O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Drets humans acabadoo

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Próximos SlideShares
Drets humans
Drets humans
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 10 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Diapositivos para si (19)

Anúncio

Semelhante a Drets humans acabadoo (18)

Mais de dretsjoanoro (20)

Anúncio

Drets humans acabadoo

  1. 1. Drets dels humans
  2. 2. ¿Que son el drets humans? Els Drets Humans es defineixen generalment com aquelles llibertats, facultats, instituc ions o reivindicacions bàsiques que corresponen a tota persona pel simple fet de la seva condició humana, per tal de garantir-li una vida digna. Aquests drets es posseeixen independentment de quina sigui la situació legal o jurídica del país o regió en el que habita i de factors com l'estatus, l'ètnia, la nacionalitat o qualsevol altre circumstància de
  3. 3. Dret de la llibertat La llibertat d'expressió és el dret de tot individu a expressar idees lliurement, i per tant sense censura.
  4. 4. Dret a l’ habitatge La indigència o persones sense sostre són individus que no tenen llar pròpia per motius de pobresa, sigui per un estat d'indigència o per una catàstrofe natural sobtada. No inclou el nomadisme, l'okupaci ó o fenòmens voluntaris.
  5. 5. Dret a la salud Dret a la salud totes les persones tenim dret a la salud i estar ben alimentades
  6. 6. Dret de l’infant sobre els drets La Convenció de l'infant és un instrument internacional que estableix els drets civils, polítics, econòmics, soc ials i culturals de la infància. Fou adoptada per l'Assemblea General de les Nacions Unides el 20 de novembre del 1989 i entrà en vigor el 2 de setembre del 1990 després de la seva ratificació per part de vint Estats membres. La convenció consta de 54 articles i de dos protocols addicionals, un sobre la participació dels nens en conflictes armats i un altre sobre la venda de nens i prostitució i pornografia
  7. 7. Dret de la identitat tots el nens i nenes tenen dret a un nom a una identitat i a una familia digna
  8. 8. Dret alimentari El Dret alimentari és la branca del Dret que regula la indústria alimentària, sorgida com a defensa contra les adulteracions i fraus alimentaris. La seva àrea d'actuació s'estén des de la producció fins al consum d'aliments.
  9. 9. La igualtat entre home i dona La Llei per a la igualtat efectiva de dones i homes fou una llei orgànica aprovada per les Corts Espanyoles i sancionada pel rei d'Espanya el 22 de març de 2007.
  10. 10. GRACIES PER LA VOSTRA ATENCIO fin

×