O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Díptic 2012 2013

274 visualizações

Publicada em

  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Díptic 2012 2013

  1. 1. CLUB DE LECTURA A TENEU DE LA V ALL DE L LÉMENAAquest ja serà el segon any del nostre Clubdelecturasantgregori.blogspot.comclub de lectura. En el darrer curs hemcreat un espai de trobada per a la lectu- Twitter: @DeLectura CLUB DE LECTURAra i la reflexió de textos i ens hem reu-nit un cop al mes per debatre sobre el www.facebook.com/pages/ 2012-2013llibre que hem llegit. Continuarem DeLectura/171075782961499fent-ho.Hem combinat la lectura personal i DeLectura@hotmail.comíntima amb la possibilitat de compartirlexperiència amb altres persones. Elbalanç ha estat molt positiu.Hem conegut gent interessant i hemcelebrat vetllades literàries de diferentstipus amb escriptors/es i experts. En-guany proposem també participar enactivitats culturals relacionades amb lalectura com projeccions de pel·lícules, La literatura és essencialment solitud. Sescriuxerrades, exposicions o obres de teatre. en solitud, es llegeix en solitud i, tanmateix,Les sessions es continuaran fent a la el fet de llegir permet una comunicaciórectoria de Cartellà i a la Biblioteca Mi- profunda entre els éssers humansquel Martí i Pol de Sant Gregori. Amb la col·laboració de la (Paul Auster). Biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori
  2. 2. CLUB DE LECTURAEn lloc segur Wallace Stegnar. La canción de Salomon. Toni Morrisson(Tertúlia d’octubre) Proposta que vin- (Tertúlia de març) Proposta.osta que vingui un Mentira. Enrique de Hérizgui Luís Solano, editor de Libros del especialista sobre la novel·la Lectura de ‘tot el curs’. Proposta que vin-Asteroide. gui Enrique de Hériz a fer una tertúlia amb nosaltres el mes d’octubre de 2013. Les closes. M.Àngels AngladaEl setè camió. Assumpta Montellà (Tertúlia dabril) En aquest cas apart de la ter-(Tertúlia de novembre) Proposta que túlia també proposem fer litinerari guiat pels Pel que fa a les activitats complementà-vingui lautora i quedar un dia per fer la Aiguamolls de lEmpordà dirigit per en Cesc ries com presentacions de llibres, xerra-ruta de l’exili. Compte. El dia l’haurem de parlar amb ell i se- des, assistència a obres de teatre... ho ria naturalment amb les famílies. programarem en funció de la cartellera.Afirma Pereira. Antonio Tabucchi Combray. Marcel Proust També us animo a participar en el blocTertúlia de desembre. Proposta de veu- del club de lectura.re la pel·lícula. (Tertúlia de maig)El sisteme periòdic. Primo levi Bones intencions. Maria Mercè Roca ‘Per poder llegir sentiments hu-(Tertúlia de gener) Proposta que vin- (Tertúlia de juny) Proposta que vingui lauto-guin un expert en lectures guiades de ra . mans en el llenguatge humà heu dellibresxllegir . ser capaços de llegir humanament, posant-ho tot de part vostra’. La histpria del silencio. Pedro ZarralukiJo confesso. Jaume Cabré Harold Bloom. Com llegir i per què (Tertúlia de juliol) Proposta que vingui lautor.(Tertúlia 21 de febrer) Anirem a la ter-túlia del club de lectura de Sant Narcísamb l’autor.

×