O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
Преглед на дейността на Светлана Караджова
за кметски мандат 2011 – 2015
1. Социални дейности
2. Доброволчество и дарители
3. Международна дейност
4. Спечелени проекти
5. Култура
6. Спорт
7. Друг...
 Оперативна програма
„Развитие на човешките
ресурси“ – проект на
Община Бяла Слатина;
 Поставяне на колчета в
парка – ин...
 125-годишнина на
Бърдарски геран –
създаване на Дарителски
фонд;
 Изработка на рекламни
материали за всяко
събитие с це...
 Поддръжка и възтановяване
на паметниците на
културата и символите на
Бърдарски геран;
 Създаване на мероприятия
за деца...
„Разкажи ми и ще
забравя,
покажи ми и няма
да запомня,
накарай ме да
участвам и ще
разбера.“
 Международен форум на
United Religious Initiative
гостува в Бърдарски геран;
проект за създаване на
лагер на религиите в...
 „Всички поколения заедно“ – ремонт на банкетната зала и смяна на част от
дограмата на Читалището – Фондация "Лале" – общ...
 Чествания на годишнина от основаването на Бърдарски геран;
 Фършанги;
 Балът ;
 Трета среща на банатските българи в
...
 Изложба „Късчета старинна
красота“;
 Изложба „Иваново през
годините“;
 Изложба на иконописно
творчество;
 Изгложба на...
 Учредяване на СК “Ботев –
Бърдарски геран“ – годишен
бюджет от Общината – 1000 лв.
- турнири по тенис на маса, шах,
табл...
 Участие на Танцов
състав „Палкенче“ в
предаването по БНТ
„Иде нашенската
музика“;
 Гостуване на Мира
Добрева и снимки з...
На всички хора, които през годините останаха
истински и работиха безкористно за каузата, зад
която заставам и днес – съхра...
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

Дейност на Светлана Караджова кметски мандат 2011 – 2015

957 visualizações

Publicada em

Преглед на дейността на Светлана Караджова за кметски мандат 2011г. – 2015г. в село Бърдарски геран. Описание на всички постижения и спечелени проекти.

Publicada em: Governo e ONGs
 • Поздравления и на добър час! Макар да не съм от Бърдаре и да не мога да гласувам, надявам се г-жа Караджова, с която съм имал честта да работя по проекти на United Religions Initiative, да бъде преизбрана за кмет. Банатските българи и всички наши сънародници се нуждаят от такива отдадени лидери! Представете си, ако на всяко ниво в държавата, имаше хора като г-жа Караджова и нещата се случваха като в Бърдаре...
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui

Дейност на Светлана Караджова кметски мандат 2011 – 2015

 1. 1. Преглед на дейността на Светлана Караджова за кметски мандат 2011 – 2015
 2. 2. 1. Социални дейности 2. Доброволчество и дарители 3. Международна дейност 4. Спечелени проекти 5. Култура 6. Спорт 7. Други 8. Въпроси
 3. 3.  Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ – проект на Община Бяла Слатина;  Поставяне на колчета в парка – инициатива на група пенсионери от Бърдарски геран с материали, осигурени от Общината;  Социална кухня за 29 души;  Грижа за улиците на селото – настилка и осветление;  Поставяне на ограда и почистване на гробищния парк.
 4. 4.  125-годишнина на Бърдарски геран – създаване на Дарителски фонд;  Изработка на рекламни материали за всяко събитие с цел подпомагане на каузи; базар;  Парк и зелени площи; ремонт на часовникова кула; осветление в парка; ремонт на фонтана; елха; дарения за озеленяване и техника за почистване на улиците;  «Да изчистим Бърдаре»
 5. 5.  Поддръжка и възтановяване на паметниците на културата и символите на Бърдарски геран;  Създаване на мероприятия за децата – летни кампуси; лагери; работилници; ден на спорта; танци; куклен театър;  Реновиране на волейболното игрище; закупуване на мрежа и топки; дарение на спортни съоръжения;  Нова трибуна на стадиона;  Дарения за Читалището – средства за хореография; костюми за Фършанги; музикални инструменти.
 6. 6. „Разкажи ми и ще забравя, покажи ми и няма да запомня, накарай ме да участвам и ще разбера.“
 7. 7.  Международен форум на United Religious Initiative гостува в Бърдарски геран; проект за създаване на лагер на религиите в Бърдарски геран;  Лагер в Липова – с подкрепата на Никола Миркович;  Международни турнири по тенис на маса (Стар Бишнов) и футбол (Марга Ауреа, с. Ореш).
 8. 8.  „Всички поколения заедно“ – ремонт на банкетната зала и смяна на част от дограмата на Читалището – Фондация "Лале" – обща стойност на проекта - 6 473 лв.  „Маскирани ръчички разказват“ – куклен театър – ФРГИ – 2664 лв. от Дарителски кръг и 780 лв. от лекари специалисти от FiHealth, с които закупихме професионално осветление;  Участие в проекта „Единство и многообразие на българската общност в Румъния“ – Съюз на българите в Банат;  „Комунитас“ – подкрепа на фестивала Фършанги - средства за закупуване на фотографска и видео-техника, сървър, който да пази все по-растящата база данни през годините; пълен ремонт на сцената и гримьорните – обща стойност на проекта – 13 340,00 лв.  „Балът – връзка между нас и другите” – Сдружение „Първи юни”, по Програма „Участвам – дарявам – променям”, с подкрепата на Фондация «Америка за България» - подкрепа на организацията и провеждането на Бала, закупуване на озвучителна уредба и усвояването на танци от страна на състави от Попица, Търнава и Бяла Слатина. Финансиране от Програмата – 2749,86 лв.
 9. 9.  Чествания на годишнина от основаването на Бърдарски геран;  Фършанги;  Балът ;  Трета среща на банатските българи в  София;  Участие в множество фестивали у нас и в чужбина ; «Живо наследство», «От Тимок до Искър»; «Врачанска пролет»; «Фестивал на сливата – гр. Троян»; «Кукурузени усмивки – с. Селановци» «Банатски вкусотии – традициите на моето село – с. Асеново»; Самостоятелни концерти и участия в празници – Чипровци, Търнава, Бяла Слатина; Събор на католиците в България – с. Ореш; Празник на религиите – гр. София; «Яко Ронков – Стар Бишнов»; Турнета в Румъния и Сръбски Банат.
 10. 10.  Изложба „Късчета старинна красота“;  Изложба „Иваново през годините“;  Изложба на иконописно творчество;  Изгложба на гоблени;  Киноложка изложба;  Наша носия в Историческия музей на гр. Харманли;  Дебора Братан, Лизи Трънколов и Астрид Велчов от Банат - изложба на изработени върху стъкло картини, както и прозведения в други стилове.
 11. 11.  Учредяване на СК “Ботев – Бърдарски геран“ – годишен бюджет от Общината – 1000 лв. - турнири по тенис на маса, шах, табла, карти;  Ден на спорта – инициатива на децата, подкрепена от Кметството и дарители;  ФК „Ботев – Бърдарски геран“ - ново ръководство; усвояване на средствата – 6300 лв. - среща „Ветерани – Младши състав“ - участие в аматьорската футболна лига и две поредни години в международния турнир „Марга Ауреа“ в с. Ореш;  Създаване на детски футболен отбор – участие в Общински детски футболен турнир;  С помощта на Община Бяла Слатина теренът се коси редовно;
 12. 12.  Участие на Танцов състав „Палкенче“ в предаването по БНТ „Иде нашенската музика“;  Гостуване на Мира Добрева и снимки за предаването „Денят отблизо“;  Филмът „Спомени от Бърдарски геран“ на Венета Николова;  Филмът "Където свършва пътят“ на Иван Николов;  Поход-поклонничество до Гостиля.
 13. 13. На всички хора, които през годините останаха истински и работиха безкористно за каузата, зад която заставам и днес – съхраняване на Общността и идентичността на банатските българи; на всички приятели, които подаваха ръка в трудни моменти и помагаха Бърдарски геран да придобива нов облик; на дарителите и доброволците, които даваха добър пример и без които много от постигнатото нямаше да се случи и за това, че отделяха време, средства, влагаха труд и сърце, и повярваха, че ако не си помагаме сами, няма да ни помогне и Господ. Благодаря ви!

×