O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Ss valoració puzle

333 visualizações

Publicada em

  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Ss valoració puzle

  1. 1. PROVA I VALORACIÓ DE LA SESSIÓ D’APRENENTATGE COOPERATIU 1) En la classe anterior vam treballar la recepta amb una tècnica d’aprenentatge cooperatiu anomenada puzle. Escriu un correu electrònic a un amic en què valoris l’experiència (75 paraules).  Per a:Envia! cc: Assumpte:
  2. 2. 2) Posa els accents que calgui en el text:El tall que hem aconsellat per fer aquest arros es nomes orientatiu.Evidentment es poden fer arrossos a la paella amb ingredients molt diversos:conill, petxines, calamar... Tambe s’hi poden afegir verdures, sobretot carxofeso mongetes tendres. Una observacio: si hi poseu calamar es millor fregir-lo apart o, com a minim, fregir-lo fins que es begui tota l’aigua que treu. Aixievitareu que el sofregit bulli en lloc de fregir. Finalment, cal observar que es unplat molt complet. Si l’acompanyeu d’una amanida, no cal fer segon plat.3) Llegeix aquest fragment: Poseu la paella al foc amb quatre o cinc cullerades d’oli i fregiu primer les gambes, una mica per cada banda. Un cop fetes, les poseu en un plat i fregiu el pollastre i la carn de porc. Mentre la carn cou, renteu el pebrot, traieu-li el tronc i les llavors i talleu-lo a trossets.4) Subratlla els imperatius del fragment i escriu-lo tres cops, però amb d’altresformes d’obligació:Peleu i talleu els alls. Partiu els tomàquets de través i ratlleu-los amb unaratlladora fins que us en quedi només la pell.1r) ____________________________________________________________________________________________________________________________2n)____________________________________________________________________________________________________________________________3r) ____________________________________________________________________________________________________________________________5) Fixa’t en aquests verbs. Conjuga el present d’indicatiu i fes una frase enquè es vegi clar el seu significat:1) Afegiu
  3. 3. Present:Frase:2) CourePresent:Frase:3) RemenantPresent:Frase:6) Marca els pronoms febles. Digues la funció sintàctica que fan i quinaparaula substitueix cada pronom.Una vegada fetes les gambes, les poseu en un plat i fregiu el pollastre i la carnde porc. Després, renteu el pebrot, traieu-li el tronc i les llavors i talleu-lo atrossets.7) Ompliu aquest fragment amb algun dels adverbis que hi ha a continuació:Mentre un cop finalment una mica primer abansFregiu ___________ les gambes, ___________ per cada banda. ___________fetes, les poseu en un plat i fregiu el pollastre i la carn de porc. ___________ lacarn cou, renteu el pebrot, traieu-li el tronc i les llavors i talleu-lo a trossets.8) Puntua aquest text: Finalment apagueu el foc tapeu-ho cobriu la tapa amb un drap de cuina o ambpapers de diari i deixeu-ho reposar de cinc a deu minuts abans de servir-hopodeu guarnir la paella amb unes tires de pebrot vermell de llauna o escalivat iuns quants talls de llimona
  4. 4. 9) Escriu una recepta de cuina i aplica-hi el màxim de continguts que hasaprès amb la tècnica del puzle (120 paraules).

×