O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Guide för nedladdning och installation av skärmsläckare- Screensavers

238 visualizações

Publicada em

Information steg för steg för att hämta skärmsläckare från en webbplats. Guide steg för steg i processen att installera dessa program för Windos OS. Hämta och installera skärmsläckare.

Publicada em: Software
  • Seja o primeiro a comentar

Guide för nedladdning och installation av skärmsläckare- Screensavers

  1. 1. Guide för nedladdning och installation av skärmsläckare I detta dokument kommer du att kunna ta reda på vad du måste göra för att hämta och installera skärmsläckare som finns på Internet. Låt oss ta exemplet med innehåll som kan finnas i http://www.skaermslaeckare.com/ och så att du kan njuta av gratis multimediaprodukter för din dator. Låt oss se hur! Till att börja med måste du in i en webbsida som du vill, till exempel akvarier, som är den mest populära http://www.skaermslaeckare.com/Screensavers-Akvarier/ och välja de skärmsläckare som du gillar från alla tillgängliga. För att tjäna som exempel, fundera på hur du skulle ta att hämta och installera skärmsläckaren fisk akvarium. http://www.skaermslaeckare.com/Screensavers-Akvarier/screensaver-akvarium.htm När du är inne på sidan av den skärmsläckare som du vill ladda ner, klicka på ”Download ” knappen.
  2. 2. Nedladdningen startar när du trycker på den och du måste spara filen på din dator. När nedladdningen är klar, starta installationen. Du kan välja fler program från sponsorer, eller fortsätta installationen genom att utelämna skärmsläckare erbjudanden som kommer att visas, är de inte behövde ha skärmsläckaren. Det sista steget i installationen kommer att ge dig möjlighet att välja var din skärmsläckare kommer att installeras, även om vårt program kommer att skapa en standard rutt där du automatiskt kan installera alla skärmsläckare som du laddar ner. Slutligen måste du välja den plats där du packa upp och installera skärmsläckaren. Om du inte bryr dig, kommer vårt program att göra en standardrutt. Det är där alla dina skärmsläckare som du vill installera.
  3. 3. Efter avslutad hela installationen helt, kommer du se att det öppnar fönstret för att konfigurera skärmsläckaren. Det är ett Windows- operativsystem i sig. Du kommer att se en förhandsvisning av den och välja dator minuters vänta i viloläge för att aktivera. Detta är en egenskap hos Windows och gäller alla datorer med detta operativsystem. Den skärmsläckare av denna webbplats gäller endast för datorer med Windows operativsystem. Liksom de flesta av de webbplatser som vi har sett.

×