O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Presentació_Corning. Daniel_Moya

Aquesta és una presentació a mode d'exemple d'anànlisi d'una producció audiovisual a partir del comentari de frames capturats, per als alumnes de Cultura Audiovisual.
Daniel Moya

 • Entre para ver os comentários

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Presentació_Corning. Daniel_Moya

 1. 1. Exempled’anàlisi decontingutsd’unproducteaudiovisual a partir de la captura deframesDaniel MoyaProf. de Cultura AudiovisualInstitutFerranCasablancas
 2. 2. A Day Made ofGlass... Madepossible by Corning.Un DiaFet de Vidre...FetpossibleperCorning.Daniel Moya. Prof. de Cultura Audiovisual. InstitutFerranCasablancas.
 3. 3. Comença el dia.1 Un vidre a la finestra controla el pas de llum.
 4. 4. Un panel mural de vidreés un despertador monocromiés2 un televisor multipantalla que enspermetaccedir a la informació en temps real.
 5. 5. El mirall de la sala de bany també és una multipantalla3.1 informativa, isuport correuelectrònicimissatgeriainstantània. de
 6. 6. Ja no nomésescoltem la radio. Quanensmirem al mirall, al costat de la3.2 nostraimatge, podemveuresimultàniament les dadesnecessàriespercomençar el nostredia. Accedimvisualment a informació relativa al nostre cos (la nostraimatge) i el nostreentorn (el contextespai-temporal)
 7. 7. 4.1 La superfície de treball de la cuinaés també una superfície multifuncional. Resistent, com una gran vitroceràmica comandada pertacte.
 8. 8. 4.2 La mateixasuperfície funciona com a pantalla de TV. Una superfície de treballtransmissora de continguts.
 9. 9. 4.3 Mitjançant el control tàctil, activem la vitroceràmica. La imatge, laparença, sactiva també amb el tacte.
 10. 10. 5 Totes les superfíciespodem portar informació: àlbum de fotos, vídeos, iretocfotogràfic. Obertes a la interacció.
 11. 11. El mòbil ara és un vidretranslúcid que funciona com una6 terminal de so iimatge en moviment, capaç de transferir la sevainformació a altressuperfíciesamb un gran potencial interactiu.
 12. 12. 7 El cotxegaudeixduna pantalla tàctilimultifunció, ambconnectivitat plena, agenda, trucades, mapes, recordatoris, etc…
 13. 13. 8 Vidres fotosensibles que regulen el pas de llum.
 14. 14. Panelsinformatius de gran format,9 ambinformacionsrelatives a lestat del transit, iemergències, de gran precisió, en temps real.
 15. 15. 10.1 Marquesines de vidreresistents a tota mena de fenòmensclimatològics.
 16. 16. 10.2 Funcionen companelsinformatiussincronitzables des de la nostra terminal, per a poder-nos endur la informació.
 17. 17. Parades de transportspúblics de vidremultipantalla interactiva10.3 a través del tacteperaccedir a tota menadinformacions de transports.
 18. 18. Murs pantalla de gran formatper poder gestionar de forma11.1 interactiva (des duna taula de treball interactiva), tota menadinformacions en entornslaborals.
 19. 19. El mur pantalla11.2 permetexposarinformacióialhorasimultanejarreunions de treballmitjançantvideoconferència.
 20. 20. 12.1 Vidreshabilitatselectrònicamentperreproduirimatgesamb gran precisió.
 21. 21. Aixòpermet convertir elspropismurs cortina12.2 (descalaarquitectònica) en suportpublicitari: vídeos, textos animats, imatge de marca.
 22. 22. Les imatges de gran format es projecten en les façanes de vidre les edificiscomercials, sense impedir el pas de llum natural13 ipermetenvisualitzar les imatgesanimades, tant des de lexteriorcom des de linterior de ledifici. La informacióés transferida al nostre terminal per poder orientar-nos en el local comercial.
 23. 23. 14.1 En la botiga, disposem de tota la informació a través de pantallesinteractives.
 24. 24. 14.2 Podem seleccionar el producteamb gran detall.
 25. 25. 15 Superfícies de vidre flexible, sincronitzadesamb la nostra terminal, enspermeten dialogar sobre projectes 3D animats.
 26. 26. 16 La televisió 3D de projeccióhologràfica, gran formatens facilita una sensenecessitatdulleresespecials.
 27. 27. 17.1 El llibreelectrònicés ara un senzill full de vidretranslúcid,
 28. 28. 17.2 amb una gran potencialitat interactiva.
 29. 29. A Day Made ofGlass... Madepossible by Corning.Un DiaFet de Vidre...FetpossibleperCorning.http://youtu.be/6Cf7IL_eZ38Daniel Moya. Prof. de Cultura Audiovisual. InstitutFerranCasablancas. Sabadell

×