O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

La funció de reproducció equip 1

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 8 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Diapositivos para si (18)

Quem viu também gostou (20)

Anúncio

Semelhante a La funció de reproducció equip 1 (20)

Anúncio

La funció de reproducció equip 1

  1. 1. LA REPRODUCCIO OSCAR, SANDRA, ALBERT, ALEX I MARCELA
  2. 2. Aparell reproductor masculí La reproducció és el procés mitjançant el qual es formen nous éssers vius a partir d'éssers vius ja existents. Sense reproducció, els éssers vius no tindrien descendència i desapareixeria la vida sobre la Terra.
  3. 3. Aparell reproductor femení. L'aparell reproductor femení és molt diferent del masculí. El motiu és que la funció que realitza la dona en la reproducció és també diferent. La dona, a més de produir els òvuls, acull en el seu cos la fecundació i el desenvolupament de l'embrió i, un cop ha nascut, l'alimenta amb la llet que produeix. L'aparell reproductor femení està format pels ovaris, que produeixen els òvuls, les trompes de Fal·lopi, l'úter, la vagina i la vulva. La menstruació La menstruació es el període on en òvul es expulsat amb un mica de sang.
  4. 4. Les diferencies de l’ aparell reproductor Aparell reproductor masculí Aparell reproductor femení
  5. 5. L’aparell reproductor http://www.youtube.com/wa tch?v=FuiloK5QAKg&NR=1&f El seu funcionament. eature=endscreen
  6. 6. LA INFÀNCIA: La infància és el període de la vida que va des del naixement fins als deu anys. A la infantesa la persona forja les bases de El creixement la seva personalitat i desenvolupa les capacitats intel•lectuals bàsiques, per això és fonamental que el nen compti amb un entorn que li garanteixi afecte, cura física i una bona educació. L’ADOLESCÈNCIA: L'adolescència és un continu de l'existència del jove, on es realitza la transició entre l'infant o xiquet d'edat escolar i l'adult cap als 11 anys , l’adolescència comença amb la pubertat ,que és el conjunt de canvis físics que afecten al cos l'adolescència és un fenomen biològic. -CANVIS EN ELS NOIS: Als nois se'ls eixamplen les espatlles, la veu se'ls fa més greu i els surt pèl a la barba, a les aixelles, al pit, al pubis i a les cames. -LA VELLESA: -CANVIS EN LA NOIES: A les noies se'ls Als 65 anys comença la vellesa la nostra desenvolupen els pits, se'ls eixamplen els energia i força física comença a desaparèixer malucs i els creix pèl al pubis i a les però tenim gran experiència de la vida aixelles.
  7. 7. La fecundació • L'embaràs o gestació es refereix al procés posterior a la fecundació d'un òvul pel espermatozoide. • Tenen embaràs tots els mamífers i, per tant també als éssers humans. • L'embaràs humà sol durar nou mesos o unes 40 setmanes des del primer dia de la darrera menstruació; o 38 des de la fecundació (aproximadament uns 9 mesos). Característiques generals: • Embrió humà a les set setmanes • L'embriologia és la part de la ciència que estudia el complex procés .
  8. 8. L’embaràs i el naixement L’embaràs es un procediment que passa per la fecundació. Albert ho ha explicat. Quan un espermatozoide fecunda l’òvul es crea un nou ésser anomenat embrió. Al cap de tres mesos l’embrió es converteix en un fetus. Al cap de nou mesos de l’embaràs el fetus es un bebè i pot sortir del ventre de la mare. Primer surt el cap, desprès del cap surt tot el cos i li netegen la sang del cos.

×