O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Ghid de descărcare și instalare de screensavere - screensavers

348 visualizações

Publicada em

Informații pas cu pas pentru Descărcați de la un site web. Ghid pas cu pas a procesului de instalare a acestor programe pentru Windos OS. Cum de a descărca și instala screensavere.

Publicada em: Software
  • Seja o primeiro a comentar

Ghid de descărcare și instalare de screensavere - screensavers

  1. 1. Ghid de descărcare și instalare de screensavere În acest document va fi capabil de a descoperi ceea ce trebuie să faci pentru a descărca și instala screensavere, care sunt disponibile pe Internet. Să luăm exemplul de conținut care poate fi găsit în http://www.screensaveremania.com/ și astfel vă puteți bucura de produse multimedia gratuit pentru calculatorul dumneavoastră. Să vedem cum! To begin, you must enter into a web page one that you like, such as Aquariums, which are the most popular http://www.screensaveremania.com/Screensavers-Acvariu/ and select the screensavers that you like from all available. To serve as an example, consider how you would take to download and install the screensaver fish aquarium http://www.screensaveremania.com/Screensavers-Acvariu/screensaver-acvariu.htm Odată ce se află în interiorul paginii de screensaver-ul pe care doriți să îl descărcați, faceți clic pe butonul ” DOWNLOAD ”.
  2. 2. Descărcați va începe atunci când apăsați-l și va trebui să salvați fișierul pe computer. Când descărcarea este completă, începe procesul de instalare. Puteți alege aplicații suplimentare de sponsori, sau de a continua cu instalarea prin omiterea oferte screensaver care vor apărea, acestea nu sunt necesare pentru a avea screensaver. Ultimul pas al instalării vă va oferi opțiunea de a alege unde va fi instalat screensaver-ul, cu toate că programul nostru va crea un traseu prestabilit de unde puteți instala automat toate screensavere le descărcați. În cele din urmă, trebuie să alegeți locația în care a dezarhiva și instala screensaver. Dacă nu-mi pasă, programul nostru va face un traseu prestabilit. Asta în cazul în toate economizoare de ecran pe care doriți să instalați.
  3. 3. La finalizarea întregii instalații complet, veți vedea că acesta se deschide fereastra pentru a configura screen saver-ul. Acesta este un sistem de operare Windows pentru sine. Veți vedea o previzualizare de ea și alege așteptați calculator minut în modul inactiv pentru a activa. Aceasta este o proprietate de Windows și se aplică pentru toate computerele cu acest sistem de operare. Screensaver de acest site sunt valabile numai pentru calculatoarele cu sistem de operare Windows. La fel ca cele mai multe dintre site-urile pe care le-am văzut.

×