Anúncio
Anúncio

Mais conteúdo relacionado

Anúncio

Mais de Consorci per a la Normalització Lingüística(20)

Anúncio

Presentació sobre les xarxes socials

  1. DEFINICIÓ DE XARXA SOCIAL • Una xarxa social és una estructura social virtual on es creen relacions entre els membres d’una comunitat, una forma de interacció social definida com un intercanvi dinàmic entre persones, grups i institucions en un context de complexitat.
  2. TIPUS DE XARXES SOCIALS SEGÚN ELS CONTINGUTS – General (facebook, twitter, google+, tuenti) – De musica (myspace, lastfm, spotify) – De negocis (linkedin, xing) – Viatges i geo localització ( tripadvisor, foursquare) – Fotografia i arts (flickr, instagram, pinterest, devianart, ) – Videos (youtube, vimeo) – Parellas (badoo, meetic, hi5)
  3. LES XARXES SOCIALS MÉS UTILITZADES 1. FACEBOOK – més de 1.000 milions d’usuaris 2. GOOGLE+ - 470 milions d’usuaris 3. TWITTER – 200 milions d’usuaris 4. LINKEDIN – 175 milions d’usuaris 5. MYSPACE – 25 milions d’usuaris 6. DEVIANART – 20 milions d’usuaris 7. PINTEREST – 15 milions d’usuaris (Aquestes dades poden no ser 100% exactes)
  4. AVANTATGES DE LES XARXES SOCIALS - Permet retrobarse amb persones que ja coneixíem abans - Molta facilitat de comunicació amb la gent que viu molt lluny - Vàries plataformes disponibles per a consultar - Suporten molts tipus d'arxius multimèdia per a compartirlos com fotos, vídeos, enllaços a webs.
  5. RISCOS AMB LES XARXES SOCIALS Addicció: pot crear alts nivells de dependència § Mès comunicació desde llocs virtuals, però menys relacions interpersonals convencionals. § Hi ha risc de pèrdua de privacitat si penges fotos privades a la xarxa (aquestes poden ser manipulades o utilitzades inadecuadament) § Pèrdua de control de la seva identitat § Les nostres dades poden ser utilitzades per delinqüents
  6. CONCLUSIÓ FINAL § La tecnologia ha avançat tant que la generació d’avui dia no pot entendre el nostre món sense aquesta. § Es molt important saber on és el límit entre passatemps i la dependència. Els pares també han de tenir el control sobre el que fan els seus fills davant de l’ordinador. § Com tot en aquesta vida, s’ha de consumir amb mesura: la responsabilitat del correcte ús d’aquesta eina revolucionària depèn de cadascú.
  7. CONCLUSIÓ FINAL § La tecnologia ha avançat tant que la generació d’avui dia no pot entendre el nostre món sense aquesta. § Es molt important saber on és el límit entre passatemps i la dependència. Els pares també han de tenir el control sobre el que fan els seus fills davant de l’ordinador. § Com tot en aquesta vida, s’ha de consumir amb mesura: la responsabilitat del correcte ús d’aquesta eina revolucionària depèn de cadascú.
Anúncio