata. Actualment ja hi ha altres institucions públiques que fan ús d’aquesta eina.
 3. Els principals avantatges: Un sol entorn de gestió i edició (podrem gestionar tots els canals des d’un sol espai) Integració total escriptori i dispositius mòbils (no haureu de passar per l’oficina a configurar el mòbil o tauleta) Millores en la gestió de permisos i seguretat dels canals Funcions col·laboratives entre organismes i en el seguiment de les consultes ciutadanes. (possibilitat d’assignar missatges, calendaritzar continguts, .....) Integració amb analítica, possibilitat d’explotar les dades dels diferents canals des d’un mateix entorn.
 4. Hem acabat de migrar tots els blogs de Wordpress a un pla de negoci. Això ens permetrà: Fer seguiment a partir d’etiquetes de Google Analytics. Consultar les dades de visites dels blogs des de Google Analytics. D’aquesta manera tindrem a GA integrada les dades d’analítica web i de blogs. Poder personalitzar totalment la plantilla dels blogs. La previsió que estigui pel primer trimestre de 2020. La possibilitat d’incrementar les funcionalitats de Wordpress amb la instal·lació de ginys oficials. De cares a octubre contactarem amb els editors dels blogs per informar de tots els canvis.
 5. Un tribunal nord-americà resol que la ciutadania té dret a no ser bloquejada en el Twitter del president. Això pot tenir implicacions per tots els canals oficials. Per aquest motiu vam publicar les normes de participació per ajudar a seleccionar si els comentaris són o no pertinents. En qualsevol cas us recomanem que abans de bloquejar un usuari proveu amb l’opció de silenciar-lo. Amb aquesta opció no s’impedeix a l’usuari d’accedir a informació de servei des dels canals oficials. Facebook i Twitter realitzen noves accions per afavorir la transparència en processos electorals. Una tendència que s’espera que segueixi creixent, el 2020 hi ha eleccions als EEUU i s’invertiran molts recursos en els entorns digitals. Facebook presenta Libra pendents de l’aprovació dels reguladors, una moneda virtual per operar a diferents plataformes digitals. Un pas més a l’expansió de l’empresa. El sector bancari s’ha mostrat contrari i alhora preocupat, les plataformes digitals disposen de molta informació del comportament dels usuaris, i tenen capacitat per oferir productes molt personalitzats a les necessitats. Les plataformes digitals Apple i Google, avancen per convertir-se en intermediaris entre Governs i ciutadania. Per exemple al Regne Unit, El Govern incorpora Apple Pay com a mitjà de pagament. En algunes ciutats dels EEUU ja es pot fer servir el dispositiu mòbil com a targeta contacless de transport públic i les properes versions dels sistemes operatius prometen avançar en aquesta línia. Per exemple oferint la possibilitat a governs de llegir informació oficial des de dispositius com per exemple passaports o abonaments de transport.
 6. [...]