O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Triptic curs 2012 2013

198 visualizações

Publicada em

  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Triptic curs 2012 2013

  1. 1. ORGANITZA:COL LABORA:SI VOLS MÉS INFORMACIÓ:eco_roda@yahoo.eshttp://blocs.xarxanet.org/eco_roda/https://www.facebook.com/esplai.caloliverar600.47.15.92 (Ester)BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ CURS 2012-2013Nom i cognoms: .................................................................Data naixement: ................................................................Adreça: ............................................................................Població:................................... Codi Postal:.......................Telèfon:..........................................................Nom del pare: ........................ Nom de la mare. ........................
  2. 2. És un espai de lleure educatiu, format per infants i joves, cercavila Colòniesles seves famílies i un equip de monitores i monitors que d’estiucreuen en leducació en el lleure com a eina de transform-mació social. Projectes APSEls valors que ens mouen a tirar endavant són la Tallers al Carrer carnavalUtopia, la Iniciativa, la Solidaritat i laFelicitat, pilars també de la Federació Catalana delEsplai, de la qual en formem part des del 2001. Dissabtes de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 a CA L’OLIVERAR. ( 2 al mes) QUÈ CAL FER PER APUNTAR-SE? tallers sortides Cal trucar al telèfon 600 47 15 92, o enviar un @ a eco_roda@yahoo.es. Caldrà portar la butlleta d’incripció i la documentación a Ca jocs gimcanes l’Oliverar. QUIN PREU TÉ? Activitats amb famílies QUOTA INSCRIPCIÓ DE 12 € ( Gratuïta si sou socis de LES MONGES ASSOCIACIÓ CULTURAL). 2 QUOTES DE 25 € ( NOVEMBRE I ABRIL)

×