O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
Božič barvanje
Zbirka risb v črno-beli tehniki na barvanje s podobami božič. Prizore, povezane s tem počitnic,
ki jih je m...
Snowman
angeli
darilo nogavica in bonboni viseti na kaminu
Božič žogo
božični zvonec
Božično drevo
Candy cane
Reindeer
Mickey Mouse
Snowman
Božiček
Božični venec
Darilni paket
Božična zvezda
Božično drevo
Božiček
Božiček
Angel
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

Božič Barvanje Strani - http://pobarvanka.gifmania.si/

2.827 visualizações

Publicada em

Kompilacija za prenos, tiskanje in dati otrokom. Zbirka slik risbami v črni in beli, s tipičnimi božičnimi slikami po obarvanosti. Tipični prizori, ki so povezani s temi prazniki, ki jih je mogoče natisniti na domači tiskalnik za otroke in barve do barve. Risbe so pripravljeni poslati v tiskani obliki in barvi. Uporabno za matere do svojih otrok in učiteljev za otroke v šoli.

Publicada em: Educação
 • To get professional research papers you must go for experts like ⇒ www.WritePaper.info ⇐
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui
 • Some of these essay writing guides can be very helpful, but I don't think you should support and promote services that sell essays (written by others) to students, who then turn them in as their own work. That's just wrong, on many levels. Check out HelpWriting.net for loads of helpful tips, advice and instruction to help students write their own standout essays!
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui

Božič Barvanje Strani - http://pobarvanka.gifmania.si/

 1. 1. Božič barvanje Zbirka risb v črno-beli tehniki na barvanje s podobami božič. Prizore, povezane s tem počitnic, ki jih je mogoče natisniti na tiskalniku za otroke do barve. Risbe so pripravljeni poslati neposredno tiskanje in barvanje z roko. Vam predlagamo dejavnost, za svoje otroke, da se zabava in zabavati s temi risbami. Dejavnost, ki pomaga razvijati motorične spretnosti in koordinacije otrokovih. To je nekaj, kar je izobraževalna in zabavna ob istem času. Vse slike lahko natisne v črno-beli tiskalnik za barvanje na papir. Spletna stran od slik: http://pobarvanka.gifmania.si/Pobarvanke-bozic/ Božični otroške risbe so prilagoditev klasičnih pobarvank, ki so bili digitalizirani v črno-beli tehniki in se ponujajo, da barve v barvah na internetu spletu ali tiskanje doma in obarvanosti z roko. Dobra novica je, da lahko natisnete tolikokrat, kot želite. Upam, da bodo te pobarvanke božiča pomagati svojim otrokom, da imajo zabavno čas. Nato lahko uporabite barvne strani in jih uporabite kot stenski okras na vašem otroška soba igro vsako leto dati nov slog. Za učitelje in vzgojitelje, lahko te podobe bilo koristno za stranke narediti svoje vaje. Dokument je pripravljen za neposredno tiskanje. Izbriši to prvo stran, in lahko daš risbe za vaše otroke. Poskušal sem, da ima eden od vsakega izmed najbolj tipičnih božičnih temah, kot so Santa Claus, božična drevesca, okraski in podobne stvari. V referenčnih spletnih strani boste našli več vsebin.
 2. 2. Snowman
 3. 3. angeli
 4. 4. darilo nogavica in bonboni viseti na kaminu
 5. 5. Božič žogo
 6. 6. božični zvonec
 7. 7. Božično drevo
 8. 8. Candy cane
 9. 9. Reindeer
 10. 10. Mickey Mouse
 11. 11. Snowman
 12. 12. Božiček
 13. 13. Božični venec
 14. 14. Darilni paket Božična zvezda
 15. 15. Božično drevo
 16. 16. Božiček
 17. 17. Božiček
 18. 18. Angel

×