O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Taller de lectura dites carnestoltes

Taller per treballar les inferencies a partir de les dites i refranys de carnestoltes

 • Seja o primeiro a comentar

Taller de lectura dites carnestoltes

 1. 1. Fer inferències Dites i refranys de Carnestoltes
 2. 2. Aprendre a fer inferències a partir de dites i refranys de carnestoltes
 3. 3. Aquests dies estem preparant el Carnestoltes per això he pensat que us agradaria llegir dites i refranys de Carnestoltes Avui aprendrem a interpretar que volen dir les dites i els refranys.
 4. 4.  Clica aquí DITES CARNAVAL
 5. 5. “Pel boig tot l'any és Carnestoltes”. «Per carnaval tot s’hi val » “Casament de carnaval, casament que no val.”
 6. 6. El meu refrany EL TEXT DIU… JO SÉ QUE… PER TANT INTERPRETO QUE.. “Pel boig,tot l’any és carnaval”. El boig fa tonteries i la gent per carnaval fa tonteries. Que el boig no distingeix quan és carnaval o no perquè sempre fa tonteries.
 7. 7. Cada parella Llegireu què triarà una dita de la llista. diu. Escriureu què sabeu sobre la dita. Apuntareu què interpreteu. Ho llegireu en veu alta.
 8. 8. COMPARTIM PER PARELLES TRIEM UN REFRANY El nostre refrany EL TEXT DIU… SABEM QUE… PER TANT INTERPRETEM QUE..
 9. 9. El meu refrany EL TEXT DIU… JO SÉ QUE… PER TANT INTERPRETO QUE..
 10. 10. SÍ He triat una dita o refrany? L’he llegit atentament? He escrit les coses que sé sobre la dita? Has apuntat què penses que es refereix? Ho has compartit amb els companys? Reflexionem: Què he après? Què he de millorar? NO
 11. 11. Fotografies: www.viladepiera.cat i xtec.cat Dites: http://bibliopoemes.blogspot.com Taller de lectura: lecturaiaprenentatge.blogspot.com Presentació : Beatriu Palau

×