Metodologjia e Hulumtimeve

CEO "CTA group"SH.P.K em Fitore ZEQIRI
10 de Feb de 2015
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
1 de 31

Mais conteúdo relacionado

Mais procurados

Hulumtimi ShkencorHulumtimi Shkencor
Hulumtimi ShkencorMirsim Tovërlani
Dallimi ndermjet kerkimeve kuantitative dhe kualitativeDallimi ndermjet kerkimeve kuantitative dhe kualitative
Dallimi ndermjet kerkimeve kuantitative dhe kualitativeBesfort N Haziri - Prishtine
Plan biznesiPlan biznesi
Plan biznesiEnea Jahollari
MARKETINGU - Dr. Hykmete Bajrami (Pyetje dhe përgjigje)MARKETINGU - Dr. Hykmete Bajrami (Pyetje dhe përgjigje)
MARKETINGU - Dr. Hykmete Bajrami (Pyetje dhe përgjigje)fatonbajrami1
MANUAL PËR PUNIMIN E DIPLOMËS MASTERMANUAL PËR PUNIMIN E DIPLOMËS MASTER
MANUAL PËR PUNIMIN E DIPLOMËS MASTER#MesueseAurela Elezaj
STATISTIKA - Dr. Rahmije Mustafa (Ushtrime)STATISTIKA - Dr. Rahmije Mustafa (Ushtrime)
STATISTIKA - Dr. Rahmije Mustafa (Ushtrime)fatonbajrami1

Mais procurados(20)

Destaque

Punimi Masteri Hamedon GashiPunimi Masteri Hamedon Gashi
Punimi Masteri Hamedon GashiHamedon Gashi
Punim hulumtuesPunim hulumtues
Punim hulumtueslepaja
Pun kerkimore - Seminar per duhaninPun kerkimore - Seminar per duhanin
Pun kerkimore - Seminar per duhaninBlertaC
M.H. PsikologjiM.H. Psikologji
M.H. PsikologjiNasuf GËRMIZAJ
Punim seminarik: Ruajtja e trashegimisë historikePunim seminarik: Ruajtja e trashegimisë historike
Punim seminarik: Ruajtja e trashegimisë historikeAgonHashani
Metodologjia kerkimore shkencore, prof. dr. Ali JakupiMetodologjia kerkimore shkencore, prof. dr. Ali Jakupi
Metodologjia kerkimore shkencore, prof. dr. Ali JakupiMenaxherat

Similar a Metodologjia e Hulumtimeve

Hulumtimet e marketingutHulumtimet e marketingut
Hulumtimet e marketingutYmer-Hamide Ejupi
Hulumtimet e marketingutHulumtimet e marketingut
Hulumtimet e marketingutYmer-Hamide Ejupi
Detyra 1 [1]..Detyra 1 [1]..
Detyra 1 [1]..Atlantida Marketing Club
Universiteti m ikroekonimiUniversiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimiDuresa M. Bytyqi
Kerkimet e tregut Ligjerata-3Kerkimet e tregut Ligjerata-3
Kerkimet e tregut Ligjerata-3Zana Agushi
Tipologjia e marketingut  pjesa e iiTipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut pjesa e iiekonomia

Mais de Fitore ZEQIRI

Tregu i firmës “mc food”, sfidat dhe mundësitTregu i firmës “mc food”, sfidat dhe mundësit
Tregu i firmës “mc food”, sfidat dhe mundësitFitore ZEQIRI
Rast studimore "ProCreditBank"Rast studimore "ProCreditBank"
Rast studimore "ProCreditBank"Fitore ZEQIRI
INVESTIMET E JASHTME DHE ZHVILLIMI EKONOMIK (Rasti i KOSOVËS)INVESTIMET E JASHTME DHE ZHVILLIMI EKONOMIK (Rasti i KOSOVËS)
INVESTIMET E JASHTME DHE ZHVILLIMI EKONOMIK (Rasti i KOSOVËS)Fitore ZEQIRI
Analiza e investimeveAnaliza e investimeve
Analiza e investimeveFitore ZEQIRI
Startegjia e marketingutStartegjia e marketingut
Startegjia e marketingutFitore ZEQIRI
Marketingu i sherbimeveMarketingu i sherbimeve
Marketingu i sherbimeveFitore ZEQIRI

Metodologjia e Hulumtimeve