O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Govt anbefaler nedlæggelse af tabsgivende STCL, bradley associates ref code 85230 09036BA

748 visualizações

Publicada em

Source: http://www.thehindubusinessline.com/industry-and-economy/govt-recommends-winding-up-of-loss-making-stcl/article4756317.eceRegeringen har anbefalet likvidation af tabsgivende krydderier Trading Corporation Ltd (STCL) siger virksomheden har lidt af Rs 1,208 crore massive ansvar på grund af svig og det kan ikke genoplives.
Tab af Bangalore-baseret STCL, et helejet datterselskab af State Trading Corporation of India, steg til Rs 271 crore i 2012-13, fra Rs 235 crore i det foregående regnskabsår.
"Ministry of Commerce, administrative ministeriet af STCL, har sagt, STCL er ud over turnaround, som det har været udsat for massiv forpligtelser som følge af svig og har dystre udsigter til fremtidig indkomst," sagde en tjenestemand.
"Også, holdingselskabet ikke ønsker at finansiere i enhver form, som dens ansvar er begrænset til sine indbetalte kapital," sagde han og tilføjede derfor, gennemførelsen af turnaround-plan er ikke mulig uden ankommer til et forlig med långivere og den eneste mulighed, før det er at likvidere selskabet.
For at øge omsætningen og rentabilitet, begyndte STCL grossistvirksomhed handel (tredje land eksporterer) i 2005-06 gennem forretningsforbindelse.
Den fidus, som fandt sted i 2008, der er involveret passing off jernmalm skrot som nikkel og kobber skrot.
I øjeblikket er virksomhedens aktiviteter begrænset til udførelse kardemomme auktioner, ingen indvending udstedercertifikat til eksportører af løg som et canalising agentur og sælger rå-og hjælpestoffer (f.eks. gødningsstoffer og pesticider) til avlere.
"Commerce ministeriet er af den opfattelse, at STCL bestyrelse ikke modsætte sig likvidation andragende indgivet af bank/kreditor," sagt officielt.
Desuden drøftede i bestyrelsen for genopbygning af offentlige virksomheder (BRPSE) sagen om virksomheden.
"Det var også af den samme opfattelse, at virksomheden bør være forpustet op. Det bør give frivillig adskillelse ordning (VSS) 53 medarbejdere fra sine egne ressourcer og hvis STC fundet egnede, det kan absorbere nogle af ansatte,"sagt officielt.


Related Article:
http://rocky-samuel-549.skyrock.com/3142150582-Spanish-Italian-Bonds-Slide-under-signs-of-political-risk.html

Related Forum:
http://www.yelp.co.uk/topic/london-safe-forward-planning-international-bradley-associates-news-economy

Related PPT:
http://www.slideshare.net/erickmoose/bradley-associates-5-sprgsml-bede-om-at-undg-arbejde-hjemme-svindel

Publicada em: Notícias e política
  • Nogen hjælpe det væsentlige gøre alvorlig indlæg jeg. Det er første gang jeg besøgte din hjemmeside side og til dette punkt? Jeg overrasket med den analyse, du har lavet til at gøre det faktiske offentliggøre utrolige. Fremragende proces!
       Responder 
    Tem certeza que deseja  Sim  Não
    Insira sua mensagem aqui

Govt anbefaler nedlæggelse af tabsgivende STCL, bradley associates ref code 85230 09036BA

  1. 1. Govt anbefalernedlæggelse aftabsgivende STCLbradley associates ref code 85230 09036BA
  2. 2. Regeringen har anbefalet likvidation af tabsgivende krydderierTrading Corporation Ltd (STCL) siger virksomheden har lidt afRs 1,208 crore massive ansvar på grund af svig og det kan ikkegenoplives.Tab af Bangalore-baseret STCL, et helejet datterselskab afState Trading Corporation of India, steg til Rs 271 crore i 2012-13, fra Rs 235 crore i det foregående regnskabsår."Ministry of Commerce, administrative ministeriet af STCL, harsagt, STCL er ud over turnaround, som det har været udsat formassiv forpligtelser som følge af svig og har dystre udsigter tilfremtidig indkomst," sagde en tjenestemand."Også, holdingselskabet ikke ønsker at finansiere i enhver form,som dens ansvar er begrænset til sine indbetalte kapital," sagdehan og tilføjede derfor, gennemførelsen af turnaround-plan erikke mulig uden ankommer til et forlig med långivere og deneneste mulighed, før det er at likvidere selskabet.For at øge omsætningen og rentabilitet, begyndte STCLgrossistvirksomhed handel (tredje land eksporterer) i 2005-06gennem forretningsforbindelse.
  3. 3. Den fidus, som fandt sted i 2008, der er involveret passing offjernmalm skrot som nikkel og kobber skrot.I øjeblikket er virksomhedens aktiviteter begrænset til udførelsekardemomme auktioner, ingen indvending udstedercertifikat tileksportører af løg som et canalising agentur og sælger rå-oghjælpestoffer (f.eks. gødningsstoffer og pesticider) til avlere."Commerce ministeriet er af den opfattelse, at STCL bestyrelseikke modsætte sig likvidation andragende indgivet afbank/kreditor," sagt officielt.Desuden drøftede i bestyrelsen for genopbygning af offentligevirksomheder (BRPSE) sagen om virksomheden."Det var også af den samme opfattelse, at virksomheden børvære forpustet op. Det bør give frivillig adskillelse ordning (VSS)53 medarbejdere fra sine egne ressourcer og hvis STC fundetegnede, det kan absorbere nogle af ansatte,"sagt officielt.

×