O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
Joulu Värityskuvia
Piirustuskokoelmasta mustavalkoinen väritys kuvilla joulua. Kohtauksia, jotka liittyvät tähän
vapaapäiv...
lumiukko
enkelit
lahja sukka ja karkkeja roikkuatakka
pallo
joulu soittokello
joulukuusi
tikkukaramelli
poro
Mikki Hiiri
Lumiukko tervehtimässä
joulupukki
joulu seppele
lahjapakkaus
joulun tähti
joulukuusi
joulupukki
joulupukki
enkeli
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

Joulu Värityskuvia - http://varityskuvia.gifmania.fi/

10.233 visualizações

Publicada em

Kokoelma ladata, tulostaa ja antaa lapsille. Kokoelma kuvia piirustuksia mustavalkoisena, tyypillinen joulun kuvia väritys. Tipical kohtauksia, jotka liittyvät tämän vapaapäivinä, jotka voidaan tulostaatulostimella lapsille ja maali värejä. Piirustukset ovat valmiita lähettämään tulostaa ja väri. Hyödyllinen äidit lapsilleen tai opettajat lapsillekoulussa.

Publicada em: Educação
 • Seja o primeiro a comentar

Joulu Värityskuvia - http://varityskuvia.gifmania.fi/

 1. 1. Joulu Värityskuvia Piirustuskokoelmasta mustavalkoinen väritys kuvilla joulua. Kohtauksia, jotka liittyvät tähän vapaapäivinä, jotka voidaan tulostaatulostimenlasten väri. Piirustukset ovat valmiita lähettämään suoraan tulostaa ja väritys käsin. Ehdotamme, ettätoimintaa lastesi pitää hauskaa ja viihdyttää näitä piirustuksia. Toimintaa, joka auttaa kehittämään lasten motorisia taitoja ja koordinaatiota. Se on jotain, joka on opettavainen ja hauska samaan aikaan. Kaikki kuvat voidaan tulostaa mustavalkoisena tulostimen värjäämiseen paperille. Kotisivuiltakuvia: http://varityskuvia.gifmania.fi/Varityskuvia-joulu/ Joulu lasten piirustuksia ovatmukauttaminen Classic väritys kirjoja, jotka on digitoitu mustavalkoisena ja tarjotaan maalata värejäInternet- tai tulostaa kotona ja väritys käsin. Hyvä uutinen on, että voit tulostaa niin monta kertaa kuin haluat. Toivon, että näiden väriaineiden sivua joulun auttaa lapsesi on hauskaa. Voit käyttäävärillisiä sivuja ja käyttää niitä seinäkoristeen lapsesi huoneeseen pelata antaauuden tyylin vuosittain. Opettajien ja kasvattajien nämä kuvat voivat olla hyödyllisiä osapuolia tekemään harjoituksia. Asiakirja on valmis tulostamaan suoraan. Poista ensimmäinen sivu ja voit antaapiirustukset lapsesi. Olen yrittänyt olla yksi kunkintyypillisimpiä joulun teemoja kuten Santa Claus, joulukuusia, koristeita ja samanlaisia asioita. Viitaten sivustot löydät enemmän sisältöä.
 2. 2. lumiukko
 3. 3. enkelit
 4. 4. lahja sukka ja karkkeja roikkuatakka
 5. 5. pallo
 6. 6. joulu soittokello
 7. 7. joulukuusi
 8. 8. tikkukaramelli
 9. 9. poro
 10. 10. Mikki Hiiri
 11. 11. Lumiukko tervehtimässä
 12. 12. joulupukki
 13. 13. joulu seppele
 14. 14. lahjapakkaus joulun tähti
 15. 15. joulukuusi
 16. 16. joulupukki
 17. 17. joulupukki
 18. 18. enkeli

×