O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Historia marcel

666 visualizações

Publicada em

 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Historia marcel

 1. 1. LA PREHISTÒRIA I LA HISTÒRIA EN IMATGES
 2. 2. PREHISTÒRIA EDAT DE PEDRA:PALEOLÍTIC Fa 2’5 milions d’anys Vivien en cabanes dóssos o en coves. Eren nòmades, es a dir, s’anaven desplaçant d’un lloc a un altre per buscar aliments.Pintaven pintures rupestres ales parets de les coves
 3. 3. PREHISTÒRIA EDAT DE PEDRA:NEOLÍTIC 8.000 aCEren sedentaris i es vananat especialitzant endiferents feines. Van iniciar el conreu de plantes i la domesticació d’animals. Van construir monuments megalítics, fets amb grans pedres.
 4. 4. PREHISTÒRIA EDAT DELS METALLS 4.000 aC Els metalls més importantsL’ús dels metalls va van ser: el coure, el bronzepermetre millorar les i el ferro.eines del camp i lesarmes. La invenció de la roda.
 5. 5. EDAT ANTIGA ÍBERS I CELTESÉs un iber. És un celta. Distribució de la La primera escriptura península es va fer amb la pedra ibèrica a rosseta. principis de l’edat antiga.
 6. 6. EDAD ANTIGA 3.000 aC Són les piràmides d’Egipte, que és on enterraven els faraons. És una pintura de dos És un estil de egipcis. vaixell que es feia servir per navegar pelCivilització egipcia riu Nil.
 7. 7. EDAT ANTIGA s. VIII – V aC Els grecs anaven a l’escola. Són les caríatides del Erecteion. El partenóCivilització de grèciagrega és un temple grec. Estil de vaixell dels grecs.
 8. 8. Estil de casaromana. EDAT ANTIGA s. I aC – II dC Amfiteatre de Roma anomenat Coliseu. És com anava vestida la gent romana.Civilització romana És com anaven vestits Estil de vaixell dels romans. els gladiadors.
 9. 9. EDAT MITJANA ÈPOCA DELS CASTELLS: AL-ÀNDALUS s. VIII – XII El califa era el qui governava tots elsMesquita de musulmans.Còrdova. És un dels castells amb que es defensava la gent ibèrica. Mapa de tota la zona de la península ibèrica que va conquerir la gent musulmana. Les xifres aràbigues.
 10. 10. EDAT MITJANA s. VIII – XII ÈPOCA DELS CASTELLS: EUROPA OCCIDENTAL És el calendari dels pagesosÉs un d’aquella època.castelld’estilromànic. Són uns soldats per protegir el territori d’un compte.
 11. 11. s. XIII – XV EDAT MITJANA ÈPOCA DE LES CATEDRALS És una guerra.És una catedral d’estil És un monestir.gòtic.
 12. 12. EDAT MODERNA s. XVI – XVIIIIsabel de Castilla iFernando de Aragón sóndos Reis Catòlics. Casa de las conchas Descobriment d’Amèrica. de Salamanca.Carles I forma part dela dinastia d’Àustria. Felip V forma part de la Dinastia d’Àustria. És una caravel·la.
 13. 13. EDAT CONTEMPORÀNEA Revolució francesa. s. XIX ... Pintura del Francisco de Goya que representa l’afusellament del 3 de maig del 1814. És el palacio de Hi va haver linares de moltes Madrid. És guerres i d’estil també es modernista. va inventar la màquina de vapor.

×