REUNIÓ DE PRIMERA AVALUACIÓ

952 visualizações

Publicada em

Publicada em: Educação
0 comentários
0 gostaram
Estatísticas
Notas
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Sem downloads
Visualizações
Visualizações totais
952
No SlideShare
0
A partir de incorporações
0
Número de incorporações
551
Ações
Compartilhamentos
0
Downloads
1
Comentários
0
Gostaram
0
Incorporações 0
Nenhuma incorporação

Nenhuma nota no slide

REUNIÓ DE PRIMERA AVALUACIÓ

 1. 1. LA NOSTRA PROPOSTA D'AVALUACIÓ
 2. 2. L'AVALUACIÓ A L'EDUCACIÓ PRIMÀRIA ÉS: FORMATIVA CONTINUA Avaluem als alumnes per a trobar possibles problemes que puguen haver i buscar solucions. No és fiscalitzadora. Avaluem tot el treball que es fa a classe i no moments puntuals, per això no hi ha examens de forma habitual. També valorem els comportaments, les actituds... Tenim en compte el punt des del que parteix cada alumne i valorem el seu progrés, no tant si tots apleguen al mateix punt.
 3. 3. AVALUEM LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES ESTABLERTES PEL MARC EUROPEU COMPETÈNCIA EN COMUNICACIÓ LINGÜÍSTICA COMPETÈNCIA MATEMÀTICA COMPETÈNCIA EN EL CONEIXEMENT I LA INTERACCIÓ AMB EL MÓN FÍSIC COMPETÈNCIA EN EL TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ I DIGITAL COMPETÈNCIA PER APRENDRE A APRENDRE COMPETÈNCIA SOCIAL I CIUTADANA COMPETÈNCIA EN AUTONOMIA I INICIATIVA PERSONAL COMPETÈNCIA CULTURAL I ARTÍSTICA
 4. 4. PERÒ AQUESTES COMPETÈNCIES ESTAN COMPOSADES PER MOLTES CAPACITATS I PER AÇÒ, NOSALTRES HEM SELECCIONAT I AVALUAT AQUELLES QUE HEM CONSIDERAT MÉS APROPIADES PER AL PRIMER TRIMESTRE DE PRIMER, TOT I QUE NO VOL DIR QUE NO SE N'HAGEN TREBALLAT MÉS.
 5. 5. COM SÓN ELS INFORMES AL PRIMER CICLE ? VEUREU QUE LES CAPACITATS AVALUADES DE CADA COMPETÈNCIA ESTÀN DESCRITES AMB UNA FRASE. AQUESTES FRASES, LES TENIM CONSENSUADES AMB L'EQUIP EDUCATIU QUE TREBALLA AMB ELS VOSTRES FILLS, I INCLOSES EN UNA BASE DE DADES. A MÉS, LES TENIM GRADADES EN QUATRE NIVELLS:
 6. 6. És incapaç o desconeix ............................................... NIVELL 1 NIVELL 2 NIVELL 3 NIVELL 4 Coneix com .................................... però no sol fer-ho. Sap ........................................ i ho fa si li ho demanen. És capaç d'utilitzar els seus coneixements per............ quan ho necessita.
 7. 7. ESTABLIR UN NIVELL O UN ALTRE A CADA ALUMNE, HO HEM FET DE FORMA CONJUNTA TOTS ELS MESTRES QUE INTERVENIM A PRIMER.
 8. 8. A MÉS A MÉS, TROBAREU LES QUALIFICACIONS (LES NOTES) DE CADA ASSIGNATURA AQUESTES NOTES NO S'HAN POSAT DE FORMA CONSENSUADA AMB LA TUTORA D'AULA (EXCEPTUANT LA MESTRA DE MÚSICA), SINÓ QUE ÉS CADA MESTRE ESPECIALISTA EL RESPONSABLE DE LES MATEIXES.
 9. 9. QUÈ FER DESPRÉS DE LLEGIR EN CALMA, A CASA I AMB ELS FILLS, ELS INFORMES? ENS REUNIREM INDIVIDUALMENT, DESPRÉS DE VACANCES, PER A COMENTAR QUÈ PODEM FER, CONJUNTAMENT, DES DE CASA I DES DE L'ESCOLA, PER A MILLORAR LES SITUACIONS AVALUADES. L'IMPORTANT ÉS BUSCAR CONJUNTAMENT QUINS SÓN ELS PROBLEMES QUE ES DÓNEN, PROPOSAR SOLUCIONS I ACTUAR PER A MILLORAR-HO.
 10. 10. I DURANT LES VACANCES, QUÈ FEM?
 11. 11. ELS XIQUETS NECESSITEN IGUALMENT UNES RUTINES, ENCARA QUE SIGUIN MÉS FLEXIBLES. AÇÒ VOL DIR QUE, ENCARA QUE ESTIGUIN DE VACANCES, S'HA DE BUSCAR TEMPS PER A: LLEGIR ESCRIURE PINTAR DIBUIXAR FER OPERACIONS RESOLDRE PROBLEMES CONVERSAR JUGAR INVENTAR ESCOLTARBALLAR AJUDAR
 12. 12. A MÉS, ELS XIQUETS I LES XIQUETES S'EMPORTARAN A CASA DURANT LES VACANCES EL BLOC DE TALLERS I EL DOSSIER DEL PROJECTE DE TREBALL SOBRE ELS VOLCANS PER A QUE HO MIREU EN CALMA I US SERVISCA DE REPÀS O DE RECORDATORI.
 13. 13. I TAMBÉ, AL NOSTRE BLOG TROBAREU PROPOSTES D'ACTIVITATS PER FER ON-LINE O BÉ PER IMPRIMIR.
 14. 14. A PART DEL QUE HEM DIT, NECESSITEM QUE A LA CARTA DELS REIS MAGS O DEL PARE NOEL ESCRIVIU QUE ELS XIQUETS I LES XIQUETES DE PRIMER NECESSITEN PER A L'ESCOLA: UN PEN-DRIVE (USB) D'ALMENYS 8GB UN LLIBRE DE LECTURA D'UNES 20-25 PÀGINES

×