O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Aitor i Carla

255 visualizações

Publicada em

Publicada em: Negócios, Tecnologia
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Aitor i Carla

  1. 1. Carla Jaulent<br />Aitor Zarza<br />
  2. 2. Condicions de vida a l’ Àfrica<br />És un text escrit per l’ autor Y. Lacoste, publicat l’ any 1983 al llibre ‘’Geografia general’’. Nosaltres opinem que la vida a l’ Àfrica ha millorat bastant encara que queda molt per millorar. Molts nois encara treballen des de molt joves, encara que per altra banda també els hi va bé per guanyar diners i poder viure millor, ja que molts pares no tenen feina.<br />
  3. 3. Àfrica<br />
  4. 4. Idees principals<br /><ul><li>A través de l’ocupació militar, el control social i la imposició cultural ha nascut l’ origen de la desigualtat.
  5. 5. A països com l’ Àfrica, Àsia, Amèrica llatina la reducció de la natalitat no s’ha produït encara al total de la població.
  6. 6. Els nois joves treballen des de petits, però els serveix per mantindre als pares i per poder guanyar-se la vida.</li></li></ul><li>Vocabulari<br />País subdesenvolupat: És un país que té un nivell de vida relativament baix i una base industrial subdesenvolupada.<br />País desenvolupat: És refereix a països que han aconseguit un alt grau de industrialització, i els habitants de la qual gaudeixen d'un alt estàndard de vida. <br />IDH: L’ índex de desenvolupament humà (IDH) és un mesurament per país, elaborada pel Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD). Es basa en un indicador social.<br />PIB: El producte intern brut (PIB) representa la suma de tots els béns i serveis finals produïts en una determinada regió, durant un període determinat. El PIB és un dels indicadors més utilitzats en la macroeconomia amb l'objectiu de mesurar l'activitat econòmica d'una regió. <br />Deute extern:Deute extern és la sumatòria dels dèbits d'un país, resultants de préstecs i finançaments contrets en l'exterior pel propi govern, per empreses estatals o privades.<br />
  7. 7. Noves propostes<br />Per exemple, alguns temes dels que es podria parlar són:<br /><ul><li>La pobresa de l’ Amèrica llatina.
  8. 8. Els conflictes paquistanessos.</li>

×