O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Guia20

1.753 visualizações

Publicada em

Publicada em: Educação
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Guia20

  1. 1. JN: A partir de 12 anys Bram Stoker Dràcula. Símbol. DESEMBRE 2011 Una adaptació en còmic d’aquest clàssic de la literatura de terror. Número 20EeEEeEEmma Craigie Pastís de Xocolata amb Hitler. Estrella Polar. Berlin 1945. Helga Goebbels, filla del cap de propaganda nazi, explica els últims dies al costat de Hitler dins el seu búnquer. Jordi Sierra i Fabra Sis històries al voltant d’en Màrius. Planeta Oxford. Els protagonistes d’aquesta novel·la són sis persones que expliquen la historia d’en Màrius, des del dia que neix fins a un esperat desenllaç ja que és víctima de les drogues. Frank Daenen Per a gent adulta Coneixements Camille Jourdy Miroslav Sasek Rosalie Blum. La Cúpula. Esto es Londres. El Patito Editorial. Aquesta és la primera part, en còmic, d’una En aquest llibre trobarem il·lustracions i textos trilogia sobre la gent depressiva de províncies. que ens convidaran a fer un recorregut per la Narra el canvi que sorgeix en la monòtona vida de ciutat de Londres. La edició original d’aquest Vincent quan hi apareix una dona. àlbum és de l’any 1959. Petros Màrkaris Concha López Narváez. Il.: Violeta Monreal Mort a Istambul. Tusquets. 16 escritores. Bruño. El comissari Kostas Kharitos s’agafa uns dies de Un llibre on es poden trobar dades interessants i vacances per viatjar a Istanbul, tot es capgira curioses d’escriptors que han estat molt quan un fet tan banal com la desaparició d’una importants: Homer, Miguel de Cervantes, William anciana en un poble de Grècia de sobte es Shakespeare, Daniel Defoe... converteix en un assassinat. Françoise Barbe Gall Clive Gifford. Il.: David Cousens Com parlar d’art als infants. Nerea. 10 líders que van canviar el món. Llançalletres. Un llibre-guia adreçat a pares i mestres per facilitar Origen, vida, motivacions i consecucions de als infants l’entrada al món de l’art i dels museus polítics que han estat importants en la seva no pas per obligació sinó per gaudir davant de època, de Franklin Roosevelt i Mao Tse Tung a qualsevol obra d’art. Nelson Mandela.
  2. 2. A partir de 3 anys I2: A partir de 8 anys Emmanuelle Houdart Roberto Piumini L’estrafolari llibre d’imatges del follet Bernat . Un amor de libro. Edelvives. Joventut. Dues noies descobreixen que un llibre de la Voleu saber què menja, com juga, quins són els biblioteca està enamorat de la bibliotecària i el seus amics, què fa a l’escola i com passa la resta seu estat d’ànim va canviant segons com es troba del dia el follet Bernat? la bibliotecària. Debi Gliori Enric Larreula T’estimaré sempre, petitó. Timun Mas. Misteri a l’illa de gel. Barcanova. El petit guineu és una mica entremaliat i es pensa Relat basat en lexpedició anglesa del vaixell que ningú l’estimarà, però hi ha la seva mare que "Bear", que lany 1884, intentà explorar el nord li farà entendre que quan s’estima tothom és de Grenlàndia i trobar un camí per acostar-se al important. pol Nord. Liesbet Slegers Heather Henson. Il.: David Small En Pol. Baula. La senyora dels llibres. Joventut. En Pol protagonitza una col·lecció de llibres i el Relat inspirat en la veritable història i valenta podem veure: a l’hospital, a la dutxa, quan té un feina que van fer les Bibliotecàries a Cavall, malson, a la perruqueria, a casa de l’àvia... conegudes com «les senyores dels llibres» en la serralada dels Apalatxes a Kentucky.I1: A partir de 6 anys I3: A partir de 10 anys Chris Wormell Ange Zhang Feres ferotges. Joventut. Rojo Pais. Río Amarillo. Lóguez. En Joan s’ha perdut al bosc. Segons la seva mare Mao crida a La Revolució Cultural i convida a tota aquest bosc està ple de feres ferotges, però ell la joventut a anar en contra de tot el que és solament hi troba animals amables que l’ajudaran antic, intel·lectual o occidental. El protagonista per si es troba les feres ferotges. haurà de decidir quin camí agafarà. Rob Scotton Tomás Lluc. Il.: Cristina Losantos El gat Splat. Jaguar. Lletres poètiques. Abadia de Montserrat. Avui és el primer dia d’escola i el Splat no hi vol Llibre de poesia il·lustrat, on cada poema anar. Busca mil excuses però la seva mare comença amb una lletra diferent i que ens aconsegueix portar-lo a l’escola on aprendrà i convida a explorar i comprendre una mica més el podrà ensenyar coses elementals. nostre alfabet. Anna Manso. Il: Gabriel Salvadó Joan Aiken La llista d’aniversari. Cruïlla. Los lobos de Willoughby Chase. Salamandra. Una nena prepara una llista de regals que vol Les vides de la Bonnie i la seva cosina canviaran rebre en el seu aniversari, però els pares li posen del tot quan els seus pares marxen de vacances i una condició: en la llista no hi pot haver cap regal les deixen a càrrec d’una institutriu que demostra que es pugui guardar. tenir males intencions.

×