O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Sportief Solliciteren - Bedrijfsinformatie

386 visualizações

Publicada em

  • Entre para ver os comentários

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Sportief Solliciteren - Bedrijfsinformatie

  1. 1. SPORTIEF SOLLICITEREN Een unieke, maar bovenal efficiënte manier van personeelsbemiddeling. Tevens de naam van het bureau voor het werven en selecteren van commercieel talent voor iedere branche. Sportief Solliciteren geeft sollicitanten de kans zich tijdens een tennis-, volleybal- of golfworkshop op sportieve wijze in de kijker te spelen voor commerciële banen. Op de baan voor de baan! Met onze formule gaan we dieper in op karaktereigenschappen als passie, drive en doorzettingsvermogen; volgens ons de succesfactoren in zowel sport als commercie. In combinatie met een 1 op 1 motivatiegesprek zorgen wij voor een complete ‘Match’! ONS PRINCIPE: SPORTEN IS (NET)WERKEN De manier waarop je op de (tennis)baan staat, zegt veel over je werkelijke karakter. Tijdens sport vergeet je al snel hoe je wilt overkomen en daardoor komt de ware aard, of je het nu wilt of niet, naar boven. Maar, het gaat verder dan dit. Sport is ook een uitstekend middel om nu eens niet zo formeel kennis te maken: solliciteren mag ook best leuk zijn! In deze sfeer kom je net iets meer van elkaar te weten en daar gaat het natuurlijk om. Zowel ons, de werkgever als de sollicitant! Sporten is dan in meerdere opzichten net werken. ONZE DIENSTEN De Sportief Solliciteren dienstverlening bestaat uit: 1. Werving & Selectie 2. Speeddate Evenementen 3. Exclusieve Selectie
  2. 2. 1. Werving & Selectie Werving: Sportief Solliciteren richt zich op iedereen die sportief is ingesteld en nu of in de toekomst op zoek is naar een commerciële baan. Wij zorgen ervoor dat we zichtbaar in de markt zijn, maar het initiatief om te solliciteren ligt bij de sollicitant. Zo zorgen we ervoor dat alleen gemotiveerde mensen deelnemen aan de verdere selectie. Dit alles doen we door gerichte promotie via: Sport - flyers, posters en sponsuitingen op ruim 100 samenwerkende sportverenigingen. Het succes schuilt in het feit dat de sportverenigingen door het attenderen van ‘hun’ sporters meeprofiteren van onze resultaten. - de Sportief Solliciteren ‘Tennis Challenge Tour’. Een rondje langs de grotere tennisverenigingen, geschikt voor tennissers van ieder niveau. (Tennis)plezier staat voorop, maar uiteraard gaat het ons ook om informeel kennismaken en uitwisselen van gegevens. Internet - op maat gesneden Google Adwords campagnes - vacatureplaatsingen op Nationalevacaturebank.nl en Careerbuilder.nl - specials via sociale media als Hyves, LinkedIn en Twitter. Publiciteit In de loop der jaren heeft ons unieke concept de nodige media aandacht gekregen. Vaak positief, soms sceptisch, maar voor ons en onze klanten altijd van waarde. Uiteenlopend van persberichten, radio interviews tot TV–reportages. Zie sportiefsolliciteren.nl voor een overzicht van alle publicaties. Selectie: Onze selectie staat geheel in het teken van sport. Sollicitanten staan bij ons op de baan voor de baan en mogen zich na een telefonische voorselectie in een informele doch competitieve sfeer vooral actief presenteren. In combinatie met een gericht motivatiegesprek levert dit een compleet persoonlijk profiel op.
  3. 3. In 5 stappen ziet onze sportieve werving en selectieprocedure er als volgt uit: 1. persoonlijke intake vacature(s); 2. werving kandidaten via o.a. sportgerelateerde kanalen, internet en eigen netwerk; 3. screening CV’s + telefonische voorselectie + referentie; 4. sportworkshop inclusief interviews (zie voor details sportiefsolliciteren.nl); 5. aanbeveling kandidaten op basis van compleet persoonlijk profiel in de vorm van Match Report(naar aanleiding van deelname aan sportworkshop) + CV. 2. SpeedDate Evenementen Om meerdere werkgevers en werknemers direct met elkaar in contact te laten treden, organiseert Sportief Solliciteren jaarlijks 4 verschillende SpeedDates. Met korte en krachtige sollicitatiegesprekken, juist om die in de verkoop zo belangrijke eerste indruk van elkaar op te doen. Vaak weet je al snel of je wel of geen goede verkoper tegenover je hebt zitten. Uiteraard vindt dit alles plaats in een sportieve en informele setting. Want, ook voor alle SpeedDates geldt: sport is de bindende factor! De 4 verschillende Sportief Solliciteren SpeedDates zijn: - SpeedDate in de Sneeuw(Snow World Zoetermeer), maart - SpeedDate on the Beach(The Beach Aalsmeer), juni - SpeedDate on the Road(Circuit Park Zandvoort), oktober - SpeedDate in het Stadion(VIP Box Eredivisieclubs), december Doelgroep: De SpeedDates zijn bedoeld voor iedereen die zoek is naar een (nieuwe) commerciële baan. Afhankelijk van het evenement kunnen we een verdere doelgroepselecties maken. Bijvoorbeeld: puur voor buitendienstfuncties, juniorenfuncties of commerciële functies in een specifieke branche. Deelname werkgevers: Per SpeedDate evenement bieden we maximaal 10 verschillende werkgevers de kans zich te presenteren aan de doelgroep en 1 op 1 kennismakingsgesprekken te voeren.
  4. 4. Werving/Promotie: Gemiddeld 4 weken voorafgaand aan iedere SpeedDate starten we een gerichte promotiecampagne om de juiste commerciële sollicitanten te bereiken. De campagne zal in ieder geval bestaan uit een verzameladvertentie in de zaterdageditie van ‘De Telegraaf’ en verscheidene aankondigen via eigen en aangesloten websites en sociale netwerksites zoals Hyves, LinkedIn en Twitter. Afhankelijk van het soort SpeedDate zullen er nog andere, specifieke kanalen worden ingezet. De campagne bestaat o.a. uit: - een verzameladvertentie in De Telegraaf(Zaterdageditie 20 bij 40 cm) - aankondigingen via sociale media Hyves, LinkedIn en Twitter - aankondigingen via periodieke Nieuwsbrief naar eigen ‘leden’(ruim 9.000) - aankondigingen via gerichte Google Adwords Campagnes - aankondigingen via eigen website sportiefsolliciteren.nl - aankondigingen via website SpeedDate locatie - banners / vacatureplaatsingen op Nationalevacaturebank.nl en Careerbuilder.nl - persberichten naar lokale/landelijke media (zie reeds verschenen publicaties op sportiefsolliciteren.nl) Voordelen voor werkgevers op een rij: - in 1 keer kennismaken met een groot aantal sollicitanten - de kans om sollicitanten in een andere omgeving te screenen - bedrijfsnaam gekoppeld aan een brede promotiecampagne - bedrijfsnaam gekoppeld aan unieke sollicitatieprocedure - geen administratie/organisatie van allemaal verschillende gesprekken 3. Exclusieve Selectie Sportief Solliciteren organiseert op aanvraag op maat gesneden selectieworkshops, waarbij wij ons exclusief voor 1 werkgever inzetten. In overleg met de opdrachtgever bepalen we welke sport op welke manier ingezet kan worden, specifiek voor één bepaalde of meerdere functie(s). De opdrachtgever krijgt inspraak in de zin van opbouw programma, eventuele aanwezigheid van andere organisatieleden en randvoorwaarden. De sporten waaruit gekozen kan worden, zijn de reguliere Sportief Solliciteren sporten: tennis, volleybal en golf. Op verzoek zijn ‘nieuwe’ sporten te integreren.

×