O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Próximos SlideShares
Les sirenes
Les sirenes
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 6 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Quem viu também gostou (20)

Semelhante a Sirenes (20)

Anúncio

Mais de Clàssics a la romana (20)

Sirenes

  1. 1. Les sirenes Éssers prodigiosos
  2. 2. LES SIRENES Qui eren? Aquestes criatures sempre les hem vist com a dones. Des d’un inici havien tingut cos d’ocell, però que poc a poc amb la història les hem transformat en dones amb cos de peix Les sirenes tenen moltes versions de la seva ascendència. La mes popular diu que aquestes són filles de Melpómene, que aquesta era la musa de la tragedia i del Déu Aqueloo, aquest era déu del riu homònim i primogènit dels déus del riu.
  3. 3. LES SIRENESLES SIRENES On vivien? Les sirenes es trobaven a les roques i per tant quan els mariners, arribaven a elles, a causa del seu dolç cant, naufragaven el seu vaixell. Vivien a la part rocosa de illes, a l’oceà. Es diu que vivien a l'illa Antemessa, a Florida.
  4. 4. LES SIRENESLES SIRENES Mite: Segons l’oracle quan un vaixell aconseguís passar davant l’illa de les sirenes sense naufragar les sirenes moririen ofegades. Aquest cas es va donar un cop, quan Ulisses, de tornada de la guerra de Troya va tapar les orelles de tots els seus mariners, amb cera. Fent que tots els membres del vaixell quedessin aïllats dels cants de les sirenes, i aconseguint passar de llarg de la illa.
  5. 5. LES SIRENESLES SIRENES Obres relacionades... Ulisses i les sirenes, de John William Waterhouse. NATIONAL GALLERY OF VICTORIA, Melbourne (Austràlia).
  6. 6. LES SIRENESLES SIRENES Obres relacionades... Ulisses i les sirenes, de John William Waterhouse. NATIONAL GALLERY OF VICTORIA, Melbourne (Austràlia).

×