O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

10 osakilpailun cyclocross –cup?

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Próximos SlideShares
Taiteilija koulussa
Taiteilija koulussa
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 4 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Quem viu também gostou (16)

Anúncio

10 osakilpailun cyclocross –cup?

  1. 1. 10 osakilpailun cyclocross cup 2015?
  2. 2. CCH haluaa olla mukana kehittämässä cyclocross kulttuuria Suomessa. Siksi Haastamme pyöräilyseurat ja niihin verrattavat yhteisöt sekä pyöräliikkeiden edustajat ja muut urheilun yhteistyökumppanit mukaan kehitystyöhön. Joukko Venäläisiä ja Virolaisia kilpailijoita on jo ilmaissut mielenkiintonsa cuppia kohtaan. Nyt tarvitsemme enään järjestäviä tahoja ja kiinnostuneita sponsoreita aktivoitumaan. Tarkoituksena on luoda kiinnostava kansainvälinen cup.
  3. 3. SPU:n vuosikokouksen yhteydessä olevassa seminaarissa la 15.11 voisivat seurat alustavasti jakaa mielipiteitään ja visioitaan asiasta: - Suunnitelmat kilpailuista - Taloudellinen tuki, ja resussit kilpailujen läpi viemiseksi. - säännöt - palkinnot - kilpailukalenterin päivitys - CUP kilpailun nimen päättäminen tai myyminen kiinnostuneelle sponsorille. CCH kutsuu kaikki asiasta kiinnostuneet kokoon keskustelemaan Myllypuron liikuntamyllyyn sunnuntaina 14.12 klo 13.00. Paikka iso luentosali.
  4. 4. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! Pertti Sirén Cycle Club Helsinki pertti.siren(a)kolumbus.fi tai cycleclubhelsinki(at)gmail.com

×